• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

KV KUP Jadrana 2015

Autor 9A2MI, 20. Listopad 2015, 20:05:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2MI

Molim zainteresirane natjecatelje da sami provjere svoj log. (slobodno i druge).

Naime, robot ne može razlikovati (nije čovjek) greške bad call od unique.
Unique nosi 0(nula) bodova a bad call -2* bodovi za ispravnu vezu, razlika je očita.

Za NIL je potrebna provjera u logu korespodenta. Također treba provjeriti je li sve u redu
sa periodima.

Molim da se primjećene greške prijave na moj e-mail kako bih mogao unjeti potrebne promjene.
Ukoliko promjene zahtjevaju "oko" povjerenstva, proslijediti ću prigovor.

U pregledu "CC-p&m" (view log with CC point and multiplier) ako su bodovi za vezu negativni ili 0(nula),
treba staviti miša na njih te će se pokazati o kakvoj grešci se radi.

Ako vam nešto nije dovoljno jasno, slobodno pitajte na moj e-mail, stojim vam na usluzi.

Ovo je u smislu ubrzavanja postupka dolaženja do konačnih rezultata.
73 de Miljenko 9a2mi

9A8A

Pozdrav !

Hoce li ti "nesluzbeni rezultati"??

Tocka 10. Opcih pravila kaze: "Neslužbeni rezultati objavljuju se najkasnije 30 dana nakon održanog natjecanja" ?!
Kako je natjecanje bilo 10.10.2015.g. valjalo bi objaviti te nesluzbene rezultate?

73
Mark

9A1AA

Nema neslužbenih rezultata ali zato ima hrpa žalbi na neslužbene rezultate  ;D   ;D
73, Ivo 9A1AA

9A3IV

Ne takmičim se ali uzeo sam si pravo jednom komentirati pa si uzimam pravo komentirati još jednom.

2MI, da li shvaćaš kako je strašno to što si napisao? Da li uopće shvaćaš što si napisao? Molim zainteresirane natjecatelje da provjere svoj log. Pa, provjerio sam ga prije slanja. Što ga imam dalje sto puta provjeravati? Pa na čemu si ti? Da provjeravam logove ostalih natjecatelja? Pa za što služi robot. Ako ću ja provjeravati logove netreba mi robot. Ukini robota. Pošalji meni logove. Ja ću ih provjeriti kako hoću i objaviti rezultate. Što ćeš mi ti? Što će mi robot?????

Unique i bad call. Koja je to mudrost? stanica 3xxx ima u 18 minuta stanicu 3yyy u logu. Ima li netko drugi 3yyy u logu? Ima, veza se priznaje. Nema, veza je unique. Stanica 3xxx ima stanicu u 3yyy u 18 minuti. 3yyy ima stanicu 3xxk u 18 minuti. Bad call za 3yyy. Zar je to problem shvatiti???? Zar je to problem isprogramirati????

73
SVE ILI NIŠTA

9A2MI

Pozdrav

Unesene su promjene po odluci Povjerenstava.
Koliko sam shvatio, to bi sada trebali biti neslužbeni rezultati do proglašenja službenih.
73 de Miljenko 9a2mi

9A1AA

Miljenko! Ne brzaj sa zaključcima.
Rezultati su Neslužbeni kada to Povjerenstvo kaže da su neslužbeni i kada to javno objave, odnosno, kada to bude pisalo na naslovnici weba HRS-a i na portalu CRO CC-a. Od tada teče i rok za žalbe.......

Ovo što ti radiš na forumu je posao managera a ne programera robota......shvati to već jednom.....NHF
73, Ivo 9A1AA

9A3TY

Dečki, dajte se već jednom dogovorite tko-što-kada (i zašto?).
Zašto imenjače nisi reagirao kad se na robotu pojavio tekst " Rezultati su privremeni i neslužbeni " ?
Do kada ćemo u hodu mijenjati stvari ?
Ja mirno čekam objavu službenih rezultata kao ono ispada da još ni neslužbeni nisu objavljeni.
Da li to znači da oni koji su poslali žalbe prije nego li su objavljeni "neslužbeni" i počeo teći rok za žalbe moraju ponovno slati žalbu?

Moram priznati da mi je strpljenje pri kraju i da gubim zadnje milivate volje za sudjelovanje u domaćim natjecanjima.  :'(
73 de Ivo, 9A3TY

9A1AA

Imenjače! Nije točno da nisam reagirao. Jesam, samo ne ovdje već direktno mailom Povjerenstvu i KV manageru.
I jedna od tih sugestija baš je i bila da na Robotu ne može pisati "privremeni i neslužbeni rezultati" već samo privremeni.

73, Ivo 9A1AA

9A3TY

Ispričavam se zbog pogrešnog optuživanja.

Molio bih za info gdje mogu preuzeti Poslovnik rada KV povjerenstva kao i upravo donesene odluke na temelju kojih je Miljenko izvršio promjene.
73 de Ivo, 9A3TY

9A2VX

CITAT 9A8A
Citat:Pozdrav !

Hoce li ti "nesluzbeni rezultati"??

Tocka 10. Opcih pravila kaze: "Neslužbeni rezultati objavljuju se najkasnije 30 dana nakon održanog natjecanja" ?!
Kako je natjecanje bilo 10.10.2015.g. valjalo bi objaviti te nesluzbene rezultate?

CITAT 9A1AA:
Citat:Miljenko! Ne brzaj sa zaključcima.
Rezultati su Neslužbeni kada to Povjerenstvo kaže da su neslužbeni i kada o tome javno objave, odnosno, kada bude pisalo na naslovnici weba HRS-a i na portalu CRO CC-a. Od tada teče i rok za žalbe.......

Ovo što ti radiš na forumu je posao managera na programera robota......shvati to već jednom.....NHF

Pa dečki, ja sam se mislio iduće godine opet javljati na 9A KV natjecanjima!

Kada ćete imati prilike sve postaviti na "ČVRSTE NOGE" ?
Do kada ćemo imati probleme koji nisu vezani uz rad radioamatera već RAD KV POVJERENSTVA I ROBOTA ?
Recite mi da se znam pripremiti za natjecanje na 9A KV kontestima.
Što je sa HF 9ACW robotom i 9ACW stranicama? ( znam da je off topic, ali direktna veza...)
Pa da li ima netko ozbiljan u upravi HRS da, "udari šakom o stol" i reče što je bilo, što je sada i u što se pretvorilo?
Ili ako baš hoćete: Kada će KV povjerenstvo dati ostavku i netko normalan preuzeti organizaciju KV povjerenstva ?
Pa makar mijenjali i povjerenstvo i robota i sve što nam je usadilo sumnje i negodovanja u rad istoga?

Diskvalifikacije?!
Ako je netko poslao CABRILO i ako mu je robot prihvatio cabrilo, pitam se pitam, što je onda krivo vođenje loga? da li su radili prva dva perioda iz jednog, a zatim iz drugog množitelja? Da li su dopisivali veze? Da li su mijenjali veze nakon deadline-a?  Čini mi se da nisu?
Dečki, PRETVORILI ste ozbiljne konteste u sprdačine, promjenom robota i promjenom KV povjerenika.
SVAKA VAM ČAST!
Sreća da ima CQWW, i CQWPX... Zaboravite ove nazovi rodoljubne lokalne konteste, jer to više nisu kontesti!
Sretno,  pozdrav   Zvone

9A2VX

P.S. Zdenko, Daj bar ovaj forum pročitaj, kada već ne čitaš mailove. Ne znam kako da Te obavijestim o stvarima koje stvarno više ne drže vodu!
Izvršni odbore!
Daj bocni nadležne i nadređene da bar nešto učine. Pa tri godine je stvarno dosta mučenja svih koji se žele natjecati i sudjelovati u 9A KV kontestima.

H V A L A ! ! ! !

9A3TY

Sad moram pitati jel netko namjerno provocira da ne kažem zaj.....

Objavljeni su "neslužbeni rezultati" i vijest : "povjerenstvo je odlučilo da se svim natjecateljima priznaju veze sa stanicama:" a na robotu i dalje stoje isti podaci onima koji su s njima radili tj. veze nisu priznate i u "admin intervencijama" nema nikakvih naznaka.

Nemam drugih riječi nego : SRAM VAS BILO !!!
73 de Ivo, 9A3TY

9A8A

Pozdrav !

Ajde, docekali smo i "nesluzbene rezultate" pa se sada opet mozemo zaliti  ;D
Inace, mislim da sve to nije tako jako lose, samo malo treba ubrzati rad i stvari nazvati pravim imenom. Valjda su najprije "prijavljeni rezultati" pa su onda "nesluzbeni rezultati" pa onda konacni rezultati?

73
Mark

9A3TY

Mark,

ajde molim te objasni mi koja je razlika između prijavljenih rezultata i neslužbenih rezultata i što konkretno povjerenstvo radi u tih 30 dana.
73 de Ivo, 9A3TY

9A8A

Citat: 9a3ty  u 12. Studeni 2015, 17:24:46
Mark,

ajde molim te objasni mi koja je razlika između prijavljenih rezultata i neslužbenih rezultata i što konkretno povjerenstvo radi u tih 30 dana.

Ivo, pa ima razlike?
Vidi tocku 10. Opcih pravila KV natjecanja.
Ako ja to dobro razumijem, nakon prijavljenih rezultata, povjerenstvo bi trebalo to propustiti kroz robota i proglasiti nesluzbene rezultate! Onda se mi svi zalimo (ako imamo zasto, a uvijek imamo  ;D), a povjerenstvo razmotri zalbe i donese konacne rezultate?!

73
Mark