• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

IOCA lista

Autor 9A7YY, 17. Svibanj 2008, 00:43:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 22. Studeni 2008, 19:12:12

Kumpanjo, bolje ti je osvježiti vlastitu poziciju na IOCA HR, nego pisat monade. Zamisli potpredsjednika HAK-a koji se vozi biciklom.

A čuj, ako su tebi monade to šta želim zaštiti forum od trolova (Romildo trolovi su uvik mali) onda, ............ neznan šta bi ti reka.

Citat: 9A2JG  u 22. Studeni 2008, 19:12:12

Zamisli potpredsjednika HAK-a koji se vozi biciklom.

Govore da je bicikleta zdravija. A nisan ti ja ni Hajduk ni Dinamo pa da baš moran bit prvi.  A nimi je ni drago bit u prvu ligu, vidiš ja san ti više ka recimo Jadran iz Supetra ili Zmaj iz Vele Luke. Tamo je uvik zdrava zaje.ancija.
Razumiš ? Bodulska balada.

9A2JG

Eto, sad si dobija šta si tražija. Ostaje sad onaj tvoj (teži, HI!) dio posla.
Olovku u ruke...

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A5CY

Citat:Hvala Mato 3SM, u ime Milnarana! Još samo da i 8MM učini svoj dio posla... Ili puno tražim (u tuđe ime, HI) ?
Apel da postojeći na HR "osvježe" svoje pozicije, baš i nije dao ploda?
Ili bi, čelni ljudi, možda, trebali dati primjer ?

73, Koki 9A2JG

Podržao bi Kokijev prijedlog,
Lista nije realna ako sami lovci nisu ažurni u prijavljivanju svojih skorova.
Tako recimo, ispada da sam na toj listi prvi, a  osobno znam da to nije realno, niti to zaslužujem te da znam bar 2 lovca (i self-aktivatora) koji su bolji od mene. Prije sam znao ''zivkati'' i urgirati na te lovce da objave svoje rezultate, kako bih to mogao i sam napraviti, a da lista bude realna.
S obzirom da to ne pali, uredno si prijavim promjene IOCA manageru, a sad je ta lista po meni nerealni pokazatelj stanja.
Hajde ljudi, prijavite svoje IOCA CFM, a ne čuvajte svoj skor kao zmija svoje noge  ;) . Osobno nemam više CFM IOCA od prijavljenog broja na listi.

Navalite, pred vama je cijelo nedjeljno popodne, jer već sutra je novi radni dan, a svi mi brzo zaboravljamo.......

VY 73

de Dean 9A5CY

9A2JG

Hvala Deane na podršci, i lijepim riječima. Ono sve što sam napisao u prethodnim postovima pod ovim topicom, u to stvarno i vjerujem!
Naime, svi smo mi djeca socijalizma, gdje su nas nekako "cijepili" na vlastiti primjer u ostvarenju cilja.
Ne mali broj puta sam "prijateljski" spočitao Branku, Žekiju, i još nekima da "osvježe" svoju poziciju, ali (bar do sada) utaman.
BTW, ni ti nisi na 1. mjestu HR-a, baš zato što svak nije do kraja obavio svoj dio posla, ali, pošto je sve volonterski, nemaš se kome žalit, HI !

73, Koki 9A2JG

9A2JG

Eto lista izgleda, manje više (pri vrhu) realno. Još samo da Tom i Reni pošalju osvježenja. Navodno se čeka Crnac !

73, Koki 9A2JG

9A6R

Noćas mi se snilo da imam 600 potvrđenih.Nažalost kad sam se probudija shvatih da je sve to bio san.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JG

Možda ti se to Reni i ostvari, ako pošalješ osvježenje ; baš ka šta je Bračanin molija Boga da dobije na lotu.

73, Koki 9A2JG

9A2JG

Danas sam otslušao kompletno predavanje 7YY na Jarunu. Puno dobrih ideja, odličnih prijedloga, a realizirano - ništa. A prošla su tri mjeseca.
Uzeću za primjer novu knjižicu. Još dok je Emir to vodio je bila najavljivana, sada (na Jarunu) također, još Branko naglasi "ionako to korisnici plaćaju".
IOCA HQ ? IOCA tipska QSL-ka?IOCA web stranica?Marketinške aktivnosti.
Drago mi je, spominjući svoju ekspediciju na Brusnik, što je rekao da je išao radi sebe, ne radi lovaca! No, da li su te svi čuli?

73, Koki 9A2JG

9A2JG

Prošla 4 i po miseca.
Tajnica piše, para ima. Nove IOCA knjižice nema. Kumpanjo, di je zadiv ? Ako triba dat ruke, doćemo ja i Reni. Neka nismo u IOCA HQ. Koja se formira.

IOCA podlistak na HRS-ovom webu?

Osvježeni standing na HR-u, ispravljene pozivne oznake ?

Nemojmo da prije Mirko zaplovi, nego se ovo sve i dogodi.

Nikidan nan je predsjednik na TV lipo objasnija da je (mali) uvjet za financiranje terminala za plin bija jedan otok. Malo morgen, pa da nan fali na listi. A po njemu da šetaju Jemenci. Moš' mislit kad bi dobija QSL-ku .
Ka' da je Bijelac.

73, Koki 9A2JG

9A2JG

Oće ta knjižica, kumpanjo? Triba li ruke?
Reni popravija balun. Za Barbarinac spremni !

73, Koki 9A2JG

9A2JG

10.7 IOCA program

Sve informacije vezane uz IOCA program nalazit će se na službenim web stranicama HRS-a. HRS će kroz svoj informacijski sustav osigurati promptno osvježavanje informacija o osvajačima, trenutnim rang listama te informacije o najavljenim budućim aktivnostima, kao i informacije o priznatim aktivnostima u okviru IOCA programa.

Nisam ovo ja pisao, majke mi.
Urednik , ne tako davno, napisa, u drugom kontekstu, ali sa istim efektima, baš kao u Feralu.
Karta sve trpi, i ferata vozi, i vojska obuče...

73, Koki 9A2JG

9A2JG

Prema još neprovjerenim informacijama, navodno je jedna dugo očekivana QSL-ka došla na jedan otok u bračko-hvarsko-viškoj biskupiji.
Govore da je u rangu Sjevernog Jemena, ili Sjeverne Koreje, a da joj Peter nije ni do kolina. Vederemo !

73, Koki 9A2JG

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 11. Veljača 2009, 10:30:02
Prema još neprovjerenim informacijama, navodno je jedna dugo očekivana QSL-ka došla na jedan otok u bračko-hvarsko-viškoj biskupiji.
Govore da je u rangu Sjevernog Jemena, ili Sjeverne Koreje, a da joj Peter nije ni do kolina. Vederemo !

Samo ti podj...ji. Ko se zadnji smije.........

Vederemo, trčin za poštarom ...uf uf.   

9A2JG

Ova je, navodno, došla bez posredovanja izuma Mr. Grahama Bella !
Za razliku od Petera One !
NHF !
Vazelin , mala tubica, 24 kunice. Bez Rovinja !

73, Koki 9A2JG

P.S. Čujen da će se i neki RA kandidirat na listama za načelnika ! Mašala !

9A7YY

Moram se ispričati Kokiju što sam se prema njegovim informacijama odnosio sa velikom dozom skepse.
Bezrazložno. Istina je, čovjek je garant dobro informiran.  

Evo tu je i rezultat moje potrage za poštarom.

PS:
Koki otkrij nam kako si znao. Imaš kuglu?