• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Problem oko izmjene teksta objave

Autor 9A3FP, 16. Kolovoz 2020, 23:01:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3FP

Pozdrav,
može li mi netko pomoći oko rješavanja jednog problema? Naime radi se o izmjeni teksta objave. U nekoliko objava moj tekst je nakon objave izmjenjen. Ne znam kako i zašto, ali događa se. U izmjenjenom tekstu pojedini dijelovi dobivaju sasvim drugi i nelogičan smisao.
Ima li netko kakvih iskustava u rješavanju ovakvih problema?

9A1AA

Samo da kažem još nešto vrlo važno što nije rečeno.
Radi se o promjenama na pdf file-u koji je prilog posta na forumu.
Ja sam već više puta rekao 9A3FP da je greška kod njega tj. na njegovom računalu ali eto čovjek traži mišljenje iskusnijih ......
73, Ivo 9A1AA

9A3TY

Jedino što mi u ovom trenutku pada na pamet je da je riječ o linkovima na tekst npr. na google translate pa da se tamo u međuvremenu nešto promijeni (algoritam prevođenja, ...) a ne o "normalnom" pdf-u tj. statičnom, konačnom dokumentu.

73 de Ivo, 9A3TY

9A2JK

O kojem dokumentu/ima je riječ?
Može li link na taj original?

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A4OE

Citat: 9A3FP  u 16. Kolovoz 2020, 23:01:54
Pozdrav,
može li mi netko pomoći oko rješavanja jednog problema? Naime radi se o izmjeni teksta objave. U nekoliko objava moj tekst je nakon objave izmjenjen. Ne znam kako i zašto, ali događa se. U izmjenjenom tekstu pojedini dijelovi dobivaju sasvim drugi i nelogičan smisao.
Ima li netko kakvih iskustava u rješavanju ovakvih problema?

Uzrok ti je vidljiv iz priloga.
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A3FP

Hvala svima na sugestijama i trudu.

Kad sam ove postove pogledao na laptopu sve je u redu. Dakle, problem je u Androidu i to samo na Forumu HRS-a! Nigdje drugdje nisam imao ovakav problem i još uvijek ga nisam uspio riješiti. Vjerojatno je negdje uključena nekakva autokorekcija koju ne mogu naći.

Pozdrav svima, 9a3fp - Rade

9A2NO

Rade ... u aplikacijama mobitela imaš ukjlučenu autokorekciju. Pišeš jedno a on "pametan" misli da pišeš ono što on misli da treba...
Potraži u postavkama...isključi. Prestao je biti "pametan"

73 Dino

9A3FP

Hvala Dino,

problem je da izmjena teksta nije bila trenutna nego kad sam drugi put otvorio tekst tad sam vidio da je izmjenjen!
Što je najgore, to mi se dogodilo samo na Forumu tako da sam bio totalno zbunjen.

Pozdrav, 9a3fp