• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

HNP

Autor 9A2JG, 12. Ožujak 2007, 07:24:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Đani hvala na pravoj informaciji. Koliko mi je drago što diplome (fizički) postoje, toliko mi je još više žao što čekamo bez prave informacije odgovorne osobe/a. A pala bi ko ova 48-satna kiša na suhu zemlju.
Još jednom hvala.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JG

Na HRS-ovom stablu, pod Ostale diplome nema diplome HNP.
Kako je u ovom tjednu sv. Nikola, u idućem sv. Luce, Oto sjedio dva reda iza mene na Skupštini, čujem (neprovjereno!) ZARS pun love, informacije sve bolja od bolje, možemo se nadati! Ili je, kao i do sada, nadanje ludom radovanje ? Ili će, morti, osnivač i distributor to dijeliti do Tri kralja, uz blagoslov kuća ?

A da nisu organizatori još u depri ?

73, Koki 9A2JG

9A2JG

A da nisu ukinuli ? Ne ZARS, nego diplomu ! A nama još nisu poslali obavijest, pretpostavljam, putem časopisa.
Tamo gdje je bio, kako slikovito reče Oto, specimen, a ne njegova diploma.
Duby moj, izgleda da će proć i ovaj Božić, a da predmetna diploma neće na obale Vuke.

73, Koki 9A2JG

9A2JG

Zora puca, biće' dana! Info iz druge ruke! Daje se na znanje!
Vjerovali ili ne, diploma će biti štampana. Mašala! Navodno, nije bila diploma i njezino tiskanje u pitanju, nego vrst i način naljepnica za pojedine parkove.
Nemojte sada sa pitanjima jel' to karnevalska... Reko ozbiljan čovjek, u odori. Njemu je za vjerovat.
Eto Duby, da Bog da ti je ja uokvirio zajedno sa mojom, HI!

73, Koki 9A2JG

9A2JG

Uskrsnu kako je rekao...
Danas mi donese pošćer (koji je inače na travi) kovertu, veliku, neoštečenu, adresa ZARS-a, datum 1. travnja, mislim ziher opet općenarodna zaje.....ja. Ja otvorih , kad tamo - diploma Hrvatski nacionalni parkovi. Ja za nitroglicerin, za pod jezik, nema bočice, ja škropec, ne pomaže, ja još dva, dok sam doša k sebi.
Onda dumam, danas je 4.4. , stari ljudi su rekli : Quattro aprilanti, quaranta duranti. Znači, moga bi dobit i sve ostalo šta čekam, chi losa ?
Aleluja...

73, Koki 9A2JG

9A4GL

Probao sam na jedan način nejde, probati ću i drugi puta. Koki, lijepo te molim da ne mjenjaš naslov teme u nešto što nema veze sa temom. Naime, naslov teme služi da bi čitatelju dao do znanja o čemu se radi u temi. U tvom slučaju je to rijetko tako, usudio bih se reći namjerno, o tome sam već pisao. Da si ostavio naziv topika kako je bilo svi bi znali o čemu pišeš i onaj koga zanima to bi i pročitao. Uoći da jedino ti redovito zloupotrebljavaš to mogućnost foruma. Budem te prijavio na abuse@hamradio.hr :)

Za kraj neznam niti jednu talijansku poslovicu, no znam jednu hrvatsku: "pametnome jednom dosta". Uvjeren sam da postoji i talijanska verzija.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A2JG

Tihomire, bekrijo...
U bivšem Sovjetskom Savezu je kružio evergreen vic : Kako se postaje akademik? Izdaš jednu knjigu i prijaviš dva prijatelja.
Fantje naprej...

73, Koki 9A2JG

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 04. Travanj 2008, 13:38:29

Izdaš jednu knjigu i prijaviš dva prijatelja.

Evo kad neće Tihomir onda ću ja.

Prijavljujem Kokija zbog mijenjanja naslova postova.

Već smo prije o tome pisali i ja i Tihomir a on i dalje po starom.
Sram ga bilo.

Već sam prije prijavio jednog sad drugog........znači na redu je knjiga.  :D

9A2JG

Iša san pisat (da me Tihomir ne ukori, pripa san se) a crvena slova poviše mi govore da razmotrin otvaranje nove teme. Malo morgen, ovo je evergreen.

Kako god san pisa kad nije valjalo, tako i sada pišen da san aplicira za neke naljepnice za prelijepu diplomu Hrvatski nacionalni parkovi.
Stigli žurni odgovori, posebno od izdavača diplome-ZARS-a, tako i od managera, našega Ota 4OP. Javno ih hvalim za ažurnost i preciznost.

Jedina stvar koja me muči je promidžba iste diplome. Višekratno sam pisao da je NEMA na spisku na naslovnici HRS web-a. Pa nije diploma HNP mulac, ili neželjeno dijete. Di je malo sluha, ipak smo svi u jednoj, radioamaterskoj familiji. Di je spisak laureata diplome, standing s naljepnicama, najave aktivnosti......?
Ima bi još, ali bi bilo pogrešno shvaćeno, momci naprijed, i hvala.

73, Koki 9A2JG

9A2JG

A ova diploma ne može pod Ostale diplome, kad može Zagreb digital?

73, Koki 9A2JG

9A6C

Fala bogu da može, ako su je poslali, nema razloga da se i ne stavi.

Jesu li?

???
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A2JG

Gogo dragi, zar ne vidiš (od pustih postova pod ovin naslovom) da sam ja o tome pisao i 2007 ?
Zar ćemo opet o aršinu? Zar se nisu i puno bezazlenije stvari izvršavale pod odma, kad ste ti i još neki pisali?
Naravno, slažem se s tobom, da su i izdavači trebali poslati materijal, ali ja nisam njihov odvjetnik, samo primjećujem da je druga diploma u 9A po ljepoti (iza IOCA-e) bez adekvatne promidžbe i statusa na HRS web-u.

73, Koki 9A2JG

9A6AA

Citat: 9a6c  u 21. Siječanj 2009, 12:03:19
Fala bogu da može, ako su je poslali, nema razloga da se i ne stavi.

Jesu li?

???

Ne, nisu.

U pripremi (još uvijek) aktualnog Pravilnika o diplomama, na umu sam imao, diplome koje pokreće HRS (1), te diplome koje (udovoljavajući zadane kriterije) HRS podržava (2). Te i takve diplome HRS promovira u svome radu, na skupovima, manifestacijama,...

Pretpostavio sam da se neki pokretači diploma neće snaći ili se ne će željeti prikloniti zadanim uvjetima iz Pravilnika, te je za njih predviđena skupina "ostale diplome" (3). Ako je diploma lijepa, na zanimljiv način promovira Hrvatsku, zašto je ne objaviti.

Očito je da je Pravilnik i dalje na webu ali se ne radi kako on nalaže.

Dakle, ili treba promijeniti Pravilnik o diplomama, ili... (dodajte sami)

"DX never sleeps..."

9A6C

Ma ispada da se cijeli HRS zatrese kad ja upalim kompjuter, ali nije baš tako.

NIsam čitao rečeni Pravilnik, ali bilo bi mi logično a se izdavač obrati Savezu u vezi pstavljanja na web ili objave u časopisu, a ne da se nekog moli i poteže za rukav. Iako ni zbog toga kruna s glave pasti neće, ali iz inekih iskustava stečenih na uredničkoj poziciji znam da to može biti prilično pogubno za samopoštovanje.

Sve je stvar dogovora. Siguran sam da HRS neće odbiti postavljanje pravila za diplomu HNP, ako ih izdavač ili manager pošalju.

Po meni ovdje nije presudan Pravilnik, nego osjećaj za feeling.

GG

Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A7WA

Dakle, ili treba promijeniti Pravilnik o diplomama, ili... (dodajte sami)

Zaključak koji se nameće bi trebao glasiti otprilike ovako, ma stavite
   mene za managera, ja imam iskustva iz IOCE, ja sve znam, ja sam
   najkompetentniji za to, ja sam alahov pomoćnik ...........
         Nemojte ni slučajno ako boga znate, bilo bi to pogubno i za nas i
   za sami HRS.

73       de       9A7WA