• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

ﭓﭠﭢﭤﭶﭹﮄﮥﯞﷲ

Autor 9A2D, 22. Listopad 2007, 21:25:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2D

Ponukan Programom rada HRS-a koji sam pročitao na www.9a5k.com pomislih da bi i drugi potencijalni kandidati mogli nešto tako dati na sličnim stranicama. Odoh na stranicu www.9a6a.com i imam šta i vidjeti... (pogledajte, uostalom, sami).
Oni Jemenci rade posao sistematski.

73 de 9a2d

9A7WA

Trebalo mi je malo duže da pročitam, ali su barem slika i mjuzik veri gud !!

73  de  9A7WA

9A2D

Ja još nisam pročitao do kraja, a kako ti se sviđa taj program?

73 de 9a2d

P. S. Ima još takvih egzotičnih stranica

9A5BEE

Domena 9a6a.com je kupljena 11.1.2007 i placena je na godinu dana
Podaci o domeni i njenom vlasniku se mogu naci ovdje:
http://www.checkdomain.com/cgi-bin/checkdomain.pl?domain=9a6a.com
ili
http://whois.domaintools.com/9a6a.com
Lik imena koji je kupio domenu:
http://www.kfupmalumni.org/index.php?title=Abdullah_Ahmed_Alqahtani_(216853)
Ali ovaj puta nije Jemen u igri, ovaj lik je iz Saudijske Arabije  :)

Sil

9A2JG

Ona slika, to Vam je Hvar prije dolaska Orco grupe.
Jemenci, ili Saudijci, to su sve nesvrstani, naša braća po oružju (za sada). To reče i Budimir Lončar neki dan u UN-u.
Jedino što me iznenadilo, a što nisam znao, da nam je webmasterica i PR za (dosadašnjeg) predsjednika. E pursi muove! To dosadašnji predsjednici nisu imali.
Svaki dan, u svakom pogledu sve više napredujemo.

Još samo kad bi nam i biro slao karte u sve arapske zemlje, gdje bi nam bio kraj....
Ali ne treba biti nezahvalan, prvo predsjednik, pa QSL-ke...

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A5BEE

Koki, ja nisam nicji PR. Povuklo se pitanje domene. Mislim da je u redu da ovih par koji citaju forum mogu dobiti i podatke o vec spomenutoj domeni jer ne vidim da je itko drugi to napravio. Ponekad treba gledati malo siru sliku....
Sil

9A2JG

Poštovana webmasterice,
prvi post pod ovim topicom je uradak jednog od posljednjih šereta na ovim RA (forumskim) prostorima.
Kako se generacije najbolje razumiju, da je smatrao za potrebno za odgovorit, odgovorio bi sam 9A6A.
Ovako ispada da ste Vi plaćeni od Saveza, ali su Vam nečiji interesi (ili stavovi, pozicije ili sl.) važniji od općih.
Naime, želim reći da, dok ste na toj poziciji, trebate biti neutralni u odnosu na svekoliko članstvo, a poglavito do i oko izborne Skupštine, jer ćete samo tako zadržati kredibilitet i image profesionalca u svom poslu.
Na kraju, mislim da ipak niste razlučili "šalu malu", od zbilje.

73, Koki 9A2JG

9A5BEE

Od radioamatera sam naucila da medju pravim radioamaterima ne postoji razlika niti ju pravi radioamater radi.

Sil

9A2JG

Vidim da niste, ili nećete, shvatili poantu moga pisanja.
Dok ste na toj i takvoj plaćenoj funkciji, nije Vam dozvoljeno sve što i običnom članu. Dakako, da je volje za pisanjem, mogao bih se i nadovezati na Vašu tvrdnju da ste se napajali na izvorima pravih radioamatera, pa da ste onda induktivnom metodom stvarali neke zaključke.

Ukratko, što kaže dalmatinska poslovica, ne triba odma na svaki vitar dizat idro.Samo toliko.

73, Koki 9A2JG

9A2D

Vidi, vidi, Pero nam se udružio sa Saudijcima. E sad smo nahebali, ako krenemo u posljednji krug privatizacije HRS-a.
Sada mi je jasno tko će platiti silne telefonske račune, čujem iz pouzdanih izvora da se u posljednje vrijeme zove na sve strane.

73 de 9a2d

9A6AA

Citat: 9A5BEE  u 23. Listopad 2007, 10:19:55
...Povuklo se pitanje domene. Mislim da je u redu da ovih par koji citaju forum mogu dobiti i podatke o vec spomenutoj domeni jer ne vidim da je itko drugi to napravio. Ponekad treba gledati malo siru sliku....
Sil

Ispravno.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Je, mi smo zalupati seljaci koji ne znaju sami to pronać.
Ali, nema veze, advokatura (a ne informiranje) stoji.
Two bad guys killed Milos.

73, Koki 9A2JG

P.S. Oće šejtan, oće...

9A4DB

Eto, konačno se netko od mjerodavnih, ili se takvim predstavljaju (karma +1), oglasio egzaktnim podacima. Riječ par su me učili da znači 2, dvoje, dva, dvije, dvojica... Ako se cijeli HRS sveo na PAR, dakle, dvoje, a tako izgleda ili dvaput po dvoje – nije dobro. Ali poslije određenog datuma neće piti para (mislim tu i na novce, ali u prenesenom značenju), niti PARA, a niti parenja, već neparno i znat će se red, hijerarhija, odgovornost. Na zadovoljstvo većine...

9A7YY

Ma daj Koki ne "lupetaj", nego reci ti meni jesu li se i kod tebe pojavile gljive.
Ja bio jučer i odmah naletio na sparene.

9A2JG

Dobro i tebi ne piše Karma +1 kad si se prešalta na gljive.
Nemoj samo zaboravit da su sve gljive jestive, ali neke samo jedanput.

73, Koki 9A2JG