• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Sunčeva aktivnost !

Autor 9A8A, 12. Srpanj 2008, 12:52:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1UN

Evo prvih rezultata, upravo KH7Y na 28005 579-599+10  LP

9A4WY

ajmo narode...pali "pile" i svi na 28... ;D
jucer uvece ZL lp, a bogami jutros ima stanica...
Logic will take you from A to B.
Imagination will take you everywhere
    A.E.

9A6R

Vezano za temu: Ima puno lipih stvari ali nesmin kazat,e!Jema,jema ali nesmin govorit naglas ;)
Pratite i dalje aktivnost ali više ovu po bandovima,jer kako je jedan naš kolega reka ona nema puno veze sa Sunčevom aktivnošću.Ma kakvi. ;D
GL

73,9A6R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A5CW

Ma kakvi... bit će đir od arije ;)
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A8A

9A7PJT

Citat: 9A8A  u 17. Veljača 2011, 20:08:05
Pozdrav !

Sunce se naglo budi??

http://www.jutarnji.hr/zemlju-ce-u-sljedeca-dva-dana-pogoditi-snazan-solarni-udar/926167/

73's Mark

Ozracit  ce  nas   :o   !  !

73 PJT
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

9A6R

Ja ovakve trenutke i čekam!što jače to bolje.Na plažu ne idem,klima radi,postaje isto.... ;)

Ajjjjmmooooo!!

73,9A6R

9A2JK

Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A8A

9A8A

9A1UN

Gluposti, ima toliko oprečnih mišljenja da svakih par dana bacaju tako neke bombe.
Pre malo znamo o suncu da bi bilo što mogli dugoročno sa preciznošću predviđati.

VE3ZIK

Sunce ce fino proraditi u 8. mjesecvu kad dodjem na godisnji da do 20.8. radim na 6m  8)
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A3VV

Citat: 9A8A  u 11. Ožujak 2011, 13:29:49
Pozdrav !

Opet nesto novo oko sunceve aktivnosti na :

http://www.net.hr/planet-x/page/2011/03/11/0030006.html

73's Mark
Akademik Vladimir Paar odavno govori da je globalno zatopljenje šarena laža i najavljuje mogućnost novog ledenog doba ali ga ovi što se furaju na globalno zatopljenje ili ignoriraju ili prezrivo odmahuju rukom. Ne bi bilo loše pripremiti zalihu ogrjeva za malo jaču i dužu zimu... ;) Pa se onda bacit' na DXove na višim bandovima jer, nadam se, znate onu priču o cvrčku i mravu ;D
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

Sunce će se aktivirat kad ja odem u zasluženu mirovinu!Do tada nema aktivnosti ;D ;D ;D

73,9A6R

9A3TY

Citat: 9A6R  u 16. Lipanj 2011, 20:39:34
Sunce će se aktivirat kad ja odem u zasluženu mirovinu!Do tada nema aktivnosti ;D ;D ;D

E moj Renny, ako nisi još zaslužio (radioamatersku) mirovinu onda i nećeš :-)

BTW, čuo sam da će u vrijeme IOTA contesta biti jaka sunčeva aktivnost. Treba ponijeti kremu barem faktor 100  ;D
73 de Ivo, 9A3TY