• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

R2

Autor 9A2JG, 15. Siječanj 2007, 12:44:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Repetitor radi. Digipiter na Labištici radi (prema jučerašnjem razgovoru sa 6R). Nisam u ničijem izbornom stožeru, pa ovo shvatite kao urbi et orbi. Vrijedi kao direktna obavijest.

Zli jezici u bližoj okolini kažu da je to sve proradilo prigodom ove obljetnice. Ako je i tako dobro je. Narod kaže da kad siromahu i ..... daš on kaže fala.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6R

Konačno da se i taj R2 postavi na novu lokaciju di ga neće gasit nadam se kad se kome prohtije.

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2Y

R2 na Hvaru su danas demontirali 9A3MR-Rolando i 9A2Y-Milan(do sada odgovorna osoba za repetitor).
    Očekujem da će 9A3MR-Rolando podnijeti Izvještaj o zatečenom stanju na objektu Stručnoj službi HRS-a,a po obećanju Predsjednika HRS-a gosp.Kreše Kovarika 9A5K,upućenom u privatnom mailu meni ,i biti javno obznanjeno.
                      9A2Y Milan

9A2JG

Slušali u Milni postavljeni R2 na Vidovoj gori, i vrijednog Rolanda. Svaka čast! Kako bijaše na početku, tako bijaše i na kraju (kud je započeo R 1978, sad se "vratio" nakon trideset godina).

73, Koki 9A2JG

9A4DB

U to ime nosim damejanu crnog  :)
Ma i prsut, sad valjda radi i iz Hvara :)

9A7IKF

Evo da i ja napisen par slova pohvale za cilo drustvo koje je dalo sebi truda i volje za ovu dobru stvar. Svaka cast na poslu sad to moze i iz ruke sa moje lokacije iko mi je sam repetitor sada dalje nego prije,
prije mi je tribalo naj manje 25W i jagica a sad moze i iz ruke, svaka cast .
73! 9A7IKF

9A2JG

Kad je pušten R6 na Vidovoj gori (prije 30 g.) okida se sa makarske rive sa pola vata i vokcem od 5 W iz Ploča sa rive. No , drugi uređaj, antene, mikrolokacija, druga mikroklima, i još puno lipih stvari... E, pursi muove.

73, Koki 9A2JG

9a6c

A šta ste vi mislili?

Jel vam sad jasno da to ipak rade ljudi koji imaju i posla ia obitelj? A skinuti R2 s Hvara, odnijeti ga na Brač , demontaža, montaža, papirologija koja uz to ide, to ipak pojede neko vrijeme.

Ne može se sve što je u planu rada ispucati u tri mjeseca, mandat ima malo duži rok.

Sve će to sjesti.

Samo polako.

GG

PS - radi se...

9A7YY

Citat: 9a6c  u 24. Veljača 2008, 08:55:06
A šta ste vi mislili?

Sve će to sjesti.

Samo polako.

GG

PS - radi se...

Sad kad si ga dovuka na "svoju" lokaciju nemoj slučajno da se dogodi za vrime kontesta da te ja i Koki ne budemo mogli tračat.  ;) ;)

Svaka čast Rolandu u dva dana je napravija više milja nego neki šta ka tobože navigaju.

9a6c

E, baš san ga ja dovuka...

Bude li se čuja ispod 144.500 MHz, zna se šta sljeduje, 4x9 oblong i 1.500W pa CQ na R2, ima li koga...ooops, pa nije valjda izgorija rx front?
Aaaa, koja šteta...

Ma neka njega, preživili smo i gore, a za suživot ćemo se dogovorit. Ako ne bude smetalo Bračanima, neće ni meni.

GGrrrrrr...

9A2JG

Održao QSO na R2 s 6JOZ koji je bio u autobusu blizu Obrovca, na pažnju.

73, Koki 9A2JG

9A4DB

Bravo...

znaci radi...

doduse i stara lokacija je radila sa ceste
Knin-Sucevici-Gracac ali samo na vrhu 2 km
kod Sucevica i dalje ne, ni gori ni doli :)

9A2JG

Poslije orkanske bure od dan i po, od jučer ujutro se ne može ući u R2 sa malom i srednjom snagom sa ijedne lokacije u srednjoj Dalmaciji, a i , sukladno tome, snaga signala je opala.
Vrlo vjerovatno se nešto dogodilo sa antenskim sustavom.

73, Koki 9A2JG

9A3MR

Dobra prilika da se odnese na servis.

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9a6c

Je li neko oša gori na lokaciju? Sa san prova i još to ne radi?

A taman iman jednu malu antenu za provat , na bandu pasa nema...

GG