• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Libya

Autor 9A6AA, 11. Siječanj 2007, 01:02:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2KL

Citat:Znaš Leone onog idiota što sjedi na 14240 ili tu negdje?

Meni se cini da je jedan od njih IT9. Cak sam i siguran. Cesto ga cujem na 40 m. Jako je fin dok radi DCI ali na 20 m je uzas.
73's de Leon 9A9L

9A6AA

Krivo spojeno...sorry.
Točno. U pitanju je IT9, mislim... onaj prvi kreten.

Ah, da. Paralelno s time, radi se na obnavljanju akcije glede odlaska na otok pod kojim su dečki radili pod SU8GFTN. Održanih 500 veza jamči uspjeh ekspedicije (ako vojne egipatske strukture ovaj put dozvole iskrcavanje)...
"DX never sleeps..."

9A2KL

Djani,
Bivsi urednik WEB-a i ja smo imali jedan verbalni okrsaj na forumu, i rjesili smo to na Zagreb festu prije godinu dana. Pred auditorijem na otvorenom satu na Jarunu. Ne kazem da i dalje nemamo razlicita misljenja o nekim temama ali kad je radio amaterizam i expedicije u pitanju onda je tema samo jedna. Sve ostale duele rjesavamao po temama koje se otvore u clanskim diskusijama. I naravno da ti on nije brisao postove i zatvarao jer nema ovlasti. Naime Emir je BIVSI web-urednik
73's de Leon 9A9L

9A6AA

Ma, pusti ga.
Što govno više diraš - više smrdi.

Idem spati.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2KL

Emire ti spavas.......500 veza se moze napraviti isti dan kad se stupi nogom na tlo..... valjda ce i steppir nesto dati da se brzo postavi....

Mene je zacudilo VU7.....kriticni dio na koji neznam koliko drzava tamo svojata pravo a i military zona pa vidis koliko su napravili
73's de Leon 9A9L

9A2KL

73's de Leon 9A9L

9A6AA

Ma, vidi se da je kasno... Mislio sam reći da su dečki tijekom ekspedicije održali pod SU8GFTN samo 500 veza jer ih je SU armada otjerala. Zato kažem da je to kao da i nisu bili. Osim za one koji su ih odradili... Jesi li?
"DX never sleeps..."

9A2KL

Naravno da nisam jer sam QRP pa onda cekam da se snagatori maknu.
73's de Leon 9A9L

9A6AA

E, ako budeš dobar i platiš pivo u F-hafenu, pokazati ću Ti kako QSL-ka izgleda... :lol:
"DX never sleeps..."

9A2KL

Onda ces ti morati platiti kobase jer ce mi odma slina izaci na usta.....
bar ako je priroda na prednjoj strani....hihi
73's de Leon 9A9L

9A6AA

Ak' se sjetim budem Ti je sutra skenirao pa poslao e-mailom.

Imaju još četiri teme, a o njima drugi puta:
- Pripremamo se (opet) za odlazak na Sazan (EU-163)
- Dolaze mi (opet) RZ3EC i UA3NAN, ali i 4Z4DX (9A8DOV), pa trebam sve to vremenski pomiriti...
- otočna naša ekspedicija (s Dakijem)
- drugi dio jedrenja po Kornatima...

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2KL

Bas me zanima jel ce mi Dov donijeti kartu iz Nepala.....hi

A mene u tim expedicijama nigdje....stavarnio sam za otpis....
73's de Leon 9A9L

9A6AA

Pa zar ne vidiš da su u pitanju samo otoci (i lanterne).
Čini mi se da si Ti pobornik one: hvali more - drž' se kraja!.

Nastaviti ćemo drugi puta. 73!

9a6aa
"DX never sleeps..."