• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Vox populi

Autor 9A2JG, 20. Kolovoz 2007, 15:50:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Ili je narečeni pekar bio propali student, tko zna ?

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

n1yu

10-30LP8 Frequency range 10 to 30 MHz continous 

Zadnja rijec je najvaznija jer nema boljeg nacina za postici te performanse!  Korisnici obicno nemaju ogranicenje 1,5 kW.

Vecina logperiodika u okolini BGD je skinuta, JAT-ov stoji!
Na putu za Pancevo je bila velika skupina rombova na betonskim stubovima.  StudioB SV u Borci preuzeo YU1EXY.  U Ljubljani je bio logperiodik na vrhu parka Tivoli.  30. 12. 07. sam konacno opazio potok Deanovac sa vertikalkama!  Prosle godine slicne stubove u okolici Zadra.  Najimpresivnija je bila proslogodisnja poseta DL centru pored MUC sa WWYC.  Prije toga Engleski KV prislusni centar sa stakiranim Beverage.

9A2D

Mario. uza svu pomoć, taman i GoogleEarth koristio, ajde izbroj beam-ove u Daruvaru.
A kada budeš vidio da ne možeš, dođi u Daruvar pa ćemo zajedno sve prebrojati. Ti ćeš nas nečemu sigurno naučitii, ali i mi konja za trku imamo.

73 de 9a2d

9A2JG

Je li to autor naslova topica "zaključao" post na temu R2, ili se ja varam? Je li opet neko povikao : Zaustavite Reuters?

73, Koki 9A2JG

9A4DB

Imas ti Koki pravo,
to je onaj isti 4CD, koji je trebao instalirati
echo link na taj R2 kako vi kontrarevolucionari
ne bi mogli visit na njemu  ;D ;D ;D

Kad nije uspilo, onda je 2Y uvatija bestimavat namjesto
toga  ;)

9A2JG

Je, je, barba mi je Fidel, a Che mi je prvi rodijak, La Pasionaria mi je drugo kolino.
Valjda je svak stavija i svoje beštimje na svoj blog. Da ga ljudi upoznaju "u paketu". Šteta bi bilo da generacije koje dolaze ne upoznaju sve čari i izvedenice hrvatskog jezika. Iz prve ruke.

73, Koki 9A2JG

9A6R

Fidel je nikidan izjavija da se povlači iz svega ali možda je to patka ovim Amerima hi.Z....n je on igrač.

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A4CD

Citat: 9A4DB  u 04. Siječanj 2008, 22:19:18
Imas ti Koki pravo,
to je onaj isti 4CD, koji je trebao instalirati
echo link na taj R2 kako vi kontrarevolucionari
ne bi mogli visit na njemu  ;D ;D ;D

Kad nije uspilo, onda je 2Y uvatija bestimavat namjesto
toga  ;)
Taj 4CD je iz gušta i po cijeni VPN-a (i nije mu danas žao) instalirao i podesio program EchoLink-a na PC od Slobodana 9A6KVX jer
su se svi potukli da mu to naprave. Na kraju kad je
6KVX htio dati još svoju struju i internet da stvar
proradi onda su svi repetitori preko noći postali ZERP-ovi.
Nije dobar (prilagođen) nigdje.

"Narod biran od Boga guši nesloga"

73's
Igor
9A4CD

n1yu

Citat: 9a2d  u 04. Siječanj 2008, 19:27:43
Mario. uza svu pomoć, taman i GoogleEarth koristio, ajde izbroj beam-ove u Daruvaru.
A kada budeš vidio da ne možeš, dođi u Daruvar pa ćemo zajedno sve prebrojati. Ti ćeš nas nečemu sigurno naučitii, ali i mi konja za trku imamo.

73 de 9a2d

Hvala na pozivu!  Vec dugo imam u planu Slavoniju koju najmanje poznajem.  Prijatelj gradi fabriku parketa u Donjem Miholjcu.  A moram i na Brac da vidim famozni R2 :-)

9A2D

Može, evo ljeto samo što nije počelo. Znamo i dobre HAMFEST-e organizirati, sa brand-om tipa Daruvarska janjetina (i graševina). Javi se kada nakaniš, uvijek će se naći po koji pomoćni ležaj.

73 de 9a2d

9A2JG

Dvije udarne vijesti u jutrošnjem dnevnom tisku su da se Zdenka Čuhnil dogovorila sa vladajućima, i da se vraća 0,5 %.
Moš mislit kakvih će onda tek bisera bit na forumu! Doduše, neki pišu ka da su već pod čokom, bez padeža, smeta ih malo i veliko slovo, ko da su iz pasivnih krajeva.

73, Koki 9A2JG

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 05. Siječanj 2008, 12:12:08

i da se vraća 0,5 %.
Moš mislit kakvih će onda tek bisera bit na forumu! Doduše, neki pišu ka da su već pod čokom,

Nemoj ti meni protiv čoka.
Čok je prava stvar, ne kaže se uzalud "što trijezan misli to pod čokom piše"  :)

9A8DU

Citat: 9A2JG  u 05. Siječanj 2008, 12:12:08
Dvije udarne vijesti u jutrošnjem dnevnom tisku su da se Zdenka Čuhnil dogovorila sa vladajućima, i da se vraća 0,5 %.
Moš mislit kakvih će onda tek bisera bit na forumu! Doduše, neki pišu ka da su već pod čokom, bez padeža, smeta ih malo i veliko slovo, ko da su iz pasivnih krajeva.

73, Koki 9A2JG
8)
Neki pišu s tri padeži.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8DU

Citat: n1yu  u 04. Siječanj 2008, 19:18:35
10-30LP8 Frequency range 10 to 30 MHz continous 

Zadnja rijec je najvaznija jer nema boljeg nacina za postici te performanse!  Korisnici obicno nemaju ogranicenje 1,5 kW.

Vecina logperiodika u okolini BGD je skinuta, JAT-ov stoji!
Na putu za Pancevo je bila velika skupina rombova na betonskim stubovima.  StudioB SV u Borci preuzeo YU1EXY.  U Ljubljani je bio logperiodik na vrhu parka Tivoli.  30. 12. 07. sam konacno opazio potok Deanovac sa vertikalkama!  Prosle godine slicne stubove u okolici Zadra.  Najimpresivnija je bila proslogodisnja poseta DL centru pored MUC sa WWYC.  Prije toga Engleski KV prislusni centar sa stakiranim Beverage.
8)
Pa i meni to nikako nije jasno...valjda imaju neke nazovi senzore
koji...X mi je rekao da mu je neki murjak iz Pančeva rekao kako
i oni prisluškuju,kao i nekada one stare komunjare.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Živio Drago, sve ti cvalo u 2008.g. , puno zdravlja i mira.
Da Bog da Osijek dobio novu gradsku vlast, kakvu zaslužuje.

Pozdrav za sve u osj.-bar. županiji, a i šire,
Koki 9A2JG