• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HR zimski kup 2015

Autor 9A2VX, 07. Siječanj 2015, 21:47:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9A1IW

Kad procitam "krvozedne" komentare iz pravca Primorja i Istre, mogu Miljenku predloziti samo jedno, a to su dvije stvari:  :)

1. Ugasi KV robot. Kraj, gotovo, ende!
2. Ugasi UKV robot. Iz revolta. Zabole te. Nema niti jednog robota, neka ga VX i QV napisu od nule.
3. Ustupi mjesto alternativnim robotima, jedan ceka da uzme pare.

Toliko mrznje i bijesa ne vredi tih robotskih para. Takvu vatru niste bljuvali ni na Peru 2007.
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

9A2VX

Citat:Kad procitam "krvozedne" komentare iz pravca Primorja i Istre, mogu Miljenku predloziti samo jedno, a to su dvije stvari:  :)

1. Ugasi KV robot. Kraj, gotovo, ende!
2. Ugasi UKV robot. Iz revolta. Zabole te. Nema niti jednog robota, neka ga VX i QV napisu od nule.
3. Ustupi mjesto alternativnim robotima, jedan ceka da uzme pare.

Toliko mrznje i bijesa ne vredi tih robotskih para. Takvu vatru niste bljuvali ni na Peru 2007.
Boris, umjesto što pišeš gluposti, pročitaj još jednom moje postove i nađi bar jednu rečenicu gdje kritiziram robota.

Činjenica je da kritiziram organizatora - KV povjerenstvo, jer radi posao koji ne zna ili neće raditi kako treba.
U to nije uključen niti robot niti autor robota.
Da rekao sam Miljenku da mi je žao što se prihvatio administriranja podataka na robotu jer to se ne smije dirati po ničijoj usmenoj naredbi već samo kao rješenje žalbi.
Sorry što meni stavljaš u usta ono što nisam napisao ili što Ti misliš da ja mislim. Hvala na razumijevanju. Niti me zanima da li netko dobiva za robota, koliko dobiva, čiji je čovjek i tako dalje što sve apliciraš mojim stavovima.
Činjenica je da šlampasti pristup i samovolja  KV povjerenika dovodi do zbunjoze.
Uostalom KAKO JEDAN KV POVJERENIK može raditi pod svojim pozivnim znakom u kontestu gdje treba biti objektivan ???
Jesi li o tome razmišljao ???
Jesi li razmišljao da je možda i on mogao raditi za svoj klub i tako primarno skinuti direktnu zainteresiranost za rezultate ???
Stvarno svašta od Tebe.
Ah da, zaboravio sam da Ti ne dozvoljavaš niti jednu riječ protiv Željka, ali zato skrećeš drugima neka se uvrijede na moje postove zar ne ???
I dalje tvrdim da su ovi lokalni ali i  9ACW postali neozbiljni u najmanju ruku, a da su neregularni to Ti zaključi Borise !!! Zvone

P.S. Prisiljavaš me da zaključam ovu temu jer iznosiš neistine, bez ikakvih činjenica. Ne zaboravi da sam ja otvorio ovu temu...