• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

WRTC 2014

Autor 9A6R, 18. Listopad 2013, 13:16:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6XX

Noćas je izašao službeni video s WRTC 2014:
https://vimeo.com/119947598

Sretno svima u kvalifikacijama za WRTC 2018, počelo je prošli vikend!

73,
Hrle - 9A6XX

9a6c

MNI TNX FOR INFO :D

Evo, ja sam nabavio utičnicu za kabel, da mi ne bi netko prigovorio kako nemam lokaciju :P :P :P pa ćemo polako.

Nisam baš beskućnik kao K0DQ koji je kaže prošli vikend odradio kao prvi u sedamdesetoj i to s K8PO lokacije i to pod svojim znakom....ljudi moji kud to ide, ma ni USA nije što je nekad bila...kaže čovjek da nema svoju lokaciju, sigurno mu nije lako ::)

GL HH&ostali

9A1UN

K0DQ Scott Redd
Team: North America 3
Country: USA
Occupation: Retired naval officer, senior executive, senior government official

9A4QV

Jel to onaj sta je biao na Guam coast guard bazi?, Pa tome je i zivot i kuca na Guamu  ;D
Odlican video = profi uradak
Odabir lokacija = katastrofa

Kako mozes usporediti one dvije lokacije na aerodromu sa jedne strane i visokom sumom sa druge strane i na primjer lokacije napustene vojne baze ili one psihijatrijske bolnice.
Ovi na aerodromu su debelo popusili (mislim da je Braco bio na jednoj od tih lokacija)

Dobro da nisu nekoga smjestili u kamenolom  ;D

QV

9a6c

Nemaš pojma :P

Ovo je niki admiral u pemziji ;) Nema svoju stanicu, ali di god sidne eto ga na vrhu...macan...

Taj tvoj je N2NL, ali ne znan šta je s njin, ima je problema sa zdravljem...not good... ali isto između dvi kemoterapije mrkne poneki contest :D

Ono s psihijatrijom nisam baš skužio, jel to ima veze s Bračom? Znam da je Braco bio na Braču i radio IOTA ctest pa...A tamo ima i kamenolom pa reko ???

9A4QV

Ne pratiš nastavu, 1 iz zalaganja, -2 iz razumijevanja.
Pa šta nisi pogledao/poslušao video sa wrtc?

Jedna lokacija je bila, napuštena vojna baza
Jedna lokacija je bila napuštena psihijatrijska bolnica u kojoj se i neki film snimao.
Par sudaca je ocjenilo neke lokacije izuzetno tihe za rad.

Sa druge strane imali su dvije lokacije pri samoj aerodromskoj pisti gdje zuje avoioni i helikopteri, a sa druge strane šuma viša od antene.
Cak su i zastitu od sperploce protiv buke morali improvizirati.

Zanimljivo je bilo i čuti onaj šum FT-2000 kod onog Finskog majstora, nisam kužnio je li to uređaj šumi ili band  ;D

QV

Pa sad ti usporedi, tko je imao bolje uvjete.