• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

9A CW 2014 CTEST

Autor 9A4DC, 18. Studeni 2014, 13:29:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4DC

Najlijepse molim odgovorne za 9A CW CTEST da nam sluzbeno odgovore da li se ove godine odrzava il ne?
Razlog-Triba bi bit za misec dana,a na CRO CC stranici JOS UVIK STOJI POZIVNICA ZA 2013!
Ak ce bit 9A CW TEST 2014 onda lipo molim organizatore,kv managera,HRS,administratora CRO CC i 9A CW TESTA da izmijene (update) stranice BAR NA ENGLESKOM JEZIKU jer nas HAM-ovi WW DOZIVLJAVAJU VRLO NEOZBILJNIMA!
73 TO ALL
9A4DC

9A1AA

Molim ne brkati pojmove 9acw.org i cro-cc.net portala

Službena web stranica ovoga natjecanja je 9acw.org i na njoj trebaju biti svježi i ažurirani podaci.
Administaror 9acw.org web stranice je KV menadžer.

Administrator CRO-CC portala je voditelj CRO CC-a tj. ja.
Ja ne mogu na cro-cc.net objaviti podatke koje nemam ;)

73, Ivo 9A1AA

DK8ZZ

Cirkus 9ACW Contesta se nastavlja.
Prosle godine sam pisao mail HRS sa pitanjem u vezi plaketa (godinama sam sponzorisao plaketu SOABHP Zone 14) Naravno, odgovora nije bilo nigdje, ni od strane KV Managera a ni od strane HRS, koji je ipak organizator 9ACW contesta.
Bez da ulazim u diskusije CIJI je tad bio robot (svi znamo ciji je bio i ne zelim da polemisem o Kresinom robotu) cinjenica da su se rezultati nepunih mjesec dana po zavrsetku kontesta. Ispravni, tacno odradjeni.
Sa ovakvom organizacijom, nereklamiranjem, neazurnoscu rezultata, mali brojem plaketa (nisam bio jedini koji se povukao) 9ACW se blizi onome dokle su domaca takmicenja dosla. Ako KV MGR misli da je dovoljno to da se okace propozicije na 9ACW i cekaju logovi - za*eb, bas i nije tako.

73, Zrinko (Zik) DK8ZZ, VE3ZIK, YT3ZZ

9a6c

DEJA VU'...

Iliti - ko nam je kriv...

Što je najgore - ili u ovom slučaju najbolje - osoba KV managera može za provođenje nekog natjecanja odrediti drugu osobu, s njom dogovoriti detalje itd, ako baš sam nema vremena za sve.

Poanta je - kad se hoće, sve se može pa i bez puno para ili muzike, deviznih dnevnica i slično.

Ako ga bude zanimalo kako skupiti preko 1000 logova, neka pita, kašće mu se samo ;)

9A1IW

Čemu uopće sponzorirati plakete? Predsjednik je rekao da su sva financijska opterećenja uklonjena i da Savez ima dovoljno novca.  8)

Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

9a6c

A zašto ne bi dali priliku ljudima da sponzoriraju plakete, a višak love uložili u nešto drugo?

Kakva je to logika ???

Osim ako nije u trolalnju i sličnim akcijama ::)

9A1IW

Citat: 9a6c  u 18. Studeni 2014, 18:48:18
A zašto ne bi dali priliku ljudima da sponzoriraju plakete, a višak love uložili u nešto drugo?

Kakva je to logika ???

Osim ako nije u trolalnju i sličnim akcijama ::)

Uopce nije problem u sponzoriranju. Svatko si moze napraviti takvu reklamu, ako zeli. Osim promocije, sponzoriranje se radi i radi financija, kojih sada ima dovoljno. Na to sam se osvrnuo.
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

9A4DC

Povratkom sa Molata 13.12.2014. u poštanskom sandučići sam našao iznenađenje iz HRS-a.Naime velika postavljena kuverta, a u njoj - PLAKETA za osvojeno prvo mjesto u QRP kategoriji na 9A CW CONTEST-u 2013. Sponzor plakete -HRS. Lijepo.Hvala svim članovima HRS-a. Nadam se da me prehlada i QRL neće spriječit ovaj vikend da budem još i bolji.
Mnogo uspijeha svima i nadam se da ću Vas puno čuti kako radite naš jedini Međunarodni HF Contest.
VY 73 ES GL TO ALL.
9A4DC

K2SSS

Pozdravljam sve na forumu,
Imamjedno pitanje za 9a Cw Contest,
Nisam vidjeo nigdje u propozicijama dali je moguce raditi vise kategorija sa istim pozivnim znakom kao nap SO10m i SO80m.

73 de Zeljko - Zee
K2SSS
CU u 9Acw za sigurno na 10m

9A2QP

Mene takodjer iznenadila lijepa cestitka za Bozic plaketa za 9A2QP - 9A CW 28MHZ low pow 2013 Hvala lijepo cujemo se i na sljedecem contestu
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A4DC

Lip pozdrav svima.
Sutra u 14Z pocinje zadnji ovogodisnji veci Medjunarodni HF CTEST -9A CW CTEST!
Ne zelec ulazit u bilo kakve probleme na koje mnogi upozoravaju ovdje,
Zelio bi podsjetit SVE licencirane 9A cw HAM-ove da im je,u duhu HAM-spirita,MORALNA obveza odradit BAR 10 ne-9A qso-a u ovom Ctestu (da li za svoj il klupski znak) ukoliko posjeduju ikakvu spremnu HF opremu i poslat log BAR ZA CHECK!
Toliko za sad.Idem lec nakon QRL-a,ceka me sutra 24h cw-a.
VY 73 TO ALL. GL.
I javite se u 9A CW CTEST-u
9A4DC

9A2VX

A rekao si da odradimo NE 9A postaje! Kako ćemo se onda čuti?
Nabrusi komp da mi opet ne daš krivi broj HI! :-\

9A4DC

9A4QV SVAKA TI CAST NA REZULTATU!
(ko ono bia reka da zivot prekratak za QRP?)
Cestitke i svim ostalima na sudjelovanju i rezultatima!
Da nas ove godine (2015) bude vise!
73 ES GL TO ALL
9a4dc

9A4QV

Hvala na cestitkama.
Moglo se i bolje, s obzirom da sam radio sa 80m žice na svim bandovima, osim na 160m jer je tu nisam uspio ni podesiti, dakle 160m = NIL QSO.
Naravno, preko noci sam se dobro naspavao  ;D

QV

9A2EY

Bravo Adame! Čestitke na odličnom rezultatu!
Nisam išao gledati rekorde, ali mislim da si ga oborio. Još da je išlo na 160 m gdje bi ti bio kraj HI. Čestitke i Damiru za dobar score.
Pozdrav & 73
       Željko 9A2EY