• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Mali oglasi - brisanje

Autor 9A1AA, 19. Listopad 2017, 13:24:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1AA

Pozz

Oni koji ne znaju obrisati svoj oglas (ili ga učiniti neaktivnim) nakon prodaje oglašavane stvari neka mi se slobodno jave na emai 9a1aa (at) hamradio.hr

Trenutno imam 5 oglasa kojima je istekao rok oglašavanja: 9A3JE (2 oglasa), 9A3TA (1), 9A5CAN (1) i 9A3DSU (1)
Ja ne mogu znati da li ste vi namjerno (prodali ste stvar) ili ne namjerno propustili produžiti oglas.
Ukoliko dobijete poruku da je istekao oglas a stvar ste prodali imate opciju da taj oglas obrišete tj. učinite neaktivnim

Za sve probleme i nejasnoće stojim vam na raspolaganju preko emaila ili privatne poruke.

73, Ivo 9A1AA

9A5CAN

Evo kod mene je slučaj da sam zaboravio produžiti oglas, ali nisam siguran čemu ova javna prozivka? :D Ako oglas nije vidljiv ostalim članovima onda ne vidim problem, što se nalazi u CMS-u i čeka brisanje ili obnavljanje. Može se dogoditi da netko pregovara sa kupcem pa namjerno ne želi obnoviti ili obrisati oglas dok ne završe pregovori.

9A1AA

9A5CAN, ovo nije nikakva javna prozivka. Samo sam naveo 5 oglasa koji trenutno nisu obnovljeni. Cilj mi je bio da pomognem. ne da prozivam

73, Ivo 9A1AA

9A5CAN

Ma nema problema :) kad ti dođe hrpa kojekakvih gluposti na mail onda jednostavno previdiš obnavljanje oglasa. Ovo je u svakom slučaju bolja opcija od onoga prije, kada je oglas "ispario" po isteku vremena oglašavanja.