• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HNP

Autor 9A2JG, 12. Ožujak 2007, 07:24:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Dođe i Velika gospa, a diplome nema (pamet ista). Idući misec je godišnjica. Zavrtićemo janjca. Kad je bal, nek je maskenbal.
73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A7YY

Alo, kolega , budi malo jasniji.
Što ti je to HNP ?
Da nije happy new prvi............ maj?  ;)

9A7WA

Ja mislim da to znači " Hrvatski nepoznati parkovi ", a
    kako još nisu poznati onda se valjda čeka kako će se
    zvati, pa nije ni čudno što nema diplome kad se ne
    zna puno još toga.

73  de  9A7WA

9A2JG

Kako suza uvijek ide (a da kuda će, nego) na oko, tako je i danas na HTV-u poslije prijenosa mise iz Sinja, prikazivan film Sokol ga nije volio. Odma sam se sjetio da sam od (manje -više) iste ekipe čekao QSL-ku sa otoka Sokol više od godinu dana. Znači, diploma nije slučajnost, nego (isprobana) praksa.
73, Koki 9A2JG

9A6AA

Skužaj Koki što se miješam, ali, pojasni nam od koje "iste ekipe"?

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Pa ko je radio sa Sokola, ti nisi, to znaš, ali očigledno čekaš da ja kažem : Car je gol. Da mi nije bilo dobroga Kreše 4KW, ja bi tu QSL-ku još čekao.
Nije zaludu Fellini bio nominiran za Oskara za film Vrline javne, a poroci tajni.
Želim da te što prije odradim i sa 4O6AA/p. GL!
73, Koki 9A2JG

9A6AA

'Ajd pročitaj ponovo moj post pa se skoncentriraj na odgovor, pliz

9a6aa
"DX never sleeps..."

9A2JG

Nasmija si me do suza, tako smo mi govorili oficirima za vezu u UNPA zonama, koji, by the way , nisu razumili ništa, daj se koncentriraj i kaži nešto suvislo.
73, Koki 9A2JG
P.S. Kad se vratiš s odmora dočekat će te par koverti sa Brača za HR

9A2JG

Evo dođe i godišnjica! Sve osvojio, poslao , oni primili, ja platio (ne samo ja, nego i Duby i ostali), ali diplome Hrvatski nacionalni parkovi - NEMA. Nećemo peći janjca, ali bržole u škrovadu, s kumpirima oćemo! Ne da slavimo, nego da žalimo! Žalimo što je jedna dobro osmišljena i koncipirana diploma pala na prvom ispitu - nije tiskana, i nisu ljudima poslali osvojeno i plaćeno! Ljudi su na Balkanu na sve navikli, a što ako je šteta multiplicirana tj. već izašla izvan 9A granica?
HRS se bavi visokom politikom, a što sa ovim "prizemnim i običnim" pitanjima?

73, Koki 9A2JG

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 15. Rujan 2007, 11:21:51
...
HRS se bavi visokom politikom, a što sa ovim "prizemnim i običnim" pitanjima?

73, Koki 9A2JG

A kakve veze HRS ima s time! Baš nikakve!
To je projekt ZRS-a: http://www.zars.hr/h15_diolome_Index.htm
Ipak, treba što češće prozivati HRS...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Ko je bliže oltaru, bolje misu čuje. Uvik bilo , i bit će. Ako odgovorni iz HRS-a ne mogu uvjeriti odgovorne iz ZARS-a da se radi šteta hrvatskom RA pokretu, mi iz provincije sigurno ne možemo. Samo toliko. Ne vjerujem da djeluješ i acting as HRS spokesman.
73, Koki 9A2JG

9A2JG

Evo sinoć mi stigla PM od Dubravka 9A6DR, ni on je još nije dobio, ima obećanje kluba da će pomoći da je dobije!
Znači nisam jedini "slavljenik", valjda ću i ja naći nekoga u idućih godinu dana da mi "pomogne".
Bitno je da je prema vani privid kako teče med i mlijeko...

73, Koki 9A2JG

9A6DR

Nažalost Koki,ni od moje  "pomoći" definitivno ništa..tek toliko da te primirim!!
A što se diplome tiče već sam je i skoro zaboravio.(bolje da sam djetetu kupio nešto !)

Okanimo se te više te  teme jer vidim da postaje predmet javnoga ismijavanja. . .

Duby
9a6dr/Vukovar

9A2JG

Dubravko šta da ti kažem, kao što napisa, i godina dana prođe, a mi ne dobismo ništa.
Meni svojedobno napisa Oto da je ni on nije dobio, a ja prije neki dan na stranicu ZARS-a, a on još tamo stoji kao odgovorna osoba. Znači, razgovor gluhog i nijemog, očigledno.

Ali ne boj se, sad će ti i ovdje bulumenta koja ima odgovor na sve, i licencu za advokaturu odgovornih osoba i institucija, od QSL  saobraćaja, preko IOCA-e do HNP diplome, navaliti iz svih topničkih oruđa. Scenario je uvijek isti, akteri manje-više također, samo se naslov topica, datum i sat mijenjaju.

Pozdravi mi Vukovar i sve Vukovarce,

73, Koki 9A2JG

9A4DB

;D ;D ;D
Iz pouzdanih a neimenovanih izvora doznajem
da prazne otisnute diplome odavno cekaju
djelatnog managera i idejnog tvorca da ih
sravni sa zahtjevima te postupi sukladno
ustaljenim obicajima....

Medjutim..... :-X

Nisam vam od neke pomoci ali eto...