• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

TEST ATV

Autor 9A3XZ, 19. Travanj 2005, 08:57:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3XZ

ukoliko netko zeli testirati opremu na raspolaganju sam.....naime 21.05 sam na Ucki sa 1.2,2.4,3.4,5.7,10 i 24 ghz od cca. 08-16 sati .QRV 144.750 i 144.300......73 de 9a3xz-mladen-pula
Mladen

9A6ARP

Mladene primaš me u ekipu ja donesem nešto opreme za 1,2
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

9A6ARP

9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

9A6ARP

Dali je neko zainteresiran samnom raditi test amaterske televizije sa Sljemena dom Cevenog križa  na dan 21.05.2005 godine.. Test ATV radit će se sa Maldenom na Učki kao i sa Slovenskim ATV amaterima preko njihovih repetitora.. Svi su dobro došli koji se žele upoznati sa multimedijalnim načinom komuniciranja preko radioamaterskih frekvencija...
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

9A6NSE

Prijatelju,mislim da je navedeni datum promijenjen! By ATV šef from Pula,9A6NSE/9A1ACD 8) Konzultiraj se s 9A3XZ!

9A6ARP

Obavijest ostaje ista samo se promjenio datum,, ATV test radit će se 14.05. 2005 godine , tko je zainteresiran neka se javi , za više informacija javite se na moj mail.
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

9A6NSE

Bravo Darkec!!! 73 :P

9A6ARP

Danas postavljam opremu u Dom Crvenog Križa na Sljemenu.. Sutra 14.05. sa početkom u 10:00 sati biću QRV na 144,750 FM,, svi koji su zainteresirani za prijem slike na svojim analognim satelitskim prijemnicima mogu se uključiti..  Sam test biće sniman na kompjutoru u avi formatu. Do gledanja sutra na dan 14.05 subota....
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

YZ7SJN

i i i kako je proslo :?:  :?:  :?:

9A3XZ

darko ce te izvjestiti ,a ja cu ti poslati dvd kad se sve pripremi....uglavnom ja sam odradio S52DS 10ghz i 1,2 ghz zatim IW3RMR(UDINE) 10GHZ i 1,2 ghz zatim OE7DBH/9A 1,2ghz 2,4ghz i 10ghz i na kraju IK4HHG(blizu venecije) na 1,2ghz....eto to ti je to s moje strane.......vise nego zadovoljan sam....pozdrav lijepi 73 de 9a3xz-mladen-pula
Mladen

9A4QV

:o Mladene, cestitke i pozdravi, bio bi skocio do tebe to vidjeti ali ovdje sam bio zauzet EME contestom pa znas kako to ide, modifikacije opreme u zadnjem trenutku, koliko si ti napravio veza ATV toliko i ja EME, Hi, ajde pozdrav i samo napred, Darka sam cuo na 144.300.

Adam

9A3XZ

Odlicnooooooo.....za svaku pohvalu doktore,prvom zgodom dolazim da me detaljno upoznas sa opremom i svim ostalim detaljima znas da me to najvise interesira....i napisi clanak za HRS mozda se Gogo ipak odluci pretplatiti na casopis :))))))
Mladen

9A4QV

Ciao,

Evo da napisem par slova dok mi se PestPatrol apdejta sa interneta,
Cuj, sad je red da GoGo posta svoj post, (tamo na drugu temu) pa cemo vidjeti za dalje. Hi. Problem mi je kad sam dolje na poslu, ne mogu slati fotografije u  attachmentu, samo text, tako da kad saljem clanak slike otpadaju, pa to nije to. Sada u o ovome zadnjem broju izlazi onaj antenna splitter sta mozes vidjeti i na mojoj stranici. Trebao bi je apdejtati sa jos nekim stvarima, ko stignem prije 25.05, ko ne ozdola nemam pristup ftp preko servera, mislim lokalno mi je zatvoen pristup.
Valjda je ovaj PestPatrol zavrsio, boh

Adam

YZ7SJN

svaka cast!!!
a za dvd sam nestrpljiv da vidim i pogledam sa drugarima iz YU7GHZ kluba!

YZ7SJN

Citat: "9a3xz"darko ce te izvjestiti ,a ja cu ti poslati dvd kad se sve pripremi....uglavnom ja sam odradio S52DS 10ghz i 1,2 ghz zatim IW3RMR(UDINE) 10GHZ i 1,2 ghz zatim OE7DBH/9A 1,2ghz 2,4ghz i 10ghz i na kraju IK4HHG(blizu venecije) na 1,2ghz....eto to ti je to s moje strane.......vise nego zadovoljan sam....pozdrav lijepi 73 de 9a3xz-mladen-pula

sta bi sa DVD-om???