• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Libya

Autor 9A6AA, 11. Siječanj 2007, 01:02:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

Nego, kakvo je Leone (znam da ćeš ovo prvi pročitati) raspoloženje da se pođe ne jednu od dvije neakativirane IOTA skupine u Libiji (5A)?

Znam, bili su dečki iz DL-a tamo, no to je bilo na mainland-u...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2KL

Pa mislim da je ideja odlicna. Jest da su se svi ispucali sa 5A7A ali sviIOTA hunteri bi se raspametili na novi otok....

Ja bi isao....ali sta mogu kad mene nebi ni zvao...
73's de Leon 9A9L

9A6AA

Tamo su dvije neaktivirane IOTE. Prijatelji iz Italije poduzeli su prve korake da realiziramo tu ideju...

9a6aa
"DX never sleeps..."

9A2KL

Pa to sam i shvatio tako. Bilo bi neucinkovito poslije DL ekipe opet ici u isto. Ali nova IOTA je etwas nesto anderes.....hi

MMMMM PILE UP....
73's de Leon 9A9L

9A6AA

Ovaj što sam Ti napisao u e-mailu treba istražiti mogućnosti. Moj brat je bio nedavno u Tripoliju te mi dao neka imena. Jedan njihov momak je studirao u Hrvatskoj i govori naški s dalmatinskim naglaskom...
"DX never sleeps..."

9A2KL

Cini mi se da bi put iz Italije brodom bio najbolji i najjeftiniji... a i sva oprema bi bila na jednom mjestu. Onako sa avionima se lako izgubi i pokida.
I vazno je da je vezni igrac vec dole i da je u toku dogadjaja
73's de Leon 9A9L

9A4DB

Log se snima.....

Netko je zakljucao temu "zalosno"

Obrisao moj post....

Pa da ponovimo:

Bit ce mi zadovoljstvo, Predsjednik ce ti biti zahvalan

Te najvaznije:

Djelovati po Statutu....Prema aktualnim dogadjajima

a) Predsjednik nema potporu vlastitog IO
b) Predsjednik "Vlada" sam protiv svih
c) Inzistiranje na daljnjem provodjenju ovakve samovolje vodi
do daljnjih podjela i destrukcije
d) Nuzno je djelovanje po Statutu
e) Ostavka je MORALNA kategorija pa to u ovom slucaju ne mozemo ocekivati
f) Bilo bi dobro za HRS, kada se na neminovnim novim izborima ne bi kandidirali clanovi poslijednja dva IO...
g) Kao obican clan pozivam gospodina Nikolu Percina (na koga se g. Milicic, ucestalo poziva) da kao clan IO IARU djeluje "IN BONA FIDAE" u dobroj vjeri radi efikasnog razrjesenja ove neugodne situacije

9A6AA

Ja sam preuzeo obvezu da snimim teren. Naravno, preko Googla Earth-a. Mislim da to neće puno koštati. Barem ne u usporedbi sa Swainsom, od kojega sam potpuno odustao... :wink:
"DX never sleeps..."

9A2KL

Sad  stvarno postajes naporan. Kao prvo tema koja je ovdje nije tema u koju ti pokusavas uvuci ove svoje papazjanije. Ako ti se tako svidjaju odstampaj ih i stavi u WC pa ih gledaj cijeli dan. Imas dosta drugih prostora za svoje pisanije. Ova tema je ipak nesto ozbiljnije sto, cini mi se prelazi tvoje radio amaterske potrebe.

Nadam se da ces i sam shvatiti da ovim tvojim postovima ovdje nije mjesto.
73's de Leon 9A9L

9A6AA

Znaš Leone onog idiota što sjedi na 14240 ili tu negdje? E ovaj ti je isti takav. Da li si ga Ti zvao? Ja nisam.
"DX never sleeps..."

9A2KL

Ako su to ona dva otoka u velikom zaljevu to nebi trebao biti nikakav problem. Jedino je pitanje kakva je flora i fauna i kakav je pristup sa mora. U tom djelu nevjerujem da je ikakav helikopterski prekrcaj moguc..
73's de Leon 9A9L

9A2KL

Ima ih tamo 2. Jedan je IT9....a drugi...nagradno pitanje....
73's de Leon 9A9L

9A4DB

Oprosti Leone....

Nazalost ti si kolateralna zrtva samovolje bivseg urednika
i ja ti se najiskrenije ispricavam.

Djani

PS(Ako ti ikada bude trebala pomoc oko Libije, reci, radio sam
za mornaricu u Benghaziju i Tripoliju)

9A6AA

Ovih dana poslati ću Ti jedan *.kmz file koji će Te kroz Google Earth dovesti točno do jednog od njih.
"DX never sleeps..."

9A6AA

Citat: "9a2kl"Ima ih tamo 2. Jedan je IT9....a drugi...nagradno pitanje....
Ma ne IT9... To mora biti 5A...
"DX never sleeps..."