• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Repetitor RV60 (R6) na Roti ne radi

Autor 9A4CD, 09. Kolovoz 2007, 09:00:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4DB

Citat: 9A6JOZ  u 29. Prosinac 2007, 12:48:50
Može li mi tko odgovoriti, koji je postupak da repetitor na Hvaru proradi i tko je za to nadležan.

Tihi

Zdravko, ima jednostavno rjesenje za tebe, RK Hanibal Lucic, i sve korisnike R2,
napravite Skupstinu, izaberite predsjednika, koji ce misliti mozda
i na clanstvo a ne samo "u se na se i poda se"...
Mi smo onog gornjeg, spustili na zemlju sada je na vas red  ;)

9A4DB

Subject:     9A2Y
From:    9A2Y (Milan)
Date:    2007-12-30 12:35:35
ŠTO SAM JA TO TEBI SKRIVIO KAD ME IMAŠ TOLIKO NA PAMETI.DAT ĆU TI I KLUB I PEČAT I ONAJ KRŠ OD URĐAJA KOJE IMA KLUB(2X TS 530 S I TR 751) SAMO ME MOLIM TE OSTAVI NA MIRU.ISTINA DA SAM BIO CB-aš DO 1991 I TOGA SE NE STIDIM.POGLEDAJ SAMO NA QRZ.COM KOLIKO SAM PUTA JA TRAŽEN S MOJIM NOVIM POZIVNIM ZNAKOM 9A2Y U ZADNJE DVIJE GODINE,A KOLIKO SI TI U TVOJIH 35 GODINA STAŽA:9A2Y 4785/9A4DB 116. ČOVJEČE NEMAŠ NI UREĐAJA NIT ANTENE.
MOLIM ZABORAVI ME,JER ĆEŠ SE LOŠE PROVESTI SA MNOM

Da li osoba ovakvih karakternih osobina može biti član HRS-a, očito može,
koliko dugo gospodo?

9a6c

Može, i to ništa manje ni više od tebe Đani.

Ne razumijem odakle potreba da dio svoje privatne prepiske objaviš na ovom forumu, ali te molim da mi i ne pokušavaš objasniti.

Osjećam da niste jedan drugom uspjeli sve objasniti, ali mislim da objavljivanjem ovog maila stanje ostaje nepromijenjeno.

Đani, pokušaj naći u svemu ovom nešto pozitivno.

73 GG

9A4DB

Dragi GG

Nalazim odavno, i ovakvi likovi me vesele iznad svega...
A posta je javna jer mislim da je vrijeme za to,
isti lik salje ovakve poruke vec neko vrijeme svima
koji ne misle kao on.
Neki su ovakve poruke proslijedli policiji, neki dezurnoj
ludnici a ja eto svekolikom pucanstvu na zabavu.... ;D

9a6c

Sad bi ti rekao da smo ja i Milan istomišljenici, jer ja nisam dobio takvu poruku...

Nisam baš sigurno da ovakve izjave izazivaju osobitu pozornost organa reda i gonjenja, više mi sliči na ono kad muž kaže ženi kako će je večeras satrat kad dođe doma...

ALI, nikad se ne zna, jer ako se ista ujutro osjeti satravenom, možda i prijavi vinovnika nemilih cjelonoćnih doživljaja, a na organima je da utvrde je li to od napetog iščekivanja da se nešto dogodi ili od neočekivanog pravca razvoja i intenziteta doživljenog?

Sve je to izgleda samo stvar ukusa, a o njima se ne raspravlja pa u tom smislu želim svima puno dobrih doživljaja u novoj godini i sve ostalo.

GG

9A4DB

Eto moj predragi GG,

di nas je dovelo moje spominjanje izbora, tj. Skupstine
tj. volje biraca, naroda, demosa, puka radioamaterskog
a sve u svezi R2 narecenog taoca "u se, na se, poda se"
pokreta.

Milan se nasao osobno pogodjen, a valjda on zna zasto u RK
Hanibal Lucic vec 10tak godina nema skupstine u zivo, a ona
na papiru je valjda copy-paste...

Dalje QRZ se nasao upitan o mome rangu, slabo, slabo sta cu
ne radim na bandu bas cesto, pogotovo ne CW kao receni, ili
njegov alter ego. Predlazem stoga lokalno QRQ nadmetanje u
travojeda i bocun....

Antene eto nemam, uredjaja jos manje, osim kad ih trebam a
tada kad upalim onda izmjerim da su neki vidjeni sa QRZa, siroki po
16 kHz a rade LSB, strah me je palit da ne bi opet stogod krivo,
nedaj boze sa R2, kontest lokacije Vidikovac a i za to imam i neku
licencu (ne RA) zlu ne trebalo...a u 35 godina u me nesto ostalo onako
u magli.

E a ti GG me proglasi za babu tracaru, brontulavu i bandoglavu...neka
kada nema pametnije neka se svekoliko RA pucanstvo zabavlja...

Sad idem traziti taster, ko zna mozda mi se ..--- -.-- ukaze na megdan,
ukoliko si ti GG u pravu.

Veseli i zdravi bili, sami svoje QSO-e radili, logali, i o svom trosku potvrdjivali...
(Naravno zli jezici se jave kada se s vremena na vrijeme vrati posta
"snail mail" u koverti HRS-a a unutra 6A QSLka)

Sretna Vam Nova

Vas 9A4DB

9A2Y

Prvi put pišem na ovom Forumu , a zacijelo i zadnji.                                 
Gosp.Krešo Kovarik,prdsjedniče HRS-s.Prije sat vremena nazvala me telefonom tajnica HRS-a M.Sirovica .Obavjestila me da će Rolando Milin 9A3mr,član I.O. doći na Hvar i napraviti zapisnik na lokaciji Vidikivac R-2.Naravno Vi ste joj rekli da me nazove.                                                     
U dozvoli za rad istog stoji da sam ja odgovorna osoba za rad tog repetitora,i samo ja znam koliko sam se trudio da taj repetitor zaista radi.
   Gosp.Predsjedniče,zar niste imali načina i mogućnost da mene osobno kontaktirate,pa i preko STRUČNE SLUŽBE,ali ne na moblni telefon.već pismeno ili E-mailom, i ptati što se u stvari desilo s tim repetitorom.
   Zar mislite da je R-2 ugašen nečijom samovoljom,zato što imam isto prezime kao i bivši Predsjednik Sveza ,a da mu nisam " rod i porod"U mojem selu Brusju Na Hvaru ima 16 obtelji s tim prezimenom i nitko nikome nije bliži rod.To što sam glasovao za njega ne znači da ga u svemu i podržavam.
  Repetitor na Hvaru ne radi iz objektivnih razloga,kojih neću ovdje javno iznositi.
     Neka gosp.Rolando Milin(inače graditelj mojih pojačala i prijatelj) dođe na Hvar ,napravi Zapisnik o pravom stanju Objekta i R-2 , a Vi mi obećajte prije toga da će taj Izveštaj javno obznaniti na stranicama HRS-a.
   I za kraj ponovno ponavljam ovo mi je zadnje javljanje na Forumu HRS-a,jer do god imamo"kometatore" tipa 9A2JG,9A4DB,9A6R,9A2D  i još neki blaži ,ne želim u Forumu aktivno sudjelovati.Žalosno je gospodo iz Vodstva Saveza da se Vi javno ne možete ograditi od ovakvog pisanja isth,jer ako šutite ,znači da ih podržavate.
   P.S.E baš smo dobili predtavnika Dalmacije u Vostvu Saveza:Član Komisije za pozivne oznake i koodrinator P razreda,neš ti dužnosti,hi
                    Milan 9A2Y

9A2JG

Evo javlja se jedan od prozvanih "komentatora". Neću komentirati ni jedan od svih navoda, zbog dva razloga.
Prvi je što je to ispod mog nivoa, a drugi, puno važniji, je da je RA auditoriju dosta ičijeg prepucavanja i budaleština.

Ne mogu a da ne skrenem pažnju čitateljstvu kako je prvi Miličić pokušavao ucijenjivati HRS, a ovaj UVJETUJE predsjedniku javno objavljivanje zapisnika. M&M obrazac ponašanja!

Duboko vjerujem da novo vodstvo zna što radi, i da je to na dobrobit svim RA i RA pokretu u RH. Radi toga smo i glasali za njih. Bar mi neki. Ostali se imaju pravo ljutit.

Ostaje nam rad na opsezima, pisanje i slanje QSL-ki, prijateljstvo i mir. Živjeli.

Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2D

Bože me prosti, što papir mora trpiti!

73 de 9a2d

9A4DB

:-* a GG sta sad imas za rec?

@ Koliko dugo gospodo? ponavljam...

Dakle misterija se nastavlja, R2 nije taoc ali razlog se ne zna,
mogao je barem Zdravku/Tihi reci na uho, da covjek ne mora
javno pitati, kad mu je odgovorna osoba, pa jos predsjednik
bez skupstine, tu da odgovara....

Molim da se vodstvo odmah ogradi od mene i meni slicnih, da
bi mogli biti "konstruktivna oporba"

Vidis Milane, razlika izmedju ovog i onog vodstva je, sto ovo potice
i njeguje pluralizam interesa i aktivnosti.

Ja, ja....dugo, dugo nitko...pa opet ja ne stoluje vise ovdje...

PS(Milane, kad ce Skupstina RK HL 9A1CHL, da klub ima i to a ne samo kontest
lokaciju)

9A6R

Milane bolje ti je uvatit se kokoši i maslina a ne trabunjat gluposti ovdje.Stavija si na svoj blog onih trista i kusur DXCC-a..pitam se koliko si ih zapravo sam uradija?Sve sigurno nisi moga na SSB-u!Pozdravi prijatelja u Milni.

Bilježim se s štovanjem

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A4DB

:D Reni,

tovara si zaboravija, tovar je isto zasluzan za dobar
bokun zemje na Brusje  ;D

9A6R

Je Đani.Tovar i čovik su pametniji od samoga čovika.

73

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2D

Je, kada ja vidim svojim očima tih 310 zemalja i/ili te silne rezultate u natjecanjima i/ili rad itd., itd. napraviti ću javni harakiri.

Javna je tajna da kod nas rade svi za sve. Hrpa ljudi ima dvoslovčane (a neki i jednoslovčane) pozivne oznake a da band takoreći nisu ni onjušili.

Sa Vedranom, 9A7DX, imao sam gadne borbe u vezi sa njihovim odlaskom na QRQ natjecanje u Srbiju. Sada čak mislim da je imao i pravo. Ako nema kandidata, nekakvo državno natjecanje ne treba niti organizirati već prihvatiti svjetski plasman koji se svaki dan može provjeriti. Uđem u klub, viknem "Vedrane, opet gledaš gole babe" a bogac se sav ufitiilji i nastavi svoj virtualni contest.

73 de 9a2d

9A2D

Postoje i obrnute uloge, kada meni u kući upadne 9A5DX pa cikne iste te riječi. Ni onaj kukuruz sorte ZLATKO nije dovoljan za to klečanje u ćošku.

73 de 9a2d