• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Kako izmijeniti svoj oglas?

Autor 9A6C, 10. Siječanj 2025, 11:39:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6C

Ne bih ovdje davio, ali Marko mi nije odgovorio na par prethodnih mailova pa pretpostavljam da je u poslu.

Pokušavam promijeniti cijenu na oglasu za TS590S, ali ne uspijevam ući u oglas. Najprije se registriram na forumu, pa onda odem u oglasnik, ali tamo nema opcije koja je prije postojala - "moji oglasi", opet se nešto registriram pa mi WORDPRESS šalje mail za potvrdu i kad to odradim, opet stativa.

A samo da skinem cijenu sa 800 na 700 EUR, ali bez VGS-1 kartice.

HELP

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A6JRZ

Pozdrav,

Prijaviti se preko hamradio.hr (ne preko foruma ... znači ide verifikacija), onda poslije toga kliknuti na "Contact 9A***" i tada će se pojaviti gore i "Uredi oglas".
Ja sada išao isprobati  ;D
73 de 9a6jrz

9A6C

Hvala, ali...
Na početnoj stranici ne vidim kako bih se ulogirao bilo gdje, tek kad krenem na forum u lijevom gornjem kutu pojavi se LOG IN polje.

Ajde pomozi

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A2JK

Gorane,

otvori male oglase i klikni na Predaj oglas.
Upiši korisničko ime i zaporku.
Ako sustav traži verifikaciju znači da ti je sustav poslao e-mail.
Otvori e-mail i klikni na Verify and Log In.
Ponovno upiši korisničko ime i zaporku.

To bi trebalo biti to.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A6C

Jesam, prošao verifikaciju i došao na svoj profil u duginim bojama.
Sve što sam postigao je pravo da postavim novi oglas, ali do starog ne mogu.

Stari sustav je bio drugačiji, jednostavniji i bolji, ali štq je tu je.

Hvala na pomoći.

GG

9A6JRZ

Pozdrav,

Bio sam na roditeljskom sastanku. Kada se uspješno logiraš, idi na svoj oglas i klikni na  "Contact 9A6C", tada se pojavi  "Uredi oglas"
73 de 9a6jrz

9A6C

Kontaktirao sam tog tipa i dogovorili smo se😄

Hvala na pomoći

GG