• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Repetitor RV60 (R6) na Roti ne radi

Autor 9A4CD, 09. Kolovoz 2007, 09:00:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2Y

Molim DXCC mgr, da poništi moj 3Y0C Peter I na 30 m CW koji je odradio za mene 9A6R,dok smo bili u dobrim odnosimaTakođer ga molim da poništi sve zeze koje je odradio na 50 Mhz za 9A6R,dok su bili u dobrim odnosima

9A6R

Je dobro govoriš Milane ja sam ti ga uradija jer me Ivo zamolija a ne ti !A ti koliko si kulturan ni hvala nisi reka.Toliko o tebi kao osobi a do RA imaš još dosta kruva izist.
Nemoj mi replicirat,za mene si SK,pardon SM.

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JG

Šta je najgore, nazovi radioamateri se logiraju pod tuđim znakom i misle da smo svi mi mone. Jadno !

Lijepi pozdravi,
Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4DB

To sto su samozvani predsjednici, bi im jos oprostili ali ovo
necemo  ;D ;D ;D

A mene GG napada, kad sam zazva satrapa  ???

9A2D

Bogme, počela su se polako krvna zrnca prebrojavati. Ako dođe do vraga, samo 66 puta sam do sada dobrovoljno davao krv,  A+. Poslije moje smrti slobodni su i drugi organi, potpisao sam a XYL-ka se složila i kaže da jeftinije nije mogla proći.

73 de 9a2d

9A2JG

Kefa, znači ja tebi mogu davat direktno u žilu, ohne staročeško.

Šta češ, ja i danas poslijepodne slušam na 18 CW da zove postaju OC1I onaj pozivni znak čiji vlasnik ne zna CW garant.
Šta bi onda triba, pokarat se sa određenom količinom  nazovi RA za vike vikova? Ili samo mahnit rukom i nastavit, ka i ove 42 godine ?
Ti shvačaš da je sva hajka i halabuka i počela prije cca 14 mjeseci, kad sam ja prvi put napisa da ne može svak stat bez straja ispod svoje DXCC diplome, da , ne daj Bože, ne padne po glavi. Ne zemlja, nego diploma, s okvirom. Ali nije to problem samo moje sredine, nego širi, o tome si i ti pisao.

Treba sačuvat živce, za GMO koji nadire. On je nama neprijatelj, a ne falši nositelji DXCC lista. Njih znamo, a di je sve GMO ne znamo. Bar mi u Dalmaciji.

73, Koki 9A2JG

9A4CD

Kefa, postoji ona da ljudi iste krvne grupe
imaju sličnosti.
U svakom slučaju sada znam gdje ima rezervnih
dijelova, no dobro serijski broj je malo stariji kod tebe
ali naši doktori su maheri kao i mehaničari pa
mogu dijelove pripasati po potrebi.

73's
Igor
9A4CD

9A2Y

Gospodo s Vama stvarno ne želim polemizrirat jer jasam čovjek jednog drugog kova, a sve u vezi R2 možete pročitati na mojem blogu http://9a2y.hr,a možete davati i komentare jer sam Vam to omogućio.               Veselite se

9A4DB

Stranica ti radi ko i R2 ;D

vidi radi edit posta, cudo judi.... ko i echo link

ali 2Y web radi ko i on CW  ;)

9A4QV

A neš ti jednoslovnih pozivnih znakova, kad ste se prije uspijeli ogrebati i rezervirati brže bolje lijepe znakove.

Ovo nije ni za disciplinsku, trebalo bi vam dati 9a0 bez sufiksa, nek vam lijepo bude...

A kako na blogu piše samo 14 godina radio -amater a već toliko potvrdjenih i odradjenih, a nije ni čudo.....

Evo kome treba za pozivni, neka mi kaze pa cu mu ja na EME odraditi jedno 50-60 dxcca, cijena sitnica 10 Eura po dxcc......

I sta sada kad bi ja npr zatrazio jednoslovni i dobijem odgovor, sorry sve smo podijelili, a kome pitam ja, a onima koji su bili brzi od tebe..... ;D

A šta da više niti pišem, ironije više na ts-711 od 9a2y na displayu stoji 145.650 R2, memorija 07 ako dobro vidim  ;D

A kad ste se već počeli "šamarati" vid drti londri , 9a2y daj stavi na blog te psovke da cujemo repertoar, može u mp3 da ukomponiram u play listu  ;D

QV

9A2D

Joj, sad ste me zapalili, gledaj ovih dana kada počne www.kefica.com show.

73 de 9a2d

9A2JG

Adame, svojedobno je otac JFK-a rekao da Ameriku nisu stvarali pametni, nego brzi (valjda na okidaču), dakle ni sam ne znaš koliko si blizu istine (from USA point of view).
Nema ti šta biti žao, u ovako maloj sredini, svak zna sve u krugu od 100 km, i to je dobro. Nema glume, ni foliranja. Baš zato normalne ljude ljuti što manjina misli da je (pameću) iznad njih. Baš i zbog toga poz. oznaka nije ni simbol ni indikator ičega. Pri tom , naravno, ne mislim na poštene ljude, i pošteno zarađene jednoslovne znakove. Vjerovatno se neko neće složiti s mojim načinom razmišljanja, ali kopanje po tome je kao drugovanje s don Quijote-om i borba protiv vjetrenjača.

Laku i ugodnu noć želi Vam Koki, 9A2JG 

P.S. Kad si već spomenija dirty laundry, stara je poslovica da se svoja šporka roba pere u svojoj mašini.
P.S.1. Nočas se još može raditi OC1I na 7 CW, ko zna CW.
Ili ima dobar telefon. Koji je u funkciji.

9A4DB

Predlazem da zakljucimo jutarnju sesiju....

Prijedlog zakljucaka:

DOBAR je Bog i nase zene jer trpe nas RA
LOS je Koki jer nas je nalozija, pa onda isa spat
i
ZAO je osoba Y jer se kiti tudjim perjem a i pomalo bestima na svom RV, a Skupstinu necemo ni spominjat

"The good, the bad and the ugly" je izvornik ENG a I "Buono, il brutto, il cattivo"
http://www.youtube.com/watch?v=awskKWzjlhk

9A4QV

Ajde jos ovo prije spavanja,

kad si vec spomenu sporku robu,
na brodovima obicno postoje makine za "bijelu" i za "sporku" robu. U ovoj za sporku robu peremo samo radnu robu jer je stvarno sporka, ali bit je u tome da je peremo svi skupa  ;D
A nedaj boze oprati sporku robu u makini za bijelu, to ti je kao da si pljunuo nekome u pijat. Inace nekad je granica Istre bila na Sušaku u Rijeci ako me sjećanje dobro služi  ;D

QV

9A2JG

Je Adame, bija je jedan mali most, i tu su bili financi i vojska. Kad su Talijani, pod "sjajnim" D'Anunzio-vim idejama, a pod sramnim Rapalskim ugovorom anektirali Rijeku, baš su tu smjestili granicu. Povijest se ponovila 1941. Nekidan je bio diplomatski skandal između nas i Italije, ne zbog ZERP-a, nego zbog činjenice da su jednu zgradu iz "okupirane" Rijeke stavili na svoju poštansku marku.
Nažalost, stalno triba stat atento. Ka i u hobiju, da ti neko ne podmetne tuđu vezu, HI!

Je Djani, u pravu si. Ja san Vas naložija, i uteka leć. Ma isto ne mogu konkurirat u ŽTP Tehnička radiona Knin jer neman kvalifikaciju. A nemaju koga primit, jer su svi KV ložači otišli u Zagreb.

Večeras se gre u fratara pivat. Užežin Tri kralja. Mir, zlato, tamijan. Svaka sličnost sa naša tri k....a je slučajna.

73, Koki 9A2JG

P.S. Kefa jedva čekan stranicu. Ali, pazi, mora bit interaktivna. Vidiš da nan i drugi nude svoje stranice sa svojim "uratcima" da sudjelujemo. Na kraju ove balade, ispada da nisi Baja ako nemaš svoju stranicu.