• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Vox populi

Autor 9A2JG, 20. Kolovoz 2007, 15:50:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

U korizmi se većina vjernika zavituje odreć nečega. Ja se nisan zavitova, ali san pokuša odreć se lošeg društva. Nažalost, nije mi uspilo. Bar do sada.
Eto, ako smin predložit, Gogo ti si se moga , recimo, zavitovat da nečeš pisat gluposti. Pa, ako uspije, uspije. Vederemo...
Toliko si mi utira straj u kosti da se bojin otvorit i konzervu da ispod poklopca ne čuči mali GG. To bi se moglo nazvati gogofobija. Da i mi obogatimo Kljajićev Rječnik stranih riječi, za koje mi stalno pišeš da ih ne znam upotrebljavati. Ne, ti znaš!

Eto, javija se i Rolando, i čak citira mene. Ali, očigledno je istina da si in ti pomaga, jer je promašio ceo fudbal. On citira onaj dio koji se uopće ne odnosi na NJEGOV klub, jer niti je mali, niti ima ispod 5 ljudi, niti je samo financiran od članarine. Šta je pjesnik htio reći, očigledno, samo on zna.

Javija se i Hrle. Dosta je, tebe treba ka i sumamed, uzimati u malim količinama. A i tu ti je dosljedan i dostojan nasljednik. Ne brini se Hrle, u dobrim smo rukama.

Adame, hvala ti na linku, ja to imam u vitrini, i ne sramim se toga, stoji kraj udarničkih značaka, i ostalih medalja i trofeja. To, što se danas neko sprda s time, ili mu je , u najmanju ruku smiješno, je samo dokaz da su sve vrijednosti dragovoljnog rada devalvirale, ali o tome bi ti mogli stotine drugih RA. Upravo i zbog toga sam pisao opetovano predsjedniku HRS-a o potrebi linka, stalne rubrike ili fajla, gdje bi se na jednom mjestu našli svi laureati iz RA u Hrvatskoj, od 91' do danas (iako u Savezu postoje podaci i od 48').

Kristijane, pozlatila ti se! Ja iden poslipodne na Križni put. Bilo bi dobro još nekima.
Samo, nemoj da lijek ne upotrebljava onaj koji ga preporuča! Ti postira u 00:06 , Gogo u 04:28 , izađite među svit.

73, Koki 9A2JG

P.S. Vidiš kako Rolando lipo i kulturno pozdravi na kraju posta. Ajde, nije sve loše pokupija od Goge.
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9a6c

Ja bi se zavitova, ali nisan vjernik i to je problem.

Otvara se pitanje od koga je Rolando pokupija ono loše što nije pokupija od mene...

Vederemo...

Umisto da se opterećuješ zavjetima, ajde lipo priznaj sebi da ne možeš bez lošeg društva ka ni ono bez tebe i svi sritni i zadovoljni.

Obuci dobre postole i pazi di gaziš, jer ako presahne glas naroda, još će ispast da san i za to kriv ka i za prosperitet CBM-a.

Aj pa se javi kad se vratiš s izleta da utvrdimo gradivo.

GG

9A8DU

;D
Pozdrav,tko vas zavadi?
73 Drago 9a8du (Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9a6c

Niko nije i niko ne može!

Osim kojga Bračanina iz dijaspore?

Kad se bračka srca slože, i optibeam stajat može!

I to na vrj Brača. s pogledom na Zlatni Rat.

E.

9A2D

U mom kraju se ta otvorena pitanja rješavaju u četiri oka, po mogućnosti u polumraku (a po mogućnosti i poluzadimljenom prostoru, platimo si pivu i sve si oprostimo). Nije uvijek vrag tako crn kao što izgleda.

73 de 9a2d

9A4DB

Citat: 9a6c  u 29. Veljača 2008, 07:57:30
Niko nije i niko ne može!

Osim kojga Bračanina iz dijaspore?

Za to se ja ne mišam, mogli bi pomislit.....

9A3QN

Citat: 9a3ag  u 29. Veljača 2008, 06:11:52
pozdrav Kristijane,

nije zvao on mene već ja njega....

Nadam se ne zbog foruma... ;-)

73
Kristijan
9A3QN

9A6R

Na taj Brač zbilja svakakve likove puštaju priko skale od trajekta....Bože di ovaj svit ide?

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A8DU

;)
Pozdrav,zna san ja ,nitko nemože zavaditi dva oka u glavi.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Kristijane dragi, upravo i samo zbog njega (tj. šta , foruma).

Kad sam prije 47 godina prvi put bija u Istri odveli su me prvo vidit pazinsku gimnaziju. Sićan se riči prijatelja koji nas je vodija, ka danas : Ovo vam je oduvijek bio rasadnik budućih erudita i umnika! Na što je to spalo danas kad se pojedinci ovdje na Forumu sprdaju s časnom titulom akademika, a meni i onako ne mogu (verbalno) nauditi.

Gogo dragi, vidiš da si opet pobrka lončiće. Nisan nigdi napisa da iden za križon u procesiji na otoku Hvaru. To san bija pri tri godine, sa ženon. I dobro mi je učinilo. I za to triba imat dobre i razgažene postole.

Kefa, dolce al fine, ilitiga šećer na kraju. Pa i ti i ja znamo da je sve najlakše riješit (ako se ima šta za riješiti) uz daruvarsko staročeško ili graševinu, i onda tak, kak taubeka dva... Problem, je ka i uvik , u ovima šta ne piju.
Imaš onih šta se zavituju da u korizmi neće pit. Kad ga ti i takvi sastave po Uskrsu, ne trizne se tri dana. Imaš one šta su kupili sokolsku majicu di na škini piše : Ne pijem več, manj pa tudi ne ! (uvoz iz Slovenije). I na kraju, imaš one koji ne piju da bi mogli pokazivat  prston na one koji piju, da ostatku svita pokažu da ima neko "gori" od njih.
Koliko me pamet sića, Miće 2VQ je triba prikjučer doć u Daruvar. Niki dan smo skidali VP6DX na 3,5 i 18, za svaki band po jedna graševina od 0,75 .
To ti je pravi partijski kadar. Njega smo tribali u IO, bija bi on doša na IS, ali je ima predizborni skup u Vrgorcu, sa Jambon i Tončon (ne Tončijem, kako pišu novi umnici) Tadićen...

73, Koki 9A2JG

P.S. Ne spominji Gogo CBM; izgleda da su jači bez tebe. Žao mi je...

9a6c

Nije problem bit jači od mene, samo je problem u čemu...

Opet ne čitaš dobro...

Pa nikako da se maknemo s mista.

Ali nije priša, vrag je odnija..

GG

9A2JG

Za jučer je bila najavljena 2. sjednica IO HRS-a. Nadam se da je i održana.

RA pučanstvo u Hrvata ne očekuje odma crticu na našoj web stranici (ako ne skraćeno izviješće!), znamo neradni je dan za stručnu službu, a kako se nije javljala zadnju godinu dana na ovoj stranici, sumnjam da ćemo od nje išta dočekat!
Jedino, ako sukladno kategoriji, ne ganja negdje Honiaru, 5X1NH, 5J0E i TI50DX ? Ako je tako, sve joj opraštamo!

Ovako, ako će nas prešidente, svaki put, ka mali od kužine (bez uvrede!), izvještavat , od repetitora do nagrada i pohvala, pa još i o izvještajima sa IO, odma ćemo pokrenut postupak opoziva.
Šta prijatelj Leon u bivšem mandatu lijepo napisa (bivšem) predsjedniku (više puta) : Predsjedniče, šta ti rade ministri?
Ja bi se usudija dometnit : I tajnica!
Jer, bez obzira na 100 dana (figurativno), i (najavljenu) izvještajnu skupštinu u travnju, osobno smatram (i, ako ljudi iskreno govore, ne samo ja) da je premalo informacija.

73, Koki 9A2JG

9A4DB

Eto Koki trzi grasevinu za DXove, a ja bih i 10 litara mog izvornog
Njofre (bijelo Luksicko) za pojedina izvjesca (Financijsko, Tajnicko)
i slicna stiva koja su sigurno bolja i napetija od nekdanjih Roto romana.

Zivi bili....

9A7WA

Ako je već napisano da će bit sastanak IO, onda bi u nekom razumnom roku trebao bit i izvještaj, bez obzira što je vikend, jer
ljude to očigledno zanima više od ove rubrike vox populi.

73   de   9A7WA

9a6c

Najbolje da nisu ni išli spavat, samo gube vrijeme...

Ka mali od kužine?

A da nije to isto malo bezobrazno, bez uvrede?

GG