• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6R

Mirko to je dokaz da se još uvijek dijelimo na PODOBNE i NEPODOBNE.Samim tim i dvostruka mjerila su normalna,kao jeli....
E moj druže Grubišiću svršit će jednom k....n pir,znaš?

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A7WA

On mene pita tko je mene išta pitao, a čemu služi forum za gledanje samo možda, a kad se ja
  nekome direktno obratim kao 3GE onda mi ne trebaju advokati, i pisat ću istinu na forumu uvijek i
  demantirat sve eventualne laži i nepravde.

73           de           9A7WA

9A6R

E moj Mirko neznaš ti koji mi boj bijemo sa ovim likom..ima jedno 30-tak godin to traje.To ti je kao oni ratovi u povijesti koje su nazvali npr. stogodišnji,pa desetogodišnji.Kapiši?

73,9A6R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A7WA

Dakle da ponovim, časopis ove godine neću uzimati, članarinu sam platio klubu i HRS-u, a i
  recesija je, treba se štedit. Časopis je odličan, urednik je odličan kao urednik, a kao čovjek  ..........

73           de           9A7WA

Napomena: ovo je samo moje mišljenje i ništa više.

9a6c

DRage kolege, nije se lako s vama borit, striji ste, mudriji, jači, svatko u svojoj domeni.

Ali ipak...

Što se tiče parazitiranja, pa di ne znaš ko je ko u ovoj priči. Hrs-bloger nije moje vlasništvo,

A ko je spominja HRS bloger ???

Glede talijanskog, već si me prije 4 godine ispravlja na istu rič,

Ako kroz još četiri zapamtiš kako to ide, ja sam prizadovoljan...

Tebi bi , ipak, više pristajao neki D'Annunzio, nego Annich.

Ovo iz tvojih usta...nevjerojatno ???

Šta si ono reka , Šute mali, šta će ono bit na dva žuta lista u sredini novog broja?

Ti ionako ne plaćaš pretplatu pa brigu pusti onima koji časopis stvaraju i primaju ???

Znan šta neće, tvoj prilog o radu splitskih klubova, koji si tako bombastično najavljiva!

Ufff, ovde si blizu...tako tužna tema...a kako znaš ???

U Marjana su te otkantali,

Je li to ono kad ti daju ist i pit i ne daju poć doma ???

ne virujen da bi ima obraza doć u moj klub, nakon svega šta si pisa ovih godina,

Znaš kako  je, godine i prostata čine svoje, a i teško da u njemu ima mista za ovakve dvi veličine kakvi smo mi dvojica...a nema ni vode pa da ne bude nezgodno svima, primija san delegaciju u Pimpinele ???

ni u Milnu, ni u Supetar

A je, dobija san pismenu zabranu ulaska u trajekt bez pratnje... posli toliko zla šta san učinija jednima i drugima, nije ni čudo... ostaje mi samo da posudim masku u Tihomira, a peraje imam - s brojem 48.5 nema šale. Sam odakle ti to ???

klubovi u Omišu, Trogiru i Hvaru su se ugasili,

Moran te pofalit, ovo je jedino suvislo i pametno šta si napisa, ali ti ne bi bija to šta jesi, kad i tu ne bi stvar uvalija samo do pola...a di su Sinj, Imotski, Vis ???

prvi idući ti je matični, Rika.

Počeli smo  i vriđat? Ajde, za mene me nije briga, ali di su Šibenik, Zadar, Crikvenica ???

Nisam propustio, dragi Gorane, staviti navodne znakove

Najdraži, nisam ni rekao da si propustio staviti navodne znake, već da si ih aplicirao na krivom mjestu. Treba li ponovit ???

Sve očekujen ove kandidate, od vrata do vrata, i bojim se da ne ugledam - tebe

Za ovo nema straja. Vidiš i sam da imam problema s trajektima, a nisi ni zanimljiv. A i Bol je daleko, dalje je od Vidove gore nego Split. Ili nije ???

Još tri dana, pa ćemo vidit i ko su nan nominirani kandidati.

Od tri jutros ja ne spavan i samo čekan li čekan...Čudi me da tebi već nisiu javili u 06.30 ujutro ???

A to mora bit puno lipi osječaj kad nisi dobrodoša u bivši matični klub, za poludit

Ne znan kako to izgleda, ali ti možda znaš...Bilo je nekad davno u Splitu nekih koji su minjali klubove pa ih izbacivalo  pa se vraćali natrag, ali to je bilo prije, dok san ja bija još mali. Ako se ti ne sitiš, niko neće ???

Čuj, ovo je dosta, nije u redu, pa svu sam pažnju posvetio samo tebi...

E moj druže Grubišiću svršit će jednom k....n pir,znaš?

E moj Reni, stari ratni druže, ja se bojin da neće baš tako brzo... osin ako ti ne znaš ono šta ja znan ???

A Mirku svaka čast - čovik se jedini ponaša u duhu vremena!

Ali, sve ovo gore ima samo za svrhu ukazati na još jedan oblik ponašanja koji se na internetu gleda ispod oka - a to je javno dopisivanje i nadmudrivanje, što se može okarakterizirati kao trollling s jedne, a flooding s druge strane.
Bez obzira na stranu, takvo nešto bi trebalo izbjegavati i energiju koristiti na korisnije stvari. Premda bi se to moglo shvatiti i kao kazna, jer uvijek imal ljudi kojima je uradit nešto korisno za opće dobro najveća kazna, ako je uopće izvedivo.

Vrijeme je da se polako počnemo privikavati na red i disciplinu.

Ne zamjerite na neubičajeno iznimnoj upotrebi smajlića.

GG

9A5CW

Oće li ova štorija ikada privest kraju?

73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A2JG

Ti ionako ne plaćaš pretplatu pa brigu pusti onima koji časopis stvaraju i primaju

Zar nismo već jedan put zaključili, za svagda, da časopis ne počiva na temeljima tržišne ekonomije. Znači, i moje su lipice u tom Obrovcu. Za razliku od Martinovih, koji neće da daje svoje (lipice) za "neki tamo" R2 u Dalmaciji.

Ajde, za mene me nije briga, ali di su Šibenik, Zadar, Crikvenica

Oli misliš da bi te i tamo primili ?

Bilo je nekad davno u Splitu nekih koji su minjali klubove pa ih izbacivalo  pa se vraćali natrag, ali to je bilo prije, dok san ja bija još mali. Ako se ti ne sitiš, niko neće
Dobro si reka, da si bija mali. Samo, nisi nikad ni odrasta, pa sve one naivne, dječje, laži, vučeš cili život za sobom. Ova ti je jedna od boljih.

Premda bi se to moglo shvatiti i kao kazna, jer uvijek ima ljudi kojima je uradit nešto korisno za opće dobro najveća kazna, ako je uopće izvedivo.

Nikidan san ti ovdje napisa da se ne sjećaju u 1CBM šta si učinija za opće dobro u neovisnoj Hrvatskoj. Oli si zaboravija? Dimenticare, glagol, od toga tođe pridjev, dementan. Vidiš , opet tuđica.

Vrijeme je da se polako počnemo privikavati na red i disciplinu.

A da nisi, možda, pod stare dane svatija da bi bija red imat matični klub u svojoj matičnoj županiji, pa se uvlačiš Branku? Ista retorika, isti smajlići, a i bija si već u Komiži.
Kako ono ti napisa : Ako ti ne znaš, a ko bi onda zna ?

Ja san od srca aplaudira kad je Marko uveja ovih deset zadnjih RAZLIČITIH naslova sa strane, za ljude slabih živaca, i još slabijeg stomaka, neki i sa parcijalnom amnezijom. Moji prijašnji apeli nisu bili urodili plodom. Ali neka, bolje ikad nego nikad.
Ali, opet tebi i takvima nije po volji. Umjesto da zaobilazite ovaj naslov, ne, baš kao radioaktivna gromobranska antena, da ne rečem ka' muve na med.
Ne date pisat u časopis, ovdje biste izbacili sve koji vam ne pašu, šta biste vi ?

Reka mi je jedan danas na bandu, da koliko se u sve razumiš, da misli da samo još nisi dojio. To nije za časopis.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4W

Koki stvarno mi nije jasno  zašto misliš da Goran 9a6c nije dobro došao u  naš radio klub  zašto govoriš u tude ime. Sa Goranom smo radili dosta natjecanja kada može dođe i pomogne, pomogao nam je dosta  oko antena i ostalih stvari. Upravo se spremamo za kontest  na 144  u petom  mjesecu Goran će biti sa nama.

73 Toma 9a4w 

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 23. Ožujak 2009, 16:51:38

A da nisi, možda, pod stare dane svatija da bi bija red imat matični klub u svojoj matičnoj županiji, pa se uvlačiš Branku? Ista retorika, isti smajlići, a i bija si već u Komiži.
Kako ono ti napisa : Ako ti ne znaš, a ko bi onda zna ?

Alooo, kolega, šta ga ja iman sa vašin prepucavanjima?
Koji ti je krivi qrac?

9A2JG

Tomo odgovor dobiješ osobno, čim se vidimo. Nikada nisam govorio u ničije ime, pa ni vašeg kluba.
Branko, ima ona poslovica da se ......uvijek vraća na mjesto....., pa ja povukao paralelu. Moloj, moloj...

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2Y

Jel mi netko može objasnit što znači riječ trolist,a da nije djetelina sa tri lista,koja ne donosi sreću?Hvala unaprijed lingvistima,,
         9A2Y

9A8DU

Citat: 9A7WA  u 23. Ožujak 2009, 15:00:57

Dakle da ponovim, časopis ove godine neću uzimati, članarinu sam platio klubu i HRS-u, a i
  recesija je, treba se štedit. Časopis je odličan, urednik je odličan kao urednik, a kao čovjek  ..........

73           de           9A7WA

Napomena: ovo je samo moje mišljenje i ništa više.
Štedi ti Mirko na maksuziji,časopis tribaš čitati da budeš u tjeku,ako nečitaš onda je gotovo,sve se izmiša neznaš jesi Slavko,Mirki ili Zdenička.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
P.S. ovo je samo moje mišljenje .
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8DU

Citat: 9A2Y  u 23. Ožujak 2009, 19:23:44
    Jel mi netko može objasnit što znači riječ trolist,a da nije djetelina sa tri lista,koja ne donosi sreću?Hvala unaprijed lingvistima,,
         9A2Y
"TROLIST",Hrvatsko odlikovanje,dodjeljuje se u ratu i izvan ratnim opasnostima.73
Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2Y

Hvala Drago na odgovoru.A jesi li i ti dobio to Odličje??.Ako nisi ,zaslužio si ga ,kad bi se mene pitalo!
   Pozdrav 9A2Y

9A8DU

Citat: 9A2Y  u 23. Ožujak 2009, 20:14:08
    Hvala Drago na odgovoru.A jesi li i ti dobio to Odličje??.Ako nisi ,zaslužio si ga ,kad bi se mene pitalo!
   Pozdrav 9A2Y
Pozdrav,Milane nosilac sam, spomenice Domovinskog rata,Bljeska,Oluje i spomenice Domovinske zahvalnosti,
molim nisam se htio hvaliti,pitao si, ponosan sam što sam služio domovini.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???