• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Kraljevica 2010

Autor 9A4W, 23. Siječanj 2010, 17:11:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6R

Da je taj objekt kojim slučajem u Splitu da ne govorim u Dubrovniku znaš koliko bi vas došlo?Jako,jako malo.Tu ne računam ove na putne naloge.END OF STORY.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A1UN

Nisi mi odgovorio na pitanje gdje je po tebi to mjesto kome bi bilo svima podjednako ili sa najmanjom mogucom razlikom udaljeno?
To definitivno nije Split ni Dubrovnik. Eventualno bi mogao biti Zadar ali bi to nekima iz istocne Slavonije bilo puno dalje nego ostalima.

Ilok - Kraljevica 480km
Dubrovnik - Kraljevica  589km
Split - Kraljevica  407km !

9A4OE

Mozda bi za slijedecu godinu trebalo razmisljati malo drugacije. Zna se u kojem terminu je skupstina, zna se otprilike broj delegata koji trebaju smjestaj. Mozda bi se u okolici Rijeke naslo slobodnih smjestajnih kapaciteta i na broj predvidjenih nocenja moguce je da bi se moglo dobiti nesto povoljniji smjestaj. Prijevoz do Kraljevice bi se mogao organizirati autobusima (kombijima).
Svi koji predlazu neku drugu lokaciju neka najprije krenu od cijene zakupa dvorane i na kraju ce opet netko morati platiti smjestaj
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A6R

Na odmaralištu Borje Davore da mi moš platit piće OK?
Meni bi tamo najviše pasalo. ;D

73,9A6R

9A4WW

Možda na Bjelolasici??

73 de Alen,9A4WW

9A9L

Nekad je bio obicaj da se Skupstine odrzavaju svaki put u drugom mjestu. Cak je HRS organizirao autobus. Cini mi se da je zadnji put takva organizacija bila u Dubrovniku. I bilo je odlicno u kazalisnoj dvorani.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A6R

RA sam gotovo 30 god. i ne sječam se da je ijedna održana u Splitu.1994 ili1995  je bila u DU i toj sam nazočio.Valjda je ta mala Kraljevica značajnije  mjesto od Velog Mista ??? ::)

73,9A6R

9A4QV

A šta da ti kažem, kad taj škver iz malog mista Kraljevice, radi bolje od škvera u Velom Mistu...
A tek ostalo....

LOOOL

9A6R

Omar se vidi kome je Jozo Bronzin pri srcu... ;D

9A6R

9A7YY

Citat: 9a4qv  u 31. Ožujak 2010, 22:31:33
A šta da ti kažem, kad taj škver iz malog mista Kraljevice, radi bolje od škvera u Velom Mistu...
A tek ostalo....

Pod ono ostalo valjda misliš na Zepter teće.   Dušu dale za namotat koax balun.  ;D  ;D

9A4QV

Citat: 9A6R  u 31. Ožujak 2010, 22:34:55
Omar se vidi kome je Jozo Bronzin pri srcu... ;D
9A6R

Ne misliš valjda na ovoga:
http://www.youtube.com/watch?v=OLXXJCjAryg

istina da ga baš ništa ne razumijem (ne znam da li je on napušen ili ja)
ali zato ima UFB đozluke,

LOOL

9A7SSY

Za one koji traže prenočište, nedaleko Kraljevice, u Crikvenici bi se moglo dobiti 10-ak ležaja u  odmaralištu / hostelu "Stoimena". Nije hotel sa nekoliko zvjezdica, no ni cijene nisu takve! Nekome možda posluži. Nekoliko km na istok umjesto na zapad, ulazak postoji sa crikvenićke obilaznice pa nije potrebno ni kroz grad voziti!
Zainteresirani neka  pozovu i provjere kod gospođe Sanje na 051 241 045 ili  091 354 07 11 . Evo i linka za pogledati još detalja!
http://www.nazor.hr/_odmaralista/odmaraliste_crikvenica.htm

73,  Anica,  9A7SSY

9A3TA

Ako nekog veseli da ponešto donesem u Kraljevicu (osim Coca Cole i osmijeha), sad je zadnje da mi se javi...

Pozz Dado
Prodajem ili mijenjam opremu...

9A2D

A čuj, ponesi zubalo, možda će ti trebati nakon silnih osmijeha.

73 de 9a2d

P.S. Na žalost, neću biti u Kraljevici, nešto me u koljenu zeza pa ne mogu voziti više od stotinjak km. A ti se, Dado, ne ljuti, šala mala.

9A6ARP

Za one koji nemaju kune za platiti piće i smještaj,, uključite se na ovaj link
http://9a-atv.net/index.php?option=com_content&view=article&id=61
i gledaajte iz svoje fotelje ispijajuči svoje omiljeno alkoholno piće...
Kraljevica 2010 ide uživo sa 9A atv portala.. koji ne stignu pogledati uživo mogu vidjeti reprizu.
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)