• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Tiskanje QSL karata

Autor 9A3JB, 26. Siječanj 2011, 19:16:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

9A3VV

Objesi ga, ja sam bez veze ;D pa ću čekati i dalje. A zašto bih i zivkao i pitao kada sam kod slanja pripreme g. Težaku rekao i napisao neka mi tiskane kartice pošalje HP Expresom ili čime već na moj račun i on je to primio na znanje. Jednostavno sam se držao nekih uzansi dobrih poslovnih običaja a u to spada i dogovor na početku posla i podrazumjeva dovršetak posla u primjerenom roku. OVO je sve samo ne primjeren rok ma koliko se neki trudili nekome gladiti nešto ;D
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A9T

Citat: 9A2JK  u 18. Travanj 2012, 11:26:11
Tom,

pojam ''veza'' je naravno mala šala. Ja sam koristio
T-Com ''vezu'' (mobitel) da bi saznao kad će karte
biti gotove i da bi se dogovorio o isporuci.  Tu sam
''vezu'' koristio i za provjeru da li je moja priprema
dobro došla u tiskaru i da li je OK.

Zato sam eto znao kad će karte biti gotove i nisam
prekriženih ruku čekao da mene gospodina netko
''službeno'' obavjesti.

Najvažnije od svega je činjenica da si ti zadovoljan
sa kvalitetom karata i to me zaista veseli.
Ti, Tom, znaš zašto to naglašavam.

73
Martin 9A202JK

Veza ko veza, svaka je dobra dok je pozitivna,  :D :D :D
Potrefilo se da su moje ošle na put sa puno drugih tisuća komada u kompletu pa tako došle i do mene, blago meni.  :-*

A svakako da znam zašto naglašavaš moje "zadovoljstvo"...nadam se i tvom  ;)
Najte kaj zameriti!
Tom, 9A9T

9A2GA

Jučer je Tom (9A5TO), meni i još nekolicini HAM-ova iz ZG, donio QSL-ke iz tiskare.

Hvala Tom u ime svih nas na usluzi transporta.

73 de Boris 9A2GA
9A2GA is a member of 9A1WFF

9A7KFF

Pozdrav,imali tko informacije gdje su zapele qsl karte pošto nitko ništa ne javlja a ja sam bio malo odsutan,malo u stisci sa poslom pa skoro i zaboravih da sam naručio i platio qsl,unaprijed hvala na bilo kakvim informacijama.

9A1AA

Kartice su tiskane. Nazovi tiskaru i dogovori način dostave.
Inače imaš informaciju na naslovnici ove web stranice:

http://www.hamradio.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=2162:organizirano-tiskanje-qsl-karata&catid=11&Itemid=103
73, Ivo 9A1AA

9A2EY

Dobrotom Toma, 9A5TO QSL kartice stigle. Tome puno hvala.
Nadam se da neću izazvati lavinu žučnih odgovora ako kažem da su kartice tehnički odlične, za što je zaslužna tiskara. Nisam imao bolje QSL-ke od one prve iz 1967. godine. Za design sam odgovoran sam. Za malo duže čekanje, nije važno i mislim da to ne bi trebao biti povod tolikim ljutitim postovima.
Obradovao me Marinkov komentar jer sam se u njemu prepoznao. Klasika: log papir; QSL olovka.
Hvala svima u lancu organizacije tiskanja QSL kartica!

73
              Željko 9A2EY

9A3JB

Hvala željko

zaista kartice su više nego izuzetne kvalitete ! S ponosom možemo konstatirati da veeeeeelika  :D većina naših operatora ima vrhunske kartice i da tako na najbolji način predstavljamo Hrvatsku u svijetu i okolici!!!

U želji da će i onih nekoliko postotaka  iskoristiti jedinstvenu priliku u Svijetu , ...i konačni imati kartice po mjeri i ukusu za nekoliko kavica ( gemišta i pivica ) !"

U iščekivanju novih kilograma Vaših kartica u birou

Vaš frend

mike  9A203JB :)

9A3WX

Danas stigle QSL kartice iz tiskare, dostavnom službom.
FB, čekanje se isplatilo.
73, 9a3wx

9A3BIM

Citat: 9A2EY  u 23. Travanj 2012, 09:27:47
Dobrotom Toma, 9A5TO QSL kartice stigle. Tome puno hvala.

73
              Željko 9A2EY

Veliko hvala Tomu za kurirske usluge od štamparije do ARG-a u Bjelovaru !!!
Kartice stigle, kvaliteta je sasvim zadovoljavajuća, omjer cijene i kvalitete je savršeno pogođen, a rok isporuke ionako nije toliko kritičan.

73 Mirko

9A5TO

Citat: 9a3jb  u 23. Travanj 2012, 11:26:17

Vaš frend

Sutra ujutro na porti će biti dostavljeno +1K kartica.

Što se tiče prijevoza, samo mogu ustvrditi da se sve na kraju poklopilo (taman imao registriran auto kod sebe pa nisam ovisio o sestri), a i vremenik susreta bio pogođen čak bolje od planiranog  :)

Sad mi preostaje potražiti vas na bandovima i odraditi ili barem zaokružiti kućicu da sam vas slušao kao 9ARS25 te tako dobiti fine primjerke kvalitetnih QSL-ki.

73,

T.
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A9Y

Ja i supruga smo zadovoljni sa kvalitetom tiska QSL karti.
Hvala Leonu, 9A9L, na brzoj dostavi istih.
Shiranu ga hotoke

9A5CW

Citat: 9a5to  u 23. Travanj 2012, 14:39:22
Citat: 9a3jb  u 23. Travanj 2012, 11:26:17

Vaš frend

Sutra ujutro na porti će biti dostavljeno +1K kartica.

Što se tiče prijevoza, samo mogu ustvrditi da se sve na kraju poklopilo (taman imao registriran auto kod sebe pa nisam ovisio o sestri), a i vremenik susreta bio pogođen čak bolje od planiranog  :)

Sad mi preostaje potražiti vas na bandovima i odraditi ili barem zaokružiti kućicu da sam vas slušao kao 9ARS25 te tako dobiti fine primjerke kvalitetnih QSL-ki.

73,

T.
Pozdravi sestru i hvala na QSL-kama koje si preuzeo za nas iz Istre... mora da sestra vozi veliki auto ... ;)
Papir ok, Prednja strana tisak ok, zadnja - fali 100dpi al za ove solde ne more bolje, dizajn by 5cw u banani ;)

73 i hvala Pa3k
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A6AA

Zadovoljan sam tiskom.

Jučer na pošti predana prva grupa T6BP QSL-ki.

Ukupna poštarina? Sitnica: 2600,00 kn.

9A6AA
http://www.inet.hr/9a6aa/t6bp.htm
"DX never sleeps..."

9A6R

QSL-ke stigle i do 9A6R. :)
Sve u redu. :D
6000 odličnih kartica.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A5BCL

Nešto nam je zamrla tema,
  zabrinuo sam se!

Ili je naišao Chuk Norris i napravio reda!

73 de 9a5bcl, Zvonimir

PS
  Planira li se u dogledno vrijeme opet akcija tiskanja QSL kartica?