• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Igre za provjeru znanja

Autor 9A9EE, 06. Lipanj 2021, 22:41:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A9EE

Osim klasičnog testnog ispita za polaganje ne sjećam se da je bilo negdje spomena, niti sam kratkom osnovnom pretragom pronašao nešto slično da je dostupno.
Možda je ovo prvi i ujedno zadnji moj pokušaj, a možda bude u periodima dosade slagano još ponešto.
Platforma koju sam koristio je Kahoot!
Oni koji se žele okušati, neka po pokretanju linka koji će biti otvoren u naredna 24 sata, prijave sa svojom pozivnom oznakom.
Boduju se točni odgovori, brzina odgovora.

73, GL!

. .

https://kahoot.it/challenge/01792306?challenge-id=295e5806-fd29-422e-9fbe-9c1e2598fb3f_1623011214734

9A9EE

Tko je igrao, igrao.
Ukupno 24 pokušaja - solidno za prvi put.
Tek poneki se ne boje svojega identiteta te se prema preporuci prijavili sa callom, iako svaki ukucani nickname legalan.
Od ukupno 10 pitanja (5 tipa kviz - samo jedan od četiri ponuđenih odgovora valjan, 5 tipa točno/netočno), nitko nije bio 100%, prosjek točnih odgovora 52%, najteže pitanje bilo sa IOCA-om. Čak dobio komentar jednog kolege "al sam se ovaj put osramotio".
Što reći nego, ponavljanje je majka znanja;)

73,

. .

P.S. Pristup free verziji sa ova dva tipa pitanja ima svatko tko se registrira na platformu. Za druge tipove pitanja - možda i zanimljivija treba pretplata...