• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

KUP JADRANA

Autor 9a6c, 27. Travanj 2004, 13:44:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

KUP JADRANA je stara ideja koja mi se mota po glavi odavno.
Posebno zanimljiva u svjetlu IOCA programa.

Propozicije slozio i poslao u HRS prije vise godina, ali je IO iz proslog saziva odbio inicijativu, što je vidljivo i iz zapisnika objavljenog u RADIO HRS. Formalno je zahtjev za potporu poslao RK KAŠTILAC 9A1CIG.

Jasno, odvojila su se sredstva za gluhe radioamatere i slične korisne programe za koje je tadašnji IO imao sluha...

I dalje mislim da bi to bilo zgodno, veselo i zanimljivo.
Jedna od naših članova ponudio je kao I nagradu u kategoriji ŽABARA (= kontinentalci, vlaji, zagorci, prigorci i ostali) 7 dana u svom apartmanu na moru!!!

Na moj upit preko grupe hr.rec. radioamateri da se netko iz spomenute kategorije trzne i ponudi isto za BLITVARE, nitko se nije javio! I na tome smo ostalo, jer bi svi i s mora i s kopna isli u OSijek raditi da budemo 7 dana na moru, hi. Ili u Imotski, ako tamo već ne dodju ljubitelji ovog mnozitelja s neke druge strane?

POstoji li kriticna masa da se to sad odradi pa da se svi zajedno veselimo?

Mislim da prijedlog propozicija jos hrče negdje u arhivi HRS.

Osobno, iako spadam u navrnute blitvare, mislim da bi to bilo zanimljivo, posebno ako se ima u vidu IOCA program i mogućnost nagrađivanja u raznim kategorijama, ali ne samo materijalnim nagradama. Mi smo u CIG već smislili preparirane ribe, najprije na tanjuru pa onda i na plaketi... Najprije pojedes zubaca od 5 kila i onda ga objesis na zid.  

Naravno, one s plakete pojeo bi prije netko drugi i sredio da na nešto sliči... I da se dobije na vremenu...

A 3 kila friganih gavuna i domaće vino negdje na ledini mozda su bolja fora od hotelskog hamfesta za 20.000 državnih kuna? Možemo jos organizirati i prigodni ARG u kategoriji ispod i iznad 0.5 promila... Ili tko će poslije hamfesta hodati po ravnijoj crti?

Ma ima ideja, samo fali goriva...

Šta kaže rukovodstvo?

AJMO!

9A6C

9A9R

DR OM GOGO,
Podrzzavam tvoju inicijativu, ali nisu svi za gavune, blitvu, lesho i.t.d.
Ima nas i zdravih koji bi rado nasjekli, kako kaze 9A3ZV pod 45 stupnjeva, pa bi onda neshto vrtili, a za manekene kao sto je moj OC Ogi, samo kiseli krastavci... BEZ KRUHA.....
:roll:
73 Vlatko 9a9r

9a6c

Vidim ja da od KUpa Jadrana nema ništa, kad se ni oko menija ne mozemo sloziti.

A da predložimo i vegetarijanski lagani meni s ljekovitim travama?

Ma, dosta je bilo terora s pečenom prasetinom. Bit će riba i blitva, a kome ne odgovara neka radi u Đakovačkim Vezovima!!!

A i ti s mi sumnjiv, iako daješ QTH Rijeka?! Da nisi od onih koji frigane gavune zalivaju toplim pivom?

...

9A9R

:)
Topla piva samo ako je na CI-046 u nedostatku Zlatne Žlahtine, koju rado popijem u društvu tvoje XYL i tebe, doduše u kraju gdje se blaguje veprovina.
Stoj mi dobro
:wink:

73 Vlatko