• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Tiskanje QSL karata

Autor 9A3JB, 26. Siječanj 2011, 19:16:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9A6R

Tiskali su mi sa i bez plastifikacije.Ova druga nema veze sa ovom prvom.Barem 4X je bolja plastificirana.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JK

Citat: 9A3IH  u 21. Ožujak 2013, 06:14:02
Pozdrav ekipi

Ja sam štampao 5000 i stalno ih printam direktno u laserskom pisaču , te nisam imao problema sa odlijepljivanjem.

Dragan

Ako si printao direktno na karte (ne na naljepnice) molim te model i ime proizvođača
laserskog pisača.

TKS ES 73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A3IH

Martine pozdrav

Tek sam danas vidio da je pitanje bilo upućeno meni , pa se izvinjavam zbog  čekanja. Laserski pisač kojeg koristim je HP Laserjet 5P i štampam direktno na QSL karte iz BV7 programa. Kao što sam već gore napisao , nikad nisam imao problema sa odljepljivanjem folije , ni sa uvlačenjem QSL-ke zbog veličine  .

Uz pozdrav
Dragan , 9A3IH

9A2JK

Sve 5 Dragane!
Hvala za info.

73
Martin 9A2JK

9a6c

Lipo je imat karte u boji, plastifikaciju i slično...

Za one ograničenog budžeta u Splitu 7 000 karata u jednoj boji i na jednoj strani za 7 lipa/kom... skuplja je naljepnica (koje su mi inače najjeftinije u Narodnim novinama?).

Za naprednije, jasno, za nas klasičare može i bez naljepnice :D

9A6R

Ove u VŽ će prema mojoj slobodnoj procjeni koštati 18.7 lipa po komadu.Ili sam pogrešno izračunao ???
Ako jesam molim da me se ispravi. :D
Nije ni skupo.

73,9A6R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3XR

Svaka čast Gorane za cijenu i broj komada nažalost ja se nesmin više upuštat u štampanje jer ču u protivnom i na onome svitu morat radit veze .
Za imfo zadnja serija šta smo štampali bilo je 3000 komada po14 lipa slika u boji i osobnoj želji.

9A3WX

Do kada se mogu naručiti QSL kartice?
Zna li se cijena po komadu i način plaćanja?
Može li stara priprema ili treba slati novu?
Ako netko zna neka mi odgovori!
73 9a3wx

9A4DD

Prema onome što kaže g. Težak, dogovor je da se sakupi narudžba od 50.000 komada. Tada će cijena biti 15 lp/kom + PDV.
Zato što prije pošalji pripremu direktno u tiskaru i očekuj obavijest o početku tiskanja i načinu plaćanja.
Pripremu možeš poslati na dtezak@hrvatska.com

73
9a4dd

9A3JB

Upravo sam dobio informaciju da je u tiskaru prispjelo priprema za 33 000 komada QSL kartica.
Kako je minimum za pokretanje tiska 50 000 komada, molim sve one zaintereserina koji još nisu poslali svoju pripremu da to učine kako se ne bi otezalo sa početkom rada.

73 de Mike 9A3JB

9A2JK

Ovih dana će biti završene još neke pripreme  ;) .

73
Martin 9A2JK

9A1AA

Trenutno je ponovo akutelno prikupljanje narudžbi za tiskanje qsl karata kod g.Težaka.
Narudžbe se dostavljaju direktno u tiskaru. Nema HRS-a kao posrednika.

Tiskanje će biti po cijeni od 15 lipa + pdv (18,75 lp/kom) kada se ostvari naručena "kritična masa" od 50.000 komada. Minimalna količina koja se može naručiti je 1.000 komada.

Zainteresirani trebaju poslati "Narudžbu za tisak qsl kartica" i "Pripremu za tisak".

U prilogu imate obrazac Narudžbe i Upute za izradu pripreme.

PS. Obratite pozornost na email adresu....promjenjena je ....
73, Ivo 9A1AA

9A1IW

Upravo je ova "minimalna količina" razlog zašto će dotična štamparija imati manje posla. Nekad je moglo i 500kom., sad više ne. Malo neozbiljno i smiješno.
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

9A9L

Citat: 9A1IW  u 04. Rujan 2013, 07:42:12
Upravo je ova "minimalna količina" razlog zašto će dotična štamparija imati manje posla. Nekad je moglo i 500kom., sad više ne. Malo neozbiljno i smiješno.

Za pravog radioamatera je 1000 karata dostatno za 1-2 kontesta ili za mjesec dana dxinja. Za ukw-jasa je dovoljno za cijelu godinu rada u FM kontestima.  Gdje si ti bio kad je minimalna kolicina bila 3000 i 5000 komada?? Ovo sa 1000 komada je odlicno jer mozes lijepo sloziti 10 razlicitih motiva i nekima je tto dovoljno za godinu dana.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A3SM

Leone u pravu si ali ima ljudi koji rade manje ili puno manje nego mi i treba omogućiti štampanje malih količina karata .. ja sam u namjeri 3.puta štampati nove karte sa različitim slikama i brojem karata .. bitno da imamo mjesto gdje to mozemo napraviti uvijek i bez "organiziranog" prikupljanja ...
VY 73 de Mato - 9A3SM