• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7YY

A bili vas tri nas neinvolvirane u vaše međusobne odnose poštedili svega ovoga i nastavili na PM ili mail?

Znam da oćete, zato vam se unaprid zahvaljujem.

9A2JG

Kad god se meni žena najidi na mene, uvik je isti monolog : Šta si tako živčan, šta se ne ugledaš u Branka ?
Morat ću jon reć da počme opet dolazit na forum. A opet, bojin se, dođe li, nije dobro, jer je jedini put bila kad su mene kaznili. Ma isto ću je nagovorit, da se ne obistini ona, da je u tuđemu vrtlu uvik lipša jabuka.

Dakle, Branko, kumpanjo, di češ veće laži, objede i beštimje, sve u jedno, nego kad bi ti neko reka da su "tvoji" otišli sa Visa 92' ? Onaj mufljuz je to meni reka, samo s oznakom godine 91', javno, ničim izazvan, na forumu. I, onda mu ja ne bi triba odgovorit? Zaboravlja on da je cilo vrime njegove rezerve bilo sa njime osmero mojih kolega i/ili članova moga kluba. Zaboravlja da je sa mnom bija jedan dobar, pametan i pošten čovik iz RK Marjan.
Da povučemo crtu, Branko, i kažem tebi i svitu zašto ovo nije tema o lažima iz DR-a, nego o radioamaterstvu.
Svi ti likovi su iz dalmatinskih radio-klubova, ne iz nekih hobističkih , tipa markice, salvete ili auto modeli.
Zato rat neće ni prestat sve dok se budu generirale laži ikoje vrste iz tog doba.
Taj isti mufljuz mene i Renija neki dan nazva "junacima". Niko se nije naša reagirat , pa da mu reče, ej GG, nije red.
E, ali kada, po tvome, ili nečijemu drugome, ta diskusija "pređe" po vama "kritičnu točku", e onda pišete.

Požari se gase zimi, sobe i apartmani se pune zimi, stvar se trebala rezat u začetku. I rezala se, ali priko Renijeve i moje škine. Kad je on ikada kažnjen, za bivšeg i za ovog predsjednikovanja? Nikad! Zato jer služi svakog gospodara. To je dvostruki moral, i sa hamspiritom nema veze, a sa demokracijom još i manje.

Baš zato, što nije nikada kažnjen, razmahao se, i širi svoje umotvorine, u stilu ki bi da bi. Može mu bit.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2Y

Ma,jedite se svi??!! Tako otprilike su neki nedavno pisali.Hi,ha,ha .Šta je lipo stat u "busiji" i "čiribibit",
   9A2Y

9a6c

Citat: 9A7YY  u 21. Ožujak 2009, 09:26:37
A bili vas tri nas neinvolvirane u vaše međusobne odnose poštedili svega ovoga i nastavili na PM ili mail?

Znam da oćete, zato vam se unaprid zahvaljujem.

e baš nećemo, odnosno oćemo. Tj. ja prestajen, je rje misija završena.

I pridajen se u tvoje ruke, o Gracine...

GG

Sori, ali ovo:

Dakle, ko god je dobio poziv za odsluženje vojnog roka u RK Marjan se morao javiti svom predsjedniku kluba, kap.b.b. On bi saslušao želje, i , shodno dugoročnoj smišljenoj politici, davao sugestije službi.

je ipak samo notorna glupost... najmanje zbog toga što nijedan kap. b. b. nije nikad bio predsjednik kluba, ali ajde.

Gotovi.

Smo.

9A2JG

u vaše međusobne odnose

Branko, ti si uvik bija precizan čovik, budi i naprid. Mi sa ovom osobom nemamo odnos. Za odnos je potrebno dvoje. Ja vidim samo jednoga.
Nije bitan čin, bitna je istina, a to i ja i ti, dragi Gorane, znamo.

Čitat češ na, kako ti elokventno kažeš, malotiražnom blogeru, ono što nekima smeta ovdje. Vrhunac malograđanštine i prava dvoličnost je što tamo čitaju ISTI ljudi. Važno je samo ovdje glumit "pravovjernost".

Evo ja od jutros uvjeravam Renija da, kad si ti prvi put napisa da za nas ne važe ista mjerila kao za tebe, naša jedina greška je što te nismo shvatili ozbiljno. Jer, ko Bog da, evo doći će i novi predsjednik, a i ti i dalje jašeš...Pitam se di su ti ona druga tri jahača?

73, Koki 9A2JG

P.S. Ne boj se, u dnevniku si od 9A1CDO u Bilogori, ja sam ga prepisa. Bujrum!

9A7YY

9A2JG

Taman smo Branko zaboravili UNPROFOR, a ti nas na njega podsječaš. Tako su i oni tili bit neki faktor, a sami su sebi bili svrha. I onda, dok nismo sami uzeli stvar u svoje ruke, bilo je status quo.

73, Koki 9A2JG

9A7YY

Dobro jutro Koki.
Na ovom forumu definitivno treba uzeti stvar u svoje ruke, i ne samo sada, već je to trebalo odavno.
Samo ne na način kako je to do sada bilo i kao do sada da pod krinkom demokracije neki sebi dozvoljavaju ono što ni pas s maslom...........

Pogledaj spotove u posljednjih 12 sati, zar ne govore sve sami za sebe? Treba li komentar?

Red, rad i disciplina.

9A2JG

Je Branko, na ričima se svi slažemo, baš kao u samoupravnom socijalizmu. U teoriji petica, u praksi, šta te dopadne.
Umoran sam od pisanja istih riječi, ali nema druge : Sve počima od dvostrukih mjerila !
Da li ti trebam nabrojiti likove koji su javno, ovdje, napisali da za njih ne važe ista pravila kao za raju ?
Određeni likovi su i napisali da bi ovdje htjeli nirvanu, bez "problematičnih" tema i komentara. Na Balkanu se ne pije čaj u pet popodne, to oba znamo.

Da poštedim ove mekših tonusa i slabijih živaca, ostatak izlazi sutra na hrs.blogeru.

73, Koki 9A2JG

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 22. Ožujak 2009, 07:41:47Taman smo Branko zaboravili UNPROFOR

Kako to misliš "smo" ? Koliko vas ima ? Mislim samo na ove koje Branko podsjeća na UNPROFOR, ne mislim sve skupa ;D

Citat: 9A2JG  u 22. Ožujak 2009, 07:41:47, a ti nas na njega podsječaš.

Da, Branko, prestani već jednom podsjećati Kokija na UNPROFOR, baš si nestaško. Koki, jako mi je žao što te Branko isprovocirao tako, nedaj se ti isprovocirati od takvih provokatora ;D
Jel još netko sanjao UNPROFOR ? Možda netko neku drugu političku formaciju ? Nekakvog dužnosnika možda ? Možda anegdotu iz neke povjesne bitke ?

Citat: 9A2JG  u 22. Ožujak 2009, 07:41:47Tako su i oni tili bit neki faktor, a sami su sebi bili svrha.

I tako je Koki tio bit neki faktor, a sam je sebi svrha ;D

Citat: 9A2JG  u 22. Ožujak 2009, 07:41:47I onda, dok nismo sami uzeli stvar u svoje ruke, bilo je status quo.

Kada će već netko uzeti stvari u svoje ruke ?

Citat: 9A7YYNa ovom forumu definitivno treba uzeti stvar u svoje ruke, i ne samo sada, već je to trebalo odavno.

Ja to trubim već godinama, i u birtiji se treba znat ponašati.Na dobrom si putu da budeš državni "neprijatelj" kao ja, sada budeš protiv istine, demokracije i rojtersa.

Ja glasam za predsjednika koji će učiniti ovaj forum mjestom gdje će mladi radioamateri smjeti nešto pitati i dobiti informacije od normalnih starijih radioamatera, bez da dobiju usput pet novih karakternih osobina.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A2JG

Dragi Tihomire, kad jednom spoznaš da živiš u državi koju su drugi oslobodili za tebe, onda se nečeš sprdati sa sjećanjima onih koji se UNPROFORA sjećaju samo po zlu. Ti, koji živiš u poklonjenoj slobodi, i ne znaš što su drugi učinili za tebe, i za sebe. Pametnome dosta.

73, Koki 9A2JG

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 22. Ožujak 2009, 09:14:41Dragi Tihomire, kad jednom spoznaš da živiš u državi koju su drugi oslobodili za tebe, onda se nečeš sprdati sa sjećanjima onih koji se UNPROFORA sjećaju samo po zlu. Ti, koji živiš u poklonjenoj slobodi, i ne znaš što su drugi učinili za tebe, i za sebe. Pametnome dosta.

Nitko nije ni sumnjao da ćeš završiti na politici, to ti je inaće zabranjeno ovdje.

Koki, nemoj se sakrivati od istine, sprdam se onima koje Branko podsjeća na UNPROFOR :P A takvih ima jako puno, da se zaključiti. Opet je vrijeme da prestanem raspravljati s tobom.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !

9A7YY

Idem se baviti plavcem malim.
Čitamo se popodne, ugodan dan vam želim.

9A2JG

A ko je ono, Šute mali, odbija služit rvasku vojsku ? Ko je iša u civile ? Ko , unda, ima pravo glasa ?

73, Koki 9A2JG

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 22. Ožujak 2009, 09:26:42A ko je ono, Šute mali, odbija služit rvasku vojsku ? Ko je iša u civile ? Ko , unda, ima pravo glasa ?

Sorry, danas nema hrane za tebe :P Idem kopat kanal za drenažu, to je pametnije...

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------