• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Anketa o stanju radio amaterizma u HA ( Mađarskoj )

Autor 9A3SM, 04. Travanj 2023, 10:01:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3SM

Pozdrav svima,
Malo čitam, gledam i čudim se ili pitam se pitam ...
Naslov na početnoj stranici  " ANKETA O STANJU RADIOAMATERIZMA " u Mađarskoj pa se pitam zašto je ta anketa nama potrebna ili interesantna da je udarna vijest na stranicama HRS-a ?
Ja sam siguran da bi punooo važnije ili vrijednije za onog tko ju je ( napisao ) i postavio da isto pitanje postavi ali za naš savez HRS pa da se ljudi izjasne ( anonimno kao i ovdje ) tako da možda netko od odgovornih osoba HRS-a, sazna nešto novo i da vide kako razmišljamo mi ostali 9A radio amateri o stanju u našem radio amaterizmu .. možda sam u krivu ali mene ne interesira stanje niti u jednom drugom savezu osim mom pa mislim da je ovo HA anketiranje promašeno ali dozvoljavam i prihvaćam različitosti u vidjenju i razmišljanju ..
VY 73 de Mato - 9A3SM

9A2JK

Anketa nije o stanju radioamaterizma u Mađarskoj. To nigdje ne piše.
Anketa je o stanju radioamaterizma općenito, ne samo u Mađarskoj.
Mađarski radioamaterski savez, MRASZ, je pripremio anketu i uputio poziv
za sudjelovanje svim savezima IARU R1.

Dopuštam da je moja greška da to nisam objasnio u tekstu, jer sam
mislio da naslov sam za sebe sve govori. Pa ne bi valjda pozivao
da hrvatski radioamateri sudjeluju u anketi koja vrijedi samo za Mađarsku?

73
Martin 9A2JK

Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A9EE

Danas prijepodne ispunio naslovnu anketu, zato što sam ju neki dan dobio na mail... a znam da Csaba nije netko tko bi ofrlje nešto napisao, nego lik koji će izvući ključne statističke podatke te ih dati drugima na raspolaganje da pokušaju učiniti odredbe pomake.

Kod nas bi možda podaci bili za nekoga neugodni... pa zato nema takve inicijative.
Inače, u kvalifikacijama za radno mjesto tajnika/ce se tražile nekakve kompetencije na računalu, a ovakav forms na Microsoft platformi kreiraju djeca na informatici u 6. razedu OŠ. OK, netko bi im trebao dati bazu pitanja i ponuđenih odgovora.
Ako barem to imaju spremno u Savezu mogu zaposliti djecu i nagraditi ih lijepom ocjenom, barem će isti ušparati za jedan bonus  ;D

Slažem se da je i prilika za određenu reformu, ako nam je uopće potrebna... samo ako se ima snage i želje za to... nova tajnica nove ideje kao i realizacija istih...

Ili samo SF...

73,

. .

9A2JK

Citat: 9A9EE  u 04. Travanj 2023, 10:41:23

Inače, u kvalifikacijama za radno mjesto tajnika/ce se tražile nekakve kompetencije na računalu, a ovakav forms na Microsoft platformi kreiraju djeca na informatici u 6. razedu OŠ. OK, netko bi im trebao dati bazu pitanja i ponuđenih odgovora.
Ako barem to imaju spremno u Savezu mogu zaposliti djecu i nagraditi ih lijepom ocjenom, barem će isti ušparati za jedan bonus  ;D

Slažem se da je i prilika za određenu reformu, ako nam je uopće potrebna... samo ako se ima snage i želje za to... nova tajnica nove ideje kao i realizacija istih...

Ili samo SF...

73,

. .

Udaljavamo se od teme, a tema je anketa koju je pripremio HA Savez o stanju radioamaterizma u IARU Regiji 1.

73
Martin 9A2JK

Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A3SM

Citat: 9A2JK  u 04. Travanj 2023, 10:39:24

Dopuštam da je moja greška da to nisam objasnio u tekstu, jer sam
mislio da naslov sam za sebe sve govori. Pa ne bi valjda pozivao
da hrvatski radioamateri sudjeluju u anketi koja vrijedi samo za Mađarsku?

73
Martin 9A2JK
Tko zna Martine .. onda bi bilo bolje ( možda ) da si napisao anketa za naš savez da vidimo stanje i razmišljanje o radioamaterizmu u Hrvatskoj ...  hahaha
Svejedno nam se isto piše .. Tomo, a ovo što si napisao o kompetencijama si u pravu, a siguran sam da i onaj ili oni koji su ih određivali nemaju te kompetencije ali bitno da se nešto napiše a u konačnici se ionako sve zna ...
VY 73 de Mato - 9A3SM