• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

QSL received...

Autor 9A3MN, 05. Lipanj 2007, 09:17:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9A1CMC

isprika, ali da malo pojasnim:
- naši su postovi obično molbe za pomoć oko kontesta, kartica i dxa i sve se tiče isključivo 9a1cmc
- cmc nema klupski pc ni internet vezu
73
sanjin 9a6khi

9A7WA

Ma ti si super ispao, samo si dokazao nekima koji nisu
    vjerovali da se treba potpisati, sad će valjda šutiti po
    ovoj temi,  mislim da nitko ne sumnja u tvoju iskrenost.
    Događa se, svi pogrešimo, ali neki i namjerno, a vidiš
    nekada ispadne i dobro i korisno.

73    de    9A7WA

9A7WA

Još uvijek nema 1A4A, sad su već malo pretjerali, ali
    i dalje strpljivo čekamo.

73   de   9A7WA

9A5CW

Da ponovim svoj post!

Jel ziv nas QSL manager?
Nema qsl-ki vise od pola godine via buro?
Zima pocela, papira sve manje... na mail ne odgovara?

73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A2D

CW, da vidiš sad paketa kada ljudi budu ulazili na skupštinu. Tako je bilo i na prošloj,  a  očekuje se da delegati (ili predstavnici, ili zastupnici) pregledavaju QSL-ke i na ovoj, izbornoj, da se i nevjerne Tome odobrovolji, a naročito da ne slušaju o čemu se radi Ništa to nije bez veze i bez vraga.
Kada bi mi neki sada tražili da se ti paketi daju na kraju, što bi bilo svega.

73 de 9a2d

9A5CW

Bok,
fućka mi se za sve u svezi skupštine i ostalih događanja u ZG...
zanima me TEP/f2/IONO/TROPO... SSN >200... svih vrsta rada i frekvencija...all over the universe... ;)

Molim samo odgovor zašto ne stižu kartice via buro? Priznam da imam svojih jedan karton za
poslati manageru "ali" uvijek je dosla pokoja karta via buro (slao i ili ne).

73

73, Pa3k 9A5CW
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A2D

To stvarno pitaj odgovorne za to. Ja sam ti samo rekao kada i kako sam ja službeno primio QSL-ke za svoj klub posljednji put.
Protiv tvojih područja interesa stvarno nemam ništa protiv, dapače, podržavam ih (bar u toj mjeri dok to ne postane nadnacionalni interes).

73 de 9a2d

VE3ZIK

Stigla tura karata za 9A/VE3ZIK. Nista pametno sem C56JHF (via SM0JHF), kao i nekoliko ljepsih pozivnih znakova i malo rjedjih drzava via bureau:
4L1MA (via ON4RU, salje preko biroa), LZ06KM, R73SRR, YM3CC (via LX1CC), 3Z20ZJ, OL5DIG.

Stigao i 9A3LE. Popunjava se kolekcija 9A STN, HI.
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A2JG

Stigao odgovor na direkt u 7 dana! Ni Crnogorci više nisu što su nekad bili! Mašala!

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9a6c

Pohvala bi bila savršena, kad ne bi nedostajao smajlić.

Ovako, pomalo je neumjesna. Ili sam ja samo ostario?

Vjerojatno jesam...

GL GG
QSL 100%

9A2JG

Pohvala jest, a ko je ne prepoznaje bez smajlića, neće ni sa njime.
Šta bi rekao za "ekipu" iz ON4DST koji radiše kao 9A8DST i ovog ljeta. Poslao direkt i via biro i , ništa. Pokušao poslati mail na njihovog tajnika, QSL managera i team leadera (sve skupa tri različite osobe), i sve tri poruke se vratiše zbog "prepunog" mailbox-a. I ovo ti je bez smajlića, trebao bi se dodat neko ko plače.

73, Koki 9A2JG

9A7WA

Nakon devet mjeseci i devet dana (  poslano 07.02. o.g.)
    stigla je Qsl  1A4A i to dvije odmah, duple. I to poglavlje
    je završeno, idemo dalje.

73   de   9A7WA

9A2JG

Na ovim sam stranicama obećao Reniju, Branku i Ivotu doniti karte u Dalmaciju, ali od svega toga ništa. Razlog je prozaičan, očekivanog QSL managera na vratima nije bilo!
Ono što se svak potajno nadao, nije se obistinilo. Izostala je praksa od bivše (ih?) Skupštine. Osobno su dijelili karte 5K i 4M (koji je pred skupštinskim auditorijem, iskreno i skrušeno, priznao da je bio malo zapustio slanje kartica, ali da će se popraviti).
Karte su lijepe, proizvedeni utisak još bolji, ne znam, mogao je i sad već bivši predsjednik to učinit, mislim da mu ne bi bilo štetilo, naprotiv.
3MR je bio očajan, kaže, šta ćemo sada razvrstavat do Perkovića, HI!

Na margini sam preko uha čuo da je Leon podnio zahtjev za jednoslovni znak, bivši IO mu nije stigao to amenovati!?

Na večernjem druženju sam načuo za novi model slanja QSL-ki, ali ne bi bilo umjesno  komentirati, ostavit ću autorima da ga prvo predlože dijelu članstva zainteresiranom za QSL saobraćaj.

Sad i Istra ima svog predstavnika u IO (podsjetio sam Kucelina da imam njegove QSL-ke iz prve polovine osamdesetih, bilo mu je drago!), valjda se Novigrad istarski više neće ponoviti.

S nadom da će nam sv. Nikola šta providit, do tada sortirajte stare QSL-ke,

srdačno Vaš Koki 9A2JG/p

9A2JG

Branko, ljubav je uzimanje i davanje. Kad ja već tebi ne nosim QSL-ke, ne bi ti usala ruka da napišeš onih par "duga" sa otoka. Vidiš kakvo je vrime, ustoličuju se novi predsjednici, ne zna se šta nosi dan a šta noć. Sigurno je sigurno, dvaput je dvaput.

Niko te nije pozdravija, niko ti ništa ne šalje, a šta ko očekuje, ne znan.
Znan samo da nan se prijatelj dišpera, njanci na Skupštinu nije doša, da ne govorin ostale stvari (u povjerenju, da niko ne čuje, drma mu se stolica)...

Eto , to ti je sve, Martin u Zagreb, Martin iz Zagreba (ujutro , feraton u 0650, vrijedi kao direktna obavijest glede izljeva ljubavi, i možebitnih QSL-ki).

Kompletan izvještaj slijedi, kad malo padnu emocije, kad Mirku prođe kazna, kad se Đani razmrda, kad se komirani povrate, kad se shvati da nam je osta samo rad i čekanje (ne Godot-a , nego iduće pošiljke).

73, Koki 9A2JG/p

9A5CW

ZZ ;)
Izgleda da je stigno par (čitaj par) qsl-ki sa 9a1p paketom...
No nikako da stigne 9a5cw,9a5aei,9a2004yc paket?

Ova primopredaja QSL-ki na standu mi se bas ne svidja, razlog?
Ovako ... svaki put kad je neki sastanak ala Kraljevica, ZG... dodje (ili ne dodje) manager.
Pusti QSL-ke na stolu u hodniku i nakon sta nekolicina pohrli po QSL-ke, uredno par paketa ostane
netaknuto na stolu... pa ako vidis da su ostale QSL od obliznjeg kluba primoran si ih pokupiti.
Da li netko pokupi one koje su ostale na stolu od nekog xxx kluba neznam.

Ciao da Istria bella...
73, Pa3k 9A5CW
B. Đorđević napisa: