• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

WRTC 2014

Autor 9A6R, 18. Listopad 2013, 13:16:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4QV

Citat: s55m  u 14. Srpanj 2014, 20:32:33
Adam, da si barem jednom nabio (u bilo kom natjecanju, na bilo kojem bandu, gdje je sa tobom još barem 60 natjecatelja u konkurenciji), tvoj komentar bi i imao neku težinu.
A ovako, kao prijatelj te molim, mani se čoravoga posla.

Da ne puno skrecemo od teme:
Pa recimo 9AHQ ekipa, vec par godina, naravno i ove godine...
Cini mi se da je bas toliko i radilo HQ ekipa (sezdesetak), pa ako budemo losiji od 20 mjesta ove godine, slobodno me svi popljuvajte, doslovce popljuvajte kad god me vidite....

Nema tu nikakve zavisti, sad razmisljam uopce sta bi trebali zavidjeti svima koji su bili na WRTC-u? Radi se o tome da svatko ima svoju zabavu i guste i ako su oni zadovoljni svojim rezultatom onda su svi sretni i zadovoljni.
Radi se o tome da ne treba dvadeset i neko mjesto prikazivati kao medjuzvjezdani uspjeh, ljudi su bili u USA, malo vrtili po radiju, dobro se zabavili i to je to, kao sto sam rekao, svatko ima svoje zadovoljstvo...

NHF
QV

S55M

Eto, a ti opet kruške i jabuke...Da nisi slučajno radio IARU single op?
To, što su takmičari iz 9A postigli je veliki uspjeh. Uspijeh je bio več tada, kada su se kvalificirali. Ja se veselim tog uspijeha, kao da je moj!
Ako te to ne zanima i ako voliš drugu zabavu, to je tvoj problem.
Njih verovatno isto ne zanima tvoja jedna veza na 24GHz ali nikad i nigde ne komentiraju, da si zbog toga luzer.
Stani malo na kočnicu Adame.

Adi
Adi
Koper-Istra

9A1IW

NIje uopce bitno koje je mjesto osvojeno, niti itko minimalizira trud i rad 9AHQ ekipe. Diskusija je otisla u drugom pravcu na temelju izjava pojedinaca kojima se repliciralo. Niti je IARU HF vrh radio sporta, niti ucestvovanje treba financirati HRS, niti treba minimalizirati druge aspekte ovog hobija. To su bile teme koje su odvele raspravu u drugom pravcu. Ja osobno ove godine nisam radio taj kontest jer se poklopio sa oldtimer relijem u Karlovcu, sto me ne cini nista slabijim natjecateljem, nista losijim radioamaterom, niti budalom koja sakuplja salvete. A niti ucesnike kontesta ne cini ludjacima koji stiskaju mikrofon, umjesto da se vozaju na motorima. Svatko ima svoje, bavi se svojim, o svom trosku, naravno.

Jal nije prema natjecateljima, vec izmedju ucesnika diskusije.

Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

9A3XV

Cestitke bojsima na 4300+ qso u 24 sata i dobrom plasmanu. Ja toliko ne mogu napraviti ni za 48 na qro siteu, a nekako mislim da bas nisam zadnji su...ak u kontestingu. Ocigledno za top topova treba jako raditi na mult strategiji, a siguran sam da cu o tome cuti iz prve ruke ;).. Kralj je mrtav - zivio kralj. Idemo u novi krug.

73xv
73 Sale, 9A3XV

9A2QP

Bravo za te dvije nase ekipe, ma ljudi oni su predstavljali 9A tamo i svaka im cast na trudu koji su ulozili da se uopce nadju u toj eliti takmicarskih timova iz cijelog svijeta pa vec to samo nesto znaci. Zauzeto mjesto pa normalno da bi bilo jos lijepse cuti da su medju prvima ali to je trenutna stvarnost i kaj sad, netreba ni to omalovazavati jer najlakse je sve samo kritizirati a sam nikaj u zivotu (mislim radioamaterskom) ne postici he svi smo mi samo radioamateri neki sposobni a neki samo kriticari , jos jednom bravo decki samo naprijed...
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A1AA

Evo i službenih rezultata:
http://www.wrtc2014.org/results/

Još jednom čestitke za naša oba tima i naravno za suca ;)
73, Ivo 9A1AA

9a6c

Kad pogledaš ove brojeve, čovjeku se zavrti u glavi...Skoro 200 qso na sat i to najviše na CW.

Ono što osobito impresionira jest preciznost koja je skoro svuda ispod 2%.

Da ne ponavljam čestitke...Da mi je samo znat kako ti mozgovi funkcioniraju pri toj radnoj brzini kad treba donositi i strateške i taktičke odluke.

9A2D

Nemojte previše lajati. 9A0HQ ekipa je osmišljena prije ohoho godina, i vlada ovim prostorima. Ja sam u subotu ujutro popizdio, pokupio lineare i otišao sa lokacije, zahvaljujući jednom koji me učio, tulio u uho, cijelu noć kako se radi na TS990, kao da sam ja mutav. Spavao sam s njim na luftmadracu.

73 de 9a2d

9A2QP

E sad nakon ovih rezultata svaka im cast to treba dozivjeti ali treba se i vraski truditi
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A1AA

Kefa, ovdje govorimo o WRTC natjecanju koje je bilo u sklopu IARU HF C i na kojem su bili naši dečki.
Ne govorimo o 9A0HQ ekipi jer HQ ekipe ne idu na WRTC to je nešto drugo.
73, Ivo 9A1AA

9A2NO

Bok!

Čestitke 9A2NA...brži si od naših timova, najbrži usvijetu. Pokupio sve WRTC timove
za 1 sat i 17 minuta...Ja sam sporiji, ne puno, ali to gdje bih ja bio ima ih već hrpa.

73, Dino

9A2NA

Hvala Dino na čestitki.
Neznam gdje si pročitao tu info, do mene nije stigla.
Iskreno nisam to očekivao, ali dobro zvuči :)

73, Mladen 9A2NA

9A6W

9A5K

Što reći osim da je bilo odlično...
Možda se rezultatom moglo i bolje, naravno, ali jet lag je odradio svoje.
Sve u svemu, cilj je bio završiti u gornjoj polovici tablice, i tu smo se negdje i našli.
Ako netko iz 9A može bolje, svaka mu čast, ali tamo ga nismo vidjeli.

Evo samo jedne od mnogo slika koje očaravaju sitan dio atmosfere kakva je vladala cijelo vrijeme..

I da stanemo na kraj nekim čudnim pričama...
Ekipa 9A5K/9A1TT (a vjerujem i 9A6XX/9A1UN) je isključivo financirana vlastitim sredstvima.
Meni osobno nije žao niti jedne lipe potrošene na WRTC 2014, jer stvarno je vrijedilo biti dio toga.

Za neke je ovo bio samo naš "izlet u USA", pa neka tako ostane i dalje.

Next one: DL ili LZ, pitanje je sad...

Još jednom hvala svima koji su nam pomogli na bilo koji način!
A dežurnim dušebrižnicima samo kratka poruka: na što vi trošite svoje novce, nas nije briga. Iako znamo da je "jal" nezgodna stvar, ipak isto očekujemo i od vas.

73,
Krešo - 9A5K

9A1IW

Citat: 9A5K  u 20. Srpanj 2014, 18:25:10
A dežurnim dušebrižnicima samo kratka poruka: na što vi trošite svoje novce, nas nije briga. Iako znamo da je "jal" nezgodna stvar, ipak isto očekujemo i od vas.

Meni nikad neće biti jasno zašto se komentari za "helikopteraše" ostavljaju na ovom forumu? Gianny će svima rado otvoriti account, samo mu se javite mailom.
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris