• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

KUP HRS 2008

Autor 9a6c, 19. Travanj 2008, 21:37:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9a6c

Sve je bliže, a kakojoš nismo dobilli neki besplatani  pametan program, kao i lani nudim svima koji koriste SD logger mPL file za KUP HRS. Radi se o dopunjenom ROMANIA file koji se aktivira na isti načlin kako je to rečeno prijašnjih godina.

Za utjehu, ova je verzija savršenija, jer svi dajemo množitelje pa ne treba ništa brisai poslije ciontesta, osim editirati svoj mpl d aga program ne uračuna u finalni rezultat.

Molim da mi pošaljete direct mail na grongo at st.t-com.hr da mogu udariti REPLY i smanjiti promet. Ne ljubim PM na ovom webu.

GG

9A1AA

Imam i ja neke inačice za SD (EI5DI) program za HRA Kup, pa ako treba pomoć tu smo ;)

Nego svi šute glede aktivnosti u KUP-u. Ekipa 9A3B će opet u Baranju, na pumpu Bakanka, iz multiplajera BM. Oprema standardna kao i prošle godine kada smo uspjeli nadvisiti suparnike. Antena je iznad vode i otvoreno je super prema južnim dijelovima RH pa se nadam da ćemo ćuti i sitne signale iz Dalmacije (Koki molim te pokušaj ponovo). Prošle godine je u tome pravcu išlo super  :D

Po meni osobno trebalo bi početak pomjeriti za sat unaprijed na 15.00 lokal time. To ću predložiti kao promjenu za slijedeći KUP. Sada je tako kako piše u Radio HRS 2-2008.

Propozicije su jasne, za razliku od onih za Kup Jadrana. Nema "neprirodnih koalicija" u kategoriji klubova.  ???::)

Jednom netko od političara reče: idemo sad pošteno, ako ne može drugačije ;D

Ma sve je  ovo pod ;D ;D ;D. Jedini cilj ovoga posta je da se malo pokrenemo, da vidimo tko će raditi, odakle, kako, zašto i tome slično...........

Ajmo ljudi. Subota će brže nego što mislite ;)
73, Ivo 9A1AA

9A2JG

Godinama i desetljećima smo slušali nedjeljom uvečer Veselo veče, radio Zagreba i radio Beograda, a početak i kraj bi bio, pozdravlja Vas zdravo i živo, Vaš Gavrilović Ivo.
Dakle, Ivo, momče živo, ja sam i lani i preklani potrošio neprirodno puno vremena za dati Vam punat, i nije mi žao, bio mi je ćeif!
Budi bez brige, čuti češ nas pod znakom 9A1CDO, iz Milne na Braču, prije i poslije kontesta smo na 80 m SSB, kao u krštena vremena...

GL es 73,
Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A5K

Za one koji rade s Writelogom u Kupu modul je na: www.hamradio.hr/download/hrkup_install.zip

73,
Krešo - 9A5K

9A7WA

Obzirom da već par godina nema množitelja VT u kupu, a ja tamo imam
rodbinu, u ul. M. Gupca ( kod bivše vojarne ) nadam se da ću ove godine
biti aktivan kao 9A7WA/p, ako ništa drugo barem jedan množitelj više,
telegrafiju više od 200 ne znam pa ću biti vjerovatno ko i uvijek only SSB.

73    de    9A7WA

9A7WA

Zaboravio sam naglasiti, VT je od mene dvadesetak minuta vožnje.

73    de    9A7WA

9a6c

Ma kako nema VT, imamo i dvi Slatine pa nek bira ko šta voli :D

I ja sam mislio negdje u /p, samo se ne mogu odlučit bi li u MA ili IM, i uopće kuda otići, na brdo ili na more... Imam stup , dipol, agregat, uređaj, papira i olovke, samo ne znam šta će biti do tada...

A mogao je HRS subvencionirati i kupovinu V rit loga, kad se već hita s uređajima... Da iskoristimo modul ;D ;D

Da ne zaboravim, i meni benzinu do Imockog, a?

Ajte lipo kvragu, oli nisan moga i domat stat, a ne se bavit monadama.

Ako poludim, prijavit ću se na forumu.

???

9A7WA

A dobro onda ako radi SLA ja ostajem doma i radim pod DA i nara-
  vno za 9A1CCY ko i uvijek i to sa užitkom.

73    de    9A7WA

9A7WA

Ako me insekt ne vara SL je zasebni množitelj, VT već dugo nema,
  barem par godina, a i ne čudim se ovima  sa mora što mješaju, mislim
  da sam ovaj put ipak ja u pravu.

73   de   9A7WA 

9a6c

Mirko, VT je naveden u Pravilima KUPA HRS za ovu godinu, jednako kao i oba množitelja za Slatinu.

Jedino što je SL malo "off" da se naznači kako ima dva za isti QTH.

Sad možeš di te volja.

GG

9A2BW

Citat: 9A5K  u 21. Travanj 2008, 22:02:32
Za one koji rade s Writelogom u Kupu modul je na: www.hamradio.hr/download/hrkup_install.zip

73,
Krešo - 9A5K
Svaka čast predsjedniče , bilo bi dobro da i za ostala natjecanja dobijemo na vrijeme module za WRITELOG , naravno ako postoje.
Kako dosta natjecatelja koristi i MIXW2 ima li nade i za njega..?
73 i čujemo se u KUP-u
9A2BW

9A4MF

Pozdrav svima! Ako bude vrijeme kako očekujem ja ču raditi u portablu
9A4MF/P sa množiteljem NG, s obzirom da koliko ja znam drugi sa tog područja se neće javljati! Raditi ču najvjerojatnije samo CW! Puno veza i što manje QRM-a svima sudionicima, 73 de Miro! ;) ;)

9a6c

9A6C ostaje u ST. CW sigurno, a za SSB ćemo vidjeti, ako bude radio mikrofon.

A s Brača svi množitelji...

CU GG

9A1AA

Evo mi (9A3B) pakujemo opremu i krećemo u Baranju. Pošto smo MI pakovali, onda ćemo biti u kategoriji "više operatora" ;D
Nadam se (kao i mnogi) da će nas vrijeme poslužiti ::)
Imam neki filing da će danas biti skoro pa rekordan broj učesnika u Kup-u ???

PS. Bilježim se sa štovanjem i nadam se da nisam nikome na Forumu stao na žulj pa da bude takav i ne javi se (ako nas čuje)   ;D
73, Ivo 9A1AA

9A1DFG

RK Sisak - 9A7S - SK, qrv u HRK 2008., kategorija E - više op. predvođeni mladim snagama na čelu s Tihanom 9A6PBT , 9A6NVI, 9A3ARM, 9A1BM, 9A3XM, 9A2KD, 9A4M...

GL svima,

Mate 9A4M