• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Novi izgled ovih stranica i funkionalnost

Autor 9A3HP, 25. Listopad 2007, 20:10:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3HP

Lijepo  su  ove  stranice  uređene,  očekivao  jesam   poboljšanje  i  stalno   "nevjerne  Tome" ubjeđivao   da  se  strpe  da  će  biti  bolje,  i  je  bolje.  Zbog  natezanja  sa  softverom(da  je  šarafanje  po  hardveru  nema  problema, ali  softver  mi  oduzme  godinu  života  svaki  put  kad  nešto  obimnije  moram  kopati  po  mom  PC-u) Slabo  sam  bio  online  u  zadnje  vrijeme.  I  ugodno  sam  iznenađen   rješenjima   na  www.hamradio.hr
I  praktično  i  oku  ugodno.
E  to  je  posao pravi, čestitke.

9A7YY

U potpunosti se slažem s tobom.
Stranice lijepo uređene, vrve najnovijim vjestima, na forumu vlada skladna obiteljska atmosfera, tako da administratori i moderatori nisu ni potrebni.......................divota jedna.

A tek da nam još jednom Jemenci preuzmu site bila bi to prava priča iz 1001 noći. Ili možda bolje dvaput.
Dvaput je dvaput a site je site. Zar ne?

9A2D

...i onda se pojavi Šeherezada sa predsjednikom...

73 de 9a2d

9A3OW

8) Baš mi je drago da si stigao Zoky, donosiš sa sobom vedrinu i optimizam.!

:P  škropec

DAmir , 9a3ow
DynoSauryPaketa
DAmir , 9A3OW
JN85FV - Vrbovec

9A3HP

Jemenci   ili  ostali,  ako  znaju  znanje   nemam  ništa  protiv  da  daju  koju  skriptu  mukte ;D
Ili  komplet   ideju ;D

Damire  eto  mene  opet, nesmijem  reći  da   sam  windowse  rastavljao  i  prepravljao, ali  svaki  put  nešto  zaboravim  onako  kako  bi  ja  htio  ili
nešto  što  mi je  potrebno ;D

ima  u   ovom  dućanu  puno lijepih  stvari

a  ima  i u  susjednoj  trgovini

i  da  raspitao  sam  se  o  legalnosti  takve  plastične operacije, čika  Bill  vrišti  od  muke  ali  legalno  je.   ;D ;D

9A3OW

;D Dućan je dobar, ali trgovina ima ljepšu ponudu.!

Živeli i neka je sa srećom.!
DAmir , 9a3ow
DynoSauryPaketa
DAmir , 9A3OW
JN85FV - Vrbovec