• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Zagi 2m

Autor 9A5K, 31. Svibanj 2005, 09:27:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5K

Da li nam je netko voljan reći zašto već skoro 2 mjeseca 2m ulaz
u Zagi na 144.850 (1.200 Bd) uredno NE RADI??

Zadnji info je bio oko 10. travnja da je ZAGI na servisu, nakon čega
je vraćen u funkciju, no, ne i na spomenutom kanalu...?!

Nikakvih dodatnih informacija nisam primjetio ovdje.

Ima li nade da to ikad više proradi?
A i bilo bi lijepo da bar znamo na čemu smo.

73,
9a5k

9A5K

Izgleda da sam ja jedini kojeg zanima odgovor na ovo pitanje??..
Ne vjerujem da je baš tako..

Eto, 7 dana prošlo, niti jednog odgovora od nadležnih..?
Kod mene bi to rekli "da se netko pravi grbav"...

No, ja strpljivo čekam i dalje, a periodički ću podsjećati na problem.

73,
9a5k

9A9A

Čini mi se da je našem Savezu bitno pokupiti članarinu, znači našu obvezu, a svoja prava trebamo tražiti negdje drugdje, kao npr. Internet, slovenski packet clusteri itd.

Kako se ono kaže u našem narodu, tko čeka taj se i načeka. Valjda nećemo predugo čekati.

Pozdrav iz Obrovca.

9a9a

9A3XZ

mozda je nestalo love za volontere...... :wink:  :wink:  :wink:
Mladen

9A5K

Kako god, 2m ulaz = nula bodova... :wink:

9A4DB

Citat: "9a3xz"mozda je nestalo love za volontere...... :wink:  :wink:  :wink:

Tri, "U sridu" moj Mladene ili u prijevodu,
love u HRS-u ima samo za "profi radioamatere".
73
Djani

9A6AA

Citat: "9a5k"...
Bok Krešo,
a tko bi, po Tebi, to trebao znati?
9A6AA
"DX never sleeps..."

9A5K

Citat: "9A6AA"
Citat: "9a5k"...
Bok Krešo,
a tko bi, po Tebi, to trebao znati?
9A6AA

Pa postoji sysop tog čvora, koji je do nedavno znao ponešto ovdje napisati..
A postoji i PR manager..
U hijerarhiji bi dalje redom išli valjda IO HRS-a, a na kraju bi došli i do predsjednika, zar ne?...

Meni osobno svejedno tko će odgovoriti, no, čvor je vjerujem u vlasništvu HRS-a, pa bi netko tko je nadležan, određen ili zadužen od strane HRS-a za spomenuti digipiter, trebao barem odgovoriti da znamo na čemu smo..
Osobno koristim 5 kanal Zagija (70cm, 38k4 bps), no i tu stvari ne rade kako treba (navodno sam s krive strane Zagija?!)...i već duže vrijeme čekam informacije što i kako se planira s tim..
Valjda se bar toliko može doznati?

A vjerujem da si ti bolje upoznat po pitanju nadležnosti od mene (barem ja tako mislim)..Oprosti ako sam u krivu... :wink:

Inače, ne vidim čemu plaćati članarinu u većem iznosu za nešto što se ne može koristiti (mislim na točku iz odluke o članarini, a koja se odnosi na pravo korištenja digipiterske i repetitorske mreže)...?

Da odmah raščistim: ne želim ovdje povlačiti pitanja volontera, volje, vlastitog uloženog vremena, truda, pretrpljenih kritika i slično..
Jednostavno, želim samo dobiti informaciju na već spomenuto pitanje čisto da vidimo na čemu smo i to je sve..a vjerujem i da nisam jedini kojeg ovo zanima..:-)

73,
9A5K

N5CRO

Kreso,ne ide ni odavde....vec duze vremena slusam,ali nista.Mozda jos da pokusam sa mojim 9A znakom? :D
73,Josip  N5CRO

Laissez Le Bon Temps Roulez

9A5K

Vidiš, vidiš Josipe...
Možda da ja probam kao K5CRO?...hmm.... :lol:
Nisam se toga sjetio...

73,
9A5K

9A6AA

Citat: "9a5k"... A vjerujem da si ti bolje upoznat po pitanju nadležnosti od mene (barem ja tako mislim)..Oprosti ako sam u krivu...
Ne, nisam upoznat s time, jer ja nisam član IO.

Do sada su se ovdje javili samo oni koje nitko nije (pro)zvao. Valjda će se sada javiti i netko od prozvanih...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A5K

Citat: "9A6AA"Ne, nisam upoznat s time, jer ja nisam član IO.

Do sada su se ovdje javili samo oni koje nitko nije (pro)zvao. Valjda će se sada javiti i netko od prozvanih...

9A6AA

Nisam niti rekao da si član IO..
Ipak mislim da si dovoljno često u spomenutom društvu, pa da ipak imaš više informacija od nas "običnih smrtnika"... :wink:
Ili se ipak (možda) varam...?

73,
9A5K

9A2GA

Ovdje je nešto bilo govora oko toga:

http://www.hamradio.hr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=836

ali ništa od konkretnog odgovora.

Još čekamo,

73 de Boris
9A2GA is a member of 9A1WFF

9A9A

Za 9a5k:

Ja sam pokušao čak sa TL 922 odavde iz Obrovca ući na digipeator na Labinshpitzi, ali ne ide. Niti sa Dugog otoka ne ide ni Zagi ni Labinshpitza, samo neki S512345678... digipeator.

Takav ti je život Krešo.

A budući da me nitko nije (pro)zvao, možda se ne smijem ni javljati ovdje na forumima. Je li tebe netko (pro)zvao? Što se javljaš kad te nitko nije zvao, pa imaš valjda internet, šta će ti 1200 bd Zagi?
Je li tu netko popio pola viagre, ili apaurin i pola viagre?...

73 iz Obrovca

9a9a, k6cro, ...

9A3XZ

hehehe....pa bas u tom grmu lezi zec....kad si vec u Obrovcu onda si morao umjesto tl922 probati upaliti linear "obrovac" pa bi mozda se uspio konektirati na zg ..... :wink:  :wink:  :wink:
Mladen