• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Brandmeister self care password

Autor 9A5ADI, 27. Svibanj 2021, 10:38:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5ADI

Imam jedan problem sa brandmeister-om. Nedavno su uveli da se mora upisati password u mvdm hotspot i brandmeister.
No, kada to napravim hotspot se i dalje ne spaja na mrežu. IP adresa je vidljiva na branmeisteru, pa evo, ako je netko imao taj problem, i kako ga je riješio.

9A2M

Ivane, hajde malo detaljnije pojasni problem. Ako može stavi i neki screenshot. Nije mi jasno ovo što si napisao: "IP adresa je vidljiva na BM a HS se i dalje ne spaja na mrežu" ?

9A5ADI

U selfcare-u i hotspotu je upisan password.

9A7BCP

Ja sam imao taj problem žutog TAB-a . Riješio sam ali moram priznat da skoro i ne znam kako . Napravio sam to sa dodavanjem passworda ali bilo je još žuto .  Onda sam isključio DMRgateway u DMR postavkama . Koristim 9A XLX reflektor pa trebam to imat upaljeno . Pozelenio je . Za dva dana sam opet uključio DMRgateway i sve OK . Probaj (ako ti je možda uključen DMR gateway)  isključiti pa update-upgrade-reboot  možda bude i tebi u redu . BTW možda bi ti bio veći doseg upita da si ga ostavio na HRVHF forumu , tvoj problem je na VHF , jedan dio ljudi i ne zalazi ovdje pa netko ko zna i ne vidi pitanje . Pozz

9A5ADI

Evo, čisto da se zaključi tema. Problem je bio u krivom formatu upisa zemljopisne dužine i širine.