• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Vox populi

Autor 9A2JG, 20. Kolovoz 2007, 15:50:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Citat: 9A6AA  u 24. Listopad 2007, 14:42:16
Nikoga oni tamo ne zastupaju. Oni su profesionalci koji za lovu rade svoj posao.
9A6AA
Ja provjerio navode. Denis Vincek sve dužnosti u ZTK obnaša volonterski.
Ovo nije ispravak krivog navoda. Ovo je dokaz da barataju neistinama.

Inače Mirko ne bi bilo zgodno da ga sad webmasterica primjereno kazni kako ti tražiš. Jer ti si pogriješio, ali si prizno da je bilo u alkoholu. On ovo čini u trijeznom stanju. Njemu bi kazna trebala biti kudikamo veća.
A opet, dumam, ne bi bilo zgodno ostavit izborni stožer bez onoga ko misli. Ili bi, možda, bili jači bez njega?

Umjesto gornjeg naslova moglo je stat i nešto "jače". Bude.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 24. Listopad 2007, 21:42:36
Ja provjerio navode. Denis Vincek sve dužnosti u ZTK obnaša volonterski.
Ovo nije ispravak krivog navoda. Ovo je dokaz da barataju neistinama.
Poanta nije bila na nečijem volonterstvu. O tome drugi put. Bila je riječ da Denis nije u IO HZTK kao osoba koja će (prije svega) zastupati interese HRS-a. Predložen je kao predsjednik Zajednice tehničke kulture Krapinsko-zagorske županije, i kao takav tamo je izabran.

...Inače Mirko ne bi bilo zgodno da ga sad webmasterica primjereno kazni kako ti tražiš.
Primjerno kazniti? Kako on traži? Logika ti nije baš jača strana.

...On ovo čini u trijeznom stanju. Njemu bi kazna trebala biti kudikamo veća.--
Uvijek sam trijezan. A o čemu se to, u stvari, radi? Kazni za što?

...A opet, dumam, ne bi bilo zgodno ostavit izborni stožer bez onoga ko misli. Ili bi, možda, bili jači bez njega?
Naravno da mislim. To tebi najviše i smeta. A ti samo dumaj, dumaj...

...Umjesto gornjeg naslova moglo je stat i nešto "jače". Bude.
Ubojit si, nema šta! Predlažem ti odi u Pulu gdje će se po prvi put u Hrvatskoj, održati tečaj pisanja fikcije, temeljen na knjizi Fiction Writer's Workshop. Tečaj će se sastojati od razgovora o svim ključnim elementima pisanja priča i romana, vježbi za razgibavanje mašte i tipkovnice, komentiranja i ocjenjivanja radova polaznika seminara.

I na kraju, neću napisati da ti je potreban doktor.

Mirko i Kokislavko, u napad!

9A6AA

"DX never sleeps..."

9A2JG

Po (za sada, neprovjerenim) dostupnim informacijama gospoda Vincek i Dujaković su izabrani sa više glasova nego naš aktuelni predsjednik. Možda Vas to smeta? I tamo nema nikog ko nije iz neke od organizacija ZTK, i niko nikoga nije delegirao.

Toliko si se uzoholio, da u svojoj bahatosti ne uviđaš da, kad nekoga javno uvrijediš trebaš snositi i konsekvence. Ali mislite da ste nedodirljivi, da za Vas ne vrijede oni isti aršini po kojima ste, na pravdi Boga, kažnjavali ljude po forumu, i ostali -nekažnjeni.
Ili si toliko tvrdokožac, pa ne vidiš da ti nije prvi put da me javno vrijeđaš ?
Ovo Kokislavko ti je šlag na torti.

73, Koki 9A2JG

P.S. Moga si se potpisat i sa 4O6AA, kao u obraćanju mailom, razumjeli bi...Bar mi, koji smo tamo bili na prvoj crti. Ali sa ove strane.

9A7WA

Badava ti fakultet, sirovina ostaje sirovina !!!!!

73   de   9A7WA

9A7YY

Predaleko je ovo otišlo.

Ako sam ja zbog neznam čega bio isključen sa foruma na čak 48 sati, nekima bi trebalo trajno oduzeti tipkovnice.

9A7PSS

koje ste vi svi sirovine
gadite mi se vi i vas radioamaterizam
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

9A2JG

Noćas u 01:39 dobijem slijedeću privatnu poruku na ovom sajtu od 9A7PSS (Stef Stefic) :

jebem ti srpsku mater govno jedno cetnicko crko da big da sto seres toliko po forumu jebem ti mater govno jedno

Ja u  9A Callbook, naravno tamo mi ne daje podatak ko je.
Vidiš JRZ da onaj jučer nije bio jedini izostavljeni.

Za razumne osobe ovdje prestaje dijalog, ma kako suprostavljenih mišljenja, i počima raditi pravna država.

Koki 9A2JG

9a6c

Ej, da to nije onaj isti koji je meni prijetio telefonom, a?

Šteta što mu ne mogu čuti glas. Nije bio loš, ali nije ni stigao dalje od dvije tri iste beštimje, slično kao i ovo.

Šta se može, to je cijena slave...

A pravna država... najprije prava, pa onda pravna. Ko i HRS.

GG

9A2JG

Kao prvo Gogo, vidiš da nepostojanje podataka o pojedinim znakovima nije slučajno (bez uvrede 6JRZ, nema veze s tvojim radom). Kreature se sakrivaju iza znaka  gdje misle da ih se neće otkriti.
Drugo, vidiš koji je redoslijed, pogrešne informacije, laži pa zastrašivanje.
Treće, očekujem djelovanje prave pravne države, u svoj svojoj punini, po dubini teritorija.
Inače ovo sve nema smisla.

73, Koki 9A2JG

9A2KO

Miljon puta cu napisati:
" RADIOAMATERIZAM NIJE HOBI!
  RADIOAMATERIZAMJE LJUBAV !"

NI TJEKOM DOMOVINSKOG RATA NA OPSEGU NISAM CUO RUZNIJIH RIJECI NEGO STO SAM PROCITAO ODJE.

U IME LJUBAVI PREKINITE - U IME HOBIJA SE ZACRVENITE!
9A2KO Eduard Stisak ruke a iz vrta moga srca ruze za obitelj ma gdje bili :D

9A2US

Citat: 9A2JG  u 25. Listopad 2007, 07:52:52
Kao prvo Gogo, vidiš da nepostojanje podataka o pojedinim znakovima nije slučajno (bez uvrede 6JRZ, nema veze s tvojim radom). Kreature se sakrivaju iza znaka  gdje misle da ih se neće otkriti.
Drugo, vidiš koji je redoslijed, pogrešne informacije, laži pa zastrašivanje.
Treće, očekujem djelovanje prave pravne države, u svoj svojoj punini, po dubini teritorija.
Inače ovo sve nema smisla.

73, Koki 9A2JG

iz iskustva sa nekim ovdje spominjanim " radio amaterima" znam da su malo  potegnuli ..na stranu.. a kada su imali priliku 91-95 onda su nekim čudom bili u podrumima...sličnu uvredu sam i ja dobio na istim ovim službenim stranicama HRS-a u 4 i 5 mjesecu 2006 godine  od iste osobe ali sam i poduzeo i neke konkretne korake putem MUP-a a vjerujem da je i sud časti HRS-a jer nazivati nekoga javno tim riječima i to bez posljedica na ovim web stranicama HRS-a malo mi je čudno..zna se kodeks radio amatera i šta se smije a šta nesmije ..možda i iz tog razloga neki nisu na popisu u callboku ??

9A2JG

Moj mi je pravni savjetnik sugerirao da se ovdje, pod ovim topicom više ne javljam, sve dok pravna država ne odradi svoj dio posla. Nevoljko, ali pristao sam.

Još jednu, za rastanak. Ovi psovači i vrijeđači tipa 6xx i 7pss su samo čekali da vide kako će proć vrijeđanje od strane 6aa, pa kad su vidjeli da je nekažnjeno, onda navali. Misle, otvoren je lov... Malo morgen.

Vidimo se u Zagrebu.

73, Koki 9A2JG

P.S. Čujemo se na topicu Izborna Skupština - kandidati.

9A3QN

Citat: 9A2JG  u 25. Listopad 2007, 13:29:12
Moj mi je pravni savjetnik sugerirao da se ovdje, pod ovim topicom više ne javljam, sve dok pravna država ne odradi svoj dio posla. Nevoljko, ali pristao sam.

Hmm... pravni savjetnik, pravna država.... Otkada se to pravna država i policija bave vrijeđanjem nekog na Internetu? Osim, naravno, ako se radi o poznatom "slučaju Jubito". ;-) Sretno!

73
Kristijan
9A3QN

9a6c

Kako vidim , neću dobiti odgovor poradi pravnog savjeta, ali ipak.

Kao prvo, budući da se u ovom krnjem 9A klobulu mogu naći samo pozivne oznake ljudi kji su platili članarinu, recimo da je to ključan kriterij za pojavljivanje u istome.

Kao drugo, o tom redoslijedu ne znam što bih rekao.

Kao treće, dabogda nam država postala pravna na ovom slučaju. Za sad je samo država.

Osobno, obzirom da je 9A7PSS tip koji je godinama van sistema, skloniji sam povjerovati da je netko zlorabio njegovu oznaku za registraciju. To smo već vidjeli u slučaju 9A6JJW (aka 9A6A) i S54KB (aka nije nego).

Bit će zanmljivo vidjeti da li će nazovi pravna država reagirati i kako, a posebno da li će doći do kakvih relevantih saznanja u ovom slučaju. Jasno da će 9A7PSS ili ma tko to u biti bio nastojati zamesti tragove, što u pravilu ide brže nego nastojanja pravne države.

9A5BEE bi nam po svoj prilici mogla otkriti tajnu, ali vjerujem da se ne bu štela mešati, kako je već jednom uradila u slučaju S54KB.

Emir je u svemu tome ipak bio pošteniji i doprinio da se mr. sci. dipl. ing. više ne pojavljuje pod oznakom 9A6JJW premda se sad opet može potegnuti stara priča, ali nema ga i dosta o tome.

Meni je pak žao što nemam mogućnost očitavanja brojeva dolaznih telefonskih poziva pa da nazovem natrag tipa koji mi je spominjao bližu i dalju rodbinu nakon par postova koji nisu išli u prilog trenutnom mr. sci. dipl. ing-u...

A šta se može, pravda je kažu spora, ali i dostižna, vrag ne spava pa nije isključeno da  ova predizborna vremena uz slučaj Peratović dobijemo i još jedan internetski festival...

A kaj čemo, to nam je tak...

GG

9A2US

Citat: 9a3qn  u 25. Listopad 2007, 14:24:19
Citat: 9A2JG  u 25. Listopad 2007, 13:29:12

Hmm... pravni savjetnik, pravna država.... Otkada se to pravna država i policija bave vrijeđanjem nekog na Internetu? Osim, naravno, ako se radi o poznatom "slučaju Jubito". ;-) Sretno!

73
Kristijan
9A3QN

KZ - Rh Član 199 st.2...
....da bi drugog uvrijedio na način da je uvreda postala pristupačna većem broju osoba

čime bi počinio kazneno djelo protiv časti i ugleda – uvredu, opisano i kažnjivo po čl. 199. st. 2. KZ.

zanimljivo šta sve nema na google i KZ-u..
i sada želiš reći da se na ovim stranicama može nekažnjeno nekoga javno vrijeđati?? samo naprijed...