Autor Tema: HRSVKS - 1  (Posjeta: 3078 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 9A9EE

  • Junior Member
  • **
  • Postova: 60
Odg: HRSVKS - 1
« Odgovori #15 u: 09. Siječanj 2021, 00:11:25 »
Ne znam kamo bi ovo smjestio ali zanimljivo je pa pogledajte !
U potpunosti se slažem.

I sa tvrdnjom da ne znamo kamo bi se smjestila emisija.
Iako za motivaciju emisije voditelj uzima potres i radioamatersko djelovanje, nigdje ne dobiva konkretan odgovor kako, kada i koji radioamateri su se (po)javili nakon razornog potresa 29. 12., ni iz 9A, a kamo li iz domaćeg grada.
Samo teorija što bi bilo kad bi bilo. A taj put to (valjda još) nije bilo. Ili se varam? Očekuje se nešto razornije, što bi prekinulo sve komunikacije kako bi radioamateri mogli pokazati da imaju napunjene baterije i pripremljenu drugu opremu (jer kao profesionalne službe i civilna zaštita to ne znaju pripremiti) i to na tamošnjem području.
Pod HRSVKS-1 baš i ne, ili samo kao SF.
...

Slažem se i sa tvrdnjom da je zanimljivo. Vidi se da kolega sve ima u malom prstu, ima iskustva i profesionalnog i iz Domovinskog rata. To veoma pohvaljujem.
Btw. ponekad se sretnem sa braniteljem kojemu su možda oni omogućili da makne prvi tenk sa tog područja koji "nije imao dobre namjere". Budem se raspitao o tim danima i okolnostima...

Znam da nije lako uživo govoriti, ali osim jako dobrog nastupa ostao dojam kolebanja na zanemarivim temama. Kakvog? Pa, malo imamo sve i ništa nam ne treba, malo opet bi nam dobro došla pomoć. Na trenutak je sve jeftino, a opet se spominje najmodernija oprema i cifre koje kada bi npr. zbrojili zajedničku vrijednost opreme barem 50-ak najsiromašnijih klubova u sumi ne bi dosegla tu vrijednost.

Svakako mi se sviđa ono što je naglasio, ljubav i predanost koja je vidljiva i za koju se tvrdi da i drugi iz njihovog kluba imaju.

Šteta što nismo doznali pozivnu oznaku gosta.

73,

. .


Offline 9A8A

  • Master
  • ******
  • Postova: 614
Odg: HRSVKS - 1
« Odgovori #16 u: 09. Siječanj 2021, 06:34:15 »


Pozdrav !
Da u emisiji se ne spominje pozivna oznaka, buduci gospodina znam, on je:
9A3ID
Ivo Djivanović
DUBROVNIK

73
Mark