• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

E-Usluge

Autor 9A6NDZ, 28. Kolovoz 2025, 00:25:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6NDZ

Jel to samo kod mene ne radi ili ne radi nikome. Treba mi potvrda jer mi prošli mjesec istekla dozvola (nisam gledao) i sad to moram ponovo poslati hakomu a "digitalni" servis vidim baca error
Moj SDR prijemnik: http://9a6ndz.ddns.net:8073

9A2M

Ne radi ni meni, a vidim da se i ostali žale.

Btw, za produženje dozvole ti ne treba nikakva potvrda.

Pošalji staru dozvolu sa ispunjenim obrascem i to je to.

Još bolja opcija kako sam ja napravio je obnoviti dozvolu online. Trebaš se samo registrirati na HAKOM-ove stranice i upisati svoj OIB. Iz OIB-a sustav povuče sve tvoje podatke, napraviš par klikova i voila!

Dozvola stiže na tvoju email adresu.

Nema papirologije, pošte, čekanja...

73 de 9A2M, Hrvoje

9A6C

Može čak i bez kopije stare dozvole ako mailom pošalješ broj.
GO su pri kraju pa bi moglo brzo biti gotovo.
Ali bolje poslati sliku dozvole.

GL

GG

9A2M

Gogo, od 01.01.2024. sve ide isključivo preko maila ili aplikacije.

Za slanje samo broja dozvole ne znam, sada sam bio na HAKOM-ovim stranicama i vidim da i dalje stoji da treba poslati kopiju stare dozvole.

Napominjem da je ipak najbrže napraviti sve online registracijom na stranice HAKOM-a.

Nema veze jesu li ili nisu godišnji odmori. Cijele godine netko je tamo da odradi taj posao.

P.S. Ako je u pitanju dozvola za novu pozivnu oznaku, onda treba PPO a pošto trenutno ne rade e- Usluge potrebno je poslati upit u tajništvo HRS-a da pošalju mailom.

73 de 9A2M, Hrvoje

9A6C

Roger, ali ipak ide malo sporije kad ih je manje na poslu, meni je trebalo cca 10 dana.

I stiglo.

GG

9A3J

Dobar dan,

hvala na uočavanju greške. Ista je prijavljena webmasteru i bude pogledal što se dešava.....

stay tuned

73,
Saša, 9A3J

9A3J

Pozdrav svima,

Marko, 9A8MM je riješio problem generiranja pdf dokumenata (istekao je neki token koji se do sada automatski obnavljao). Možete probati pa ako ima problema pišite.

73, Saša 9A3J