• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Vox populi

Autor 9A2JG, 20. Kolovoz 2007, 15:50:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9A2KL

A tko to opet mene proziva.???
Pa zar se niste bunili da su Ioca na privatnoj stranici. Sada se bunite kad se prbacuju u polovicnom izdanju na meke druge stranice. Ama koje stranice je otisao 9ACW? Cestitke Hrletu na trudu.
73's de Leon 9A9L

9A4DB

Da nije i stranica iza brave  ;D

Sigurno je mahala laznim iskaznicama  ::)

9A6R

A i na 9A6AA Web se ne može?Daj Emire kaži nam ono što mi samo nagađamo!Hvala

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A7YY

Citat: 9A6R  u 15. Prosinac 2007, 17:05:02

A i na 9A6AA Web se ne može?

A možda su Jemenci?

Nema starha Reni, znaš kako su naši istočni susjedi rekli nakon što su malo poravnali Dubrovnik..........."sagradit ćemo mi lepši i stariji", pa će biti i IOCA stranica.....raznih. :)

P.S.
Mislim da bi ovo trebalo prebaciti u IOCA rubriku kad već postoji.

9A2JG

Skromnog sam znanja o internetu, ali dovoljno za konstataciju. Zadnjih desetak dana velika količina spama mi dolazi preko servera hamradio.hr . Interesira me da li se to događa i kod ostalih korisnika pošte znak@hamradio.hr , ili ne ?

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6R

Branko reka sam ti prije neki dan u firmi neke stvari pa valjda sad vidiš da sam 99% u pravu?
73
9A6R

9A6JRZ

Citat: 9A2JG  u 15. Prosinac 2007, 19:21:27
Zadnjih desetak dana velika količina spama mi dolazi preko servera hamradio.hr . Interesira me da li se to događa i kod ostalih korisnika pošte znak@hamradio.hr , ili ne ?
73, Koki 9A2JG
Ponekad proleti nešto spama.
Ponekad neshvatljivo i do 30 komada, čak i kod ozbiljnih davatelja usluga. Meni je neshvatljivo što mi ne stižu mailovi na mail gdje sam isključio zaštitu od spama (@vip.hr).
Vjerojatno antivirusne/antispam zaštite davatelja usluga ne rade uvijek onako kako bi trebalo.
Ja sam se počeo sve više oslanjati na @gmail.com
73 de 9a6jrz

yz1zo

Zorane i ja koristim @gmail  i kod njih mi u proseku se pojavi tri do cetri spama dnevno
  73 de YT2RA Role

9A4GL

Pozdrav,

Citat: 9A2JG  u 15. Prosinac 2007, 19:21:27
Skromnog sam znanja o internetu, ali dovoljno za konstataciju. Zadnjih desetak dana velika količina spama mi dolazi preko servera hamradio.hr . Interesira me da li se to događa i kod ostalih korisnika pošte znak@hamradio.hr , ili ne ?

Koki, nisi sam. Ja sam 3 godine živio bez spama na @hamradio.hr, kako sam se pojavio na jednoj web stranici sa svojom email adresom u popisu dx cluster sysopova od tada dobivam cca 50-100 dnevno. Google mail (po novom) može hostati i druge domene (dakle i hamradio.hr), ja sam isprobao jednu svoju testnu domenu i to radi, google mi hosta mail. No ograničenje je do 100 usera po domeni, a nas je malo više. Google mail ima i kategoriju "education" koja ima neograničeni broj korisnika. Treba vidjeti kako uvjeriti Google da hamradio.hr ?može? pasti u "education" kategoriju (ili neku drugu). Baš sam jučer pričao o tome sa novim managerom za digitalne komunikacije, budemo vidjeli ide li to i da li nam je to ono pravo.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A6JRZ

Citat: yz1zo  u 16. Prosinac 2007, 08:56:56
Zorane i ja koristim @gmail  i kod njih mi u proseku se pojavi tri do cetri spama dnevno
  73 de YT2RA Role
Dolazi i meni spam na gmail, ali meni je problem što mi ne bude uručeno dosta mail-ova koji nisu spam niti su s virusima (u zadnje rijeme jako izraženo kod @vip.hr).
Svaki dan kontroliram mail-ove pa mi nije pobrisati spam. Ja podsjećam ljude da mi pošalju mail-ove, a oni meni odgovaraju da su mi već odgovorili - to je moj problem.

73 de 9a6jrz Zoran
73 de 9a6jrz

9A2JG

Ja tek jučer vidio šta je Dean 5CY napisa : da će biti još jedan pregled DX vijesti na naslovnici HRS-ove stranice, i više ništa (po onoj kineskoj : Neću Vam dat ribe, nego ću Vas naučit lovit!). Ja to komentirao na opsegu, a jedan mi kolega odvrati : Trebalo bi ga pitat bi li bio zadnji prilog da je na (predsjedničkim) izborima pobijedila njegova opcija.
E sad, zima, meka rakija, čvarci, ljudima svašta izleti iz usta bez da dobro promisle.
U svakom slučaju su mi obadvojica dali za mislit.

73, Koki 9A2JG

P.S. Zucker zu ende : R2 isključen, pogodite ko nam je u gostima ?

9A4DB

A jel izgovara parole ko u filmu Marshal,
sigurno se i reakcija odma okupila....
;D ;D ;D
PS (osim onih koji se ne smiju micati radi mahanja)

PPS(komentar se odnosi samo i jedino na R2)

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 16. Prosinac 2007, 20:38:43

R2 isključen, pogodite ko nam je u gostima ?

Mala šteta, repetitor  i tako služi samo vama dvojici - trojici da po cijeli božji dan a i dobar dio noći ocrnjujete el caudilla.

Bio je kontest Koki ako nisi znao, i lako je mogao "izgoriti" ulazni stupanj.
Tim činom vam se samo htjelo sugerirati da ne "laprdate" po repetitoru nego da se uhvatite tastera.  :)

9A2JG

"Nećemo kralja, oćemo Tita, narod se pita!" To se pivalo na prvim poslijeratnim izborima. Ko nije piva, bija je reakcija.
Je moj Branko, znan da je bija kontest, ma isključilo ga u po kontesta, mezo pirka, mezo kanjac.
Zato sad lipo (uz zatvoreni skvelč na FM-u) čujem svako malo : Ovdje 4N4VTB , planina Leotar.
A opet, mislin se, on nan je i dobrotvor, jer ovako cilo težište bacamo na KV, rade se veze, pišu se karte, triba dostić onu (njegovu) cifru od 700.000 godišnje. Ako ćemo se za......t .
Meni i Ivotu još fali Palestinac na 1,8 , 3,5 , 24 i 28. Neka naših Slovaka, doće oni i dogodine u Milnu.

73, Koki 9A2JG

9A6R

Ni R5 na Biokovu ne radi!Da nije i tamo ko iša u kontest pa izgasija repetitor?
A glede R2 na Hvaru nebi se začudija da se više i ne uključi i krene put sjevera,odakle je jedno lito i doša,hi.
Zato mi imamo gradsku R0 koju nam niko neće otet,branit ćemo je i životima bude li tribalo.
A vi po škojima pojte lovit ribu oli rake,pametnije vam je negoli pričat p......eee po repetitoru.
Laka vam i ugodna noć bez repetitora.

73

9A6R

P.S. Život damo,repetitor ne damo !!!