• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Transparentnost rada IO HRS-a...

Autor 9A5K, 13. Siječanj 2007, 20:44:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5K

Kako se svi kunu u transparentnost rada HRS-a, a kada će dotični zapisnik biti objavljen ne znam kada, eto onda svima na uvid:

ZAPISNIK komisije za izbor novog tajnika HRS-a...

http://www.9a5k.com/zapisnik_izbor_tajnika.doc

Ne znam kako je ovo došlo na moj e-mail, no link je na moj web site za svaki slučaj, da ga netko slučajno ne zagubi
na ovim stranicama...  :roll:

Pa neka vam se nađe...

Ima još toga, samo, sve u svoje vrijeme...

73,
9A5K
(neprijatelj HRS-a)

9A3MR

Citat:Nakon pregleda kompletne dokumentacije kandidat koji je ispunjavao sve uvjete Natječaja pozvan je u HRS na razgovor. Tijekom razgovora kandidat je pokazao interes za kvalitetnim radom i predložio neke nove ideje koje će poboljšati rad stručne službe. Kandidat je već profesionalno vrlo uspješno surađivao sa HRS-om i pokazao izuzetnu sposobnost organizacije i  rada na sličnim poslovima.

Jel taj razgovor obavila komisija 6. prosinca ili je presjedavajuci obavio u cetiri oka?

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A4DB

BRAVO

MENI SAMO NIJE JASNO KAKO SE  CASNI I POSTENI CLANOVI IO
(osim 4M ostavkom) NISU VEC PRIJE JAVNO OGRADILI,
HRS OCEKUJE...

9A5K

A nekako u moj mailbox dolutao i zapisnik sa 27. sjednice IO od 09.01.2007...

Pa eto, čitajmo i dalje....

http://www.9a5k.com/27_sjednica.doc

Usput, čestitke 9A4SS-u i 9A6XX-u... :-)

73,
9A5K

P.S. Eto vidiš Mark da te ne vole, a ja se našao družiti s tobom...  :roll:

9A7WA

Nakon rezultata iz PY može se reći samo jedno - TUŽNO !!!!!!!

73 de  9A7WA

9A6R

Marina,Marina,Marina...kako dalje ide ona pisma?
Uvik su mi bila draga ženska dica iznad 18 godin.
DD
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JG

Krešo, ako ništa naučio si "formulu" kako doći do nagrade HZTK (čast pojedincima koji su je stvarno zaslužili).

Hvala na zapisniku, a i šire. Dobro je  štivo za prije mise. Samo što se svi neće ispovidit.

Ne daj se Ines...

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6C

Sve OK, ali ne shvaćam kako je Severinac potpisao zapisnik sa sastanka, a nema ga na spisku prisutnih?

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A4DB

Citat: "9a6c"Sve OK, ali ne shvaćam kako je Severinac potpisao zapisnik sa sastanka, a nema ga na spisku prisutnih?

GG

cuda, ljudi cudeesa.....zanimljivo je jos i usporediti sastav "komisije za
izbor" u dva dokumenta!?

Neznamo mi ni pol mise, nismo podobni, bez obzira na domovinske, kapitalisticke i one bivse nagrade, junastva ili ordene.
Kako jedan ali jedini pravi Iznogud napisa sve "smrdi na trulez i
jednosmernu IOTU iz '47.)

Severinac se ponosi i vjerovatno smije do suza, sa najmanje dva rjesenja
o godisnjem odmoru, raskidu radnog odnosa i sl.

Pogadjate vec tko ce platiti taj radni spor..... koji kad dodje na naplatu
obzirom na efikasnost sudstva moze imati bar 6-7 znamenki. Takav,
vrlo izvjestan ishod ce biti ono zadnje sto nas je snaslo od ovog IO.

"La France compte que chacun fera son devoir" (Napoleon Bonaparte, 1814)
Francuska ocekuje da ce svatko napraviti svoju duznost......

9A3XZ

uhuhuh mislim da bi nam Pliva ,T-com i napose Suncani Hvar zavidjeli kad bi znali kako su radio-amateri transparetni ljudi..... :wink:  :wink:  :wink:

ajme meni.....koliko licemjerja !!!

73 de 9a3xz
Mladen

9A3XZ

uhuhuh mislim da bi nam Pliva ,T-com i napose Suncani Hvar zavidjeli kad bi znali kako su radio-amateri transparetni ljudi..... :wink:  :wink:  :wink:

ajme meni.....koliko licemjerja !!!

73 de 9a3xz
Mladen

9A6C

Kad sam bio mali znali su ljudi reći: kurva o poštenju, vojnik o skraćenju, a tome bi se u novije vrijeme moglo dodati i mutež o providnosti (ako je to pravilna hrvatska inačica transparentnosti?).

Život nas je u posljednje vrijeme naučio da od nečeg malo ima što se o tome više govori. Mislim na bolji život, svijetlu budućnost, evropsku zajednicu ili bilo što, pa tako i providnost (je li to to?).

Je u pravu je XZ, licemjerja ima koliko hoćeš.

Pitanje je samo s koje strane providnosti (?) gledaš na stvar.

Kak' bi rekli naši Zagorci: figa u džepu.

Iznogud ne gubi nadu - i dalje se uspješno nada da će jednog dana postati kalif umjesto kalifa te kuje svoje zaplotnjačke intrige s ciljem da dobrog kalifa Haruna al Prashida jednom zauvijek otpremi u povijest.

Sic transit gloria mundi...

Gaius Grongonius
I0C
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A3XZ

Ma cekaj ti Grubisicu malo ....zar nije posteno da slijedeci predsjednik valjda bude iz Istre !!!

Koliko znam nikad nismo imali predsjednika ni nikoga u IO !!!

Zar mislis da mi nismo sposobni za takvu odgovornu funkciju ...????

tovar umjesto kalifa  :wink:  :wink:  :wink:

73 de 9a3xz
Mladen

9A3XZ

Sad sam se i ja raspiz......

Dajte vise pustite mlade ljude ,kad kazem mlade mislim na one ISPOD 40 (CETRDESETE) da pokazu sta znaju ...!!!

Dajte nam priliku ....ne budite puni tastine !

A Vas "STARE FOSILE " cemo eventualno angazirati za savjetnike ,naravno raditi ce te volonterski jer naravno volite ovaj hoby.

Netko rece, Na mladima svijet ostaje: NE ,HVALA !!!

:lol:  :lol:  :lol:

73 de 9a3xz
Mladen

9A2KL

I dobro rece.

Citam zapisnik sa 27. sjednice i stavka kandidati za nagradu HZTK. Super, imamo cak 4 kandidata. Ali kako ja volim i pogledati sta se trazi za navedeno odem na stranicu HZTK http://www.hztk.hr/?A=NOVH&GRUPA=3&SIF=34
i imam sta vidjeti. Zivotno djelo..... I onda shvatim....WRTC je ocito zivotno djelo kandidata. A oni koji su u tehnici vec pola stoljeca, koji su dali svoje zdravlje i zivce za tehniku, za rad sa mladima i propagiranju tehnicke kulture nisu ni u talonu. Po cemu se rukovodila komisija i IO kad su odredjivali kandidate za tu prestiznu nagradu???? Bilo bi to zanimljivo cuti u nekom obrazlozenju takve odluke. I da je rezultat u tom WRTC neko mjerilo onda bi i poredak bio drugaciji. A mozda to zadire u neke revansizam vode....vrag ce znati. Iznogude, prizovi prorocicu da nam razjasni sve te "spiele one grenze" da ne kazem Zagrebacke susrete jer nema nikoga sa "teget plavog jadrana" da bi bilo potezanje uzeta...
73's de Leon 9A9L