• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

IC 910

Autor 9A6SPR, 28. Ožujak 2017, 14:27:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6SPR

Pozdrav Kolege!

Planiram nabaviti UKV uredjaj za 144 i 432. MORA imati SSB, CW, FM. Nisam bas ljubitelj mijesanih uredjaja KV & UKV, "u jednom uredjaju, jednoj kutiji" tako da bi radije uzeo DVA uredjaja. Jedan na kojem bi bio KV.. tu mi je izbor pao na IC 7300. I UKV, tu mi je izbor pao na IC 910.

Molim za i protiv tog uredjaja. Molim dobra i losa iskustva. Da li ima neki drugi prijedlog? Isao bi do nekih 1500Eura MAX. 

Ogranicen sam dimenzijama stola i prostorije di mi je PPS. Pored IC7300, monitora, printera, stao bi jos jedan uredjaj duzine ( visina nije kriticna)  IC7300. Koji centimetar vise manje :)

73

9A2WA

Može, ali radi smetnji u predaji radije pokušaj pronaći IC-9100 koji je znatno čišći u predajnom spektru.

73 Mike

9A6SPR

Pozz Mika!

Uzeo sam vec IC-9300. Sad trazim neko rjesenje za UKV. IC 9100 ima sve. Kolko sam skuzio uredjaji koji imajum SAMO UKV se vise ne proizvode i da se vise isplati uzeti uredjaj koji ima i KV i UKV. IKsao bi na dva uredjaja jer ce biti ukljucen i kV i UKV ;)

Imas li mozda jos neki prijedlog? Isao bi do 1500 E plus minus koji euro sim tam