• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Kraljevica 2010

Autor 9A4W, 23. Siječanj 2010, 17:11:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4W

Znači ove godine hamfest na drugom mjestu ?.
73 Toma 9a4w

9A3VV

Ne bih rekao, ali sudeći prema onome što sam pročitao dolazi i našima odnekud u glavu - hoćeš pojesti i popiti možeš, ali plati. Drugdje se po svijetu na amaterskim okupljanjima plaća sve - i parkiranje i upad i postavljanje štanda pa makar prodavao dvije bezvezne sitnice, o iću i piću da ne govorimo. Ako ćemo ukorak sa svijetom kojem tako žudimo - valja platiti ;) Nema džabe... Ne smijem dalje da me ne bi dežurni moralisti prozvali zbog prostačenja :P
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A7PJT

A zasto mi u svemu moramo kopirat   ???  svijet   ?

73 PJT
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

9A6R

Za doć mi u Kraljevicu,2 noći,pojist,popit,počastit koga...malo bi mi bilo 1000 kn. :-[
Još toliko i mogu uređaj kupit. ;)

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3VV

Citat: 9A7PJT  u 03. Ožujak 2010, 11:21:38
A zasto mi u svemu moramo kopirat   ???  svijet   ?
...
Pa ni HRS-u nofci ne padaju s neba a naša članarina ipak ne stigne pokriti još i hamfest u Kraljevici. Svugdje se sudjelovanje na hamfestu plaća, zašto ne bi i kod nas? Jednom godišnje valjda se može odvojiti stotinjak kuna za skromnu večeru, ne mora to biti žderačina. Može se popit' i čaša-dvije vina, ne mora litra ili dvije... Ako se hoće više - više se i plati...
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A2GA

Ima li kakvih "službenih" novosti o susretu Kraljevica 2010 ?!?

Termin, raspored, ...

73 de Boris 9A2GA
9A2GA is a member of 9A1WFF

9A5K

Sve relevantne informacije će danas i sutra biti objavljene na web stranicama.

73,
Krešo - 9A5K

9A6R

Kad san vidija cijene noćenja u tom hotelu malo bi mi bilo i 1000kn :-[Dajte prebacite sve to u ZG,di manje više svi imamo povoljan smještaj i jednostavnije je doć do Metropole nego u tu Kraljevicu.Konačno u Zagrebu imamo nešto i za vidit  a u tom malom mistu malo šta.A vanka ruke je samo tako...

73,9A6R

9A5K

Zbog problematike smještaja za iduću godinu će se razmotriti druge lokacije.
Hoće li to biti Zagreb ili nešto drugo, o tome je za sada prerano govoriti.

Kraljevica je inicijalno bila odabrana zbog mogućnosti korištenja NCTK, no, s obzirom na ostale probleme "logističke" prirode,
razmotrit će se druge varijante i predložiti neka nova lokacija.

Ove godine je tako kako je.

73,
Krešo - 9A5K

9A4QV

Npr. Sveta Gera, dobra kao lokacija, UKV, KV, a i pojedincima vraća sjećanja. LOOOOL

9A5ST

Za 2011 predlažem Split !!!
73 de 9A5ST
Zeky

9A6KGT

Za 2011 predlažem  ;) Tršće. Super lokacija ;D....

73 de Toni
CW iliti A1A nije za mlakonje!!!!
A1A iliti CW nije za mlakonje!!!!
UPSsss, to sam već rekao...., al' nema veze, bez antene,hehehee
p.s.
spoznao već od SINCE iliti od DAVNE 1987, a rođen tek 1974

9A2LX

Evo ovdje na forumu javno  pitam , a za koga vi gospodo organizirate  "radioamaterske susrete Kraljevica 2010 " ???  Tek je deset dana do velikog susreta, a nema programa, nema smjestaja ( mogli ste nas uputiti i u Rijeku na noćenje) a vrhunac je organizacija cijele manifestacije u jednom danu. Zar vi zaista mislite da je moguće iz Osijeka i Vukovara ili iz Splita i Dubrovnika ili iz Varaždina i Kutine krenuti rano ujutro,stići na otvaranja manifestacije, družiti se cijeli dan,navečer biti na HAMFESTU i onda voziti se do kuće.
Vama iz Zagreba i okolice to be bu problem,posebno onima koji se voze brzim službenim automobilima i za taj dan, put još naplate putne troškove i dnevnicu sebi a možda i još kome... Opet se potvrdjuje ono loše pravilo Vi ste centar svijeta, a svi mi ostali samo kulisa da bi predstava bila kompletna.. Ne smetaju meni ni dnevnice ni brzi automobili jer sam i ja to prije odlaska u mirovinu koristio, već me smeta površnost i licemijerno uvjeravanje kako je eto to najbolje što smo mogli uraditi a za slijedeću godinu će biti bolje.. I još nešto nije HRS samo zbog Vas nego zbog sviju nas !!Toliko od mene, netko će zamjeriti a netko reći u pravu je, I još nešto neću odgovarati na moguće komentare.
73 !! Boban 9A2LX

9A6R

Ja sam pronašao rješenje za iduću godinu. Kupit ću stan u Rijeci tako da mi ni ev. solucija ZG-a neće biti mrska,jer nije daleko brzom cestom.

73,9A6R

9A1UN

Ajde Reni svake godine govoris da ces doc pa nikako da ti platim pivo uzivo, Kraljevica je nekako najbolja opcija ili eventualno negdje oko plitvica sta se tice prosječne udaljenosti od svih. Ima nas od Duborovnika,Savudrije i Iloka pa me bas zanima gdje je po vama sta govorite protiv Kraljevice nekakva sredina?