• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Zagi

Autor 9A4VM, 17. Ožujak 2005, 23:11:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4VM

Pozdrav.
Tko mi može reći zašto ne mogu na Zagi već neko vrijeme odnosno šta moram ućiniti da se stvar promijeni.
Probao sam nekoliko modema i uz sva podešavanja koja su mi preporućena ni sa jednim ne mogu uspostaviti vezu ,dok u isto vrijeme sa tim istim modemima mogu na slovenske digipitore!
73,9a4vm- Vlado
73 de 9a4vm-Vlado

9A2TK

Nešto se stvarno događa. Ni ja ne mogu već duže vrijeme. Uredno ga "čitam" ali se konektirati ne mogu. Čekao sam ovdje odgovor na tvoje pitanje ali ga nema :evil:

Čuo sam još od nekih drugih da imaju talođer problema...

73!
9A2TK, Tom
Najte kaj zameriti !!!

9A2GA

ZAGI danas ne radi!

Ili ne samo danas ?!?

Danas sam uhvatio malo vremena i bio na slušanju. Ukupno desetak stanica IZ LOKALA je pozivalo ZAGI ali od ZAGI-ja ništa.

Tuna, HELP!

73 de Boris 9A2GA
9A2GA is a member of 9A1WFF

9A3PX

Danas smo Tihomit (9a4gl) i ja (9a3px), gubili vrijeme na Sljemenu pokusavajuci nesto rijesiti sa Zagijem. Osim sto smo se smrznuli (vjetar vjerojatno 100 km/h), snijeg i led na antenama i problemi sa kompjuterima DMA karticama, softwareom, antenama montiranim ispred nasih antena i slicnim problemima imali smo i problema sto nam nisu dali niti jesti na jednom mjestu...hi.
No, kompletna oprema je danas skinuta odozgora i nalazi se trenutno kod mene doma. Bio je Branko (9a3pm) sa nama poslijepodne, evo do sada (23,47 h) i nesto smo ucinili sa tom opremom. Sutra, ili ovih dana, ce biti pregledana i servisirana oprema koju danas nismo mogli (radio postaje) i uskoro vracena gore. Moram reci da je i predsjednik HRS-a bio u posjeti. Truditi cemo se da to uskoro opet radi.
73, Tuna, 9a3px

9A2GA

E, moj Tuna!  Što bismo mi bez tebe i ostalih volontera.

Sa nestrpljenjem čekamo da ZAGI opet oživi.   :D

73 de Boris 9A2GA

9A3PX

TNX na razumijevanju.

9A6A

Trenutno u Zagrebu na frekvenciji korisničkog ulaza ZAGIJA 144.850 kHz radi SV SPLIT. Preko njega je moguće ući na ZAGI preko 70cm brzog linka 38.400. SV je na ispitivanju prije nego što ode na Labinšticu pokraj Splita. SV radi iz mog stana. Molim sve koji mogu ući u 9A0XST na 2m da ga što više isprobaju da ga istestiramo prije nego što ode u SPLIT.

9a6a

9A2GA

9a0xst na 144.850 je OK!  

U zadnja 24h nekoliko puta sam se povezao bez problema. Na slušanju uhvatio nekoliko znakova (9a2ei, 9a6psk, ...)

73 de Boris 9A2GA