• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HRK-ljuš 2015

Autor 9A1AA, 21. Travanj 2015, 21:58:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1AA

Kako ne bih morao pojedinačno odgovarati na upite: da li će u subotu (za 3 dana) biti održan Hrvatski Radioamaterski Kup (nekada popularni HRK-ljuš) savjetujem svima onima koje to interesira da kontaktiraju KV managera na 9a2r (at) hamradio.hr ili ured HRS-a na hrs (at) hamradio.hr

Ja kao voditelj CRO CC i web urednik nemam nikakvih informacija o održavnju ovoga natjecanja 2015-e godine....
73, Ivo 9A1AA

9A3TY

Citat: 9A1AA  u 21. Travanj 2015, 21:58:56
Ja kao voditelj CRO CC i web urednik nemam nikakvih informacija o održavnju ovoga natjecanja 2015-e godine....

A tko ga je onda upisao na kalendar kv natjecanja na hamradio.hr;D

Decki nemojte se saliti. Ima nas koji cemo utrositi poprilicno vremena i proliti znoja u teskom fizickom radu da bi netko jednostavo rekao u zadnji cas da natjecanja nema. Mislim da bi to za mnoge bila kap koja bi prelila casu. >:(
73 de Ivo, 9A3TY

9A1AA

Ivo, kao što sam rekao i svima koji su me pitali: vjerujem da će se natjecanje održati i ja ću u subotu biti na bandu, ali najavu natjecanja ili objavu pravila natjecanja (ažuriranje onih iz 2014-e) mogu napraviti samo po nalogu KV managera  :-X
73, Ivo 9A1AA

DK8ZZ

Fascinantna je brzina kojom KV MGR odradjuje svoj posao.
Vidim da se cirkus iz 2014. premjesta u 2015.
73, Zrinko (Zik) DK8ZZ, VE3ZIK, YT3ZZ

9A1AA

Kažu: svaka akcija izaziva reakciju.
Moja je očito izazvala reakciju ;)

Sretno Svima u HRK-ljušu!
73, Ivo 9A1AA

9a6c

Reka bi ti sad nas vrli i vridni kolega te promicatelj narodnih mudrosti "dok dite ne zaplače..." :D

Samo je zeru nejasno jesi mislio na reaktziju stožera vrhovne komande ili dezorijentirane baze ::)

9A1AA

Za sada je polučena reakcija KV managera (koji je dio stožera) a reakcija bazeee se očekuje u samom HRK-ljušu  :-\
U svakom slučaju sada su objavljene i "nove" propozicije za 9A KV Super kup.
73, Ivo 9A1AA

9a6c

Najprije, ne reče se "bazeee", nego "baaaaze"...

E, lipi naš Blogivoje...lipo san ja reka...koja šteta...ali štaćemo sad govorit...

Samo, jedna me stvar malo ka buni...na ovoj the stranici pod linkon KV natjecanja itd ja naiđem na:

Natjecanje se održava tijekom 2014. godine kroz ostvarene rezultate iz slijedećih natjecanja u organizaciji HRS-a

Pa mi, oni, ka nije jasno, je li to ove godine odrađujemo Super the Kup za prošlu godinu koja je bila obilježena značajnim uspjesima u nesnalaženju the stožera za organizaciju ka ono, jerbo je ka datum objave naveden 22. travanj gg ove iste?

Ili se snima osmi nastavak serijala POVRATAK U BUDUĆNOST, da ne rečen da ove godine idemo na popravni iz prošle godine, jerbo smo bili zločesti ili nešto slično, ka ??? ::) :-\

Odreka san se autorskih pravana Superkup u korist zajednice, neću nikog tužit majke mi, samo mi ka oni nije jasno ::)

9A1AA

Ja sam zalijepio original tekst Pravila koje sam dobio od KV managera.......ovo s godinom mi je promaklo.....ispravio sam....
Hvala na upozorbi ;)
73, Ivo 9A1AA

9a6c

Ajde...lipo...

A znaš kako je - jednom Pukanić-uvijek Pukanić ;D

Lako za ovo, ali kad sam počeo ispravljat skripte u ovoj mojoj školi...nije lako...

9A2VX

Sretno kontesterima u HRK-ljušu !!! :)
Ja ću čekati dok u Pravilnik ne uvedu nove množitelje - registarske oznake.
Vidjet ćemo da li će općina " Donje Selo " dobiti registarsku oznaku i mi novi množitelj DS ili DO ???

73!   Zvone

9A4DC

Zvone,
aj PSE u duhu HAM SPIRITA javi se u HRK-u (pogotovo HAMLETIMA) i posalji bar CHECK LOG.
AJ PSE.Za inat svemu sto se dogadja.
Ovo zamolba i svim ostalima!
Budimo HAM-ovi i odradimo ovco da se čuje 9A u eteru!
VY 73 TO ALL DE 9A4DC
PS-Zvone (a profa si po struci,zar ne??Ajmo malo gustat u HAm Radu my BIG OM!!)

9A2VX

Citat:Zvone,
aj PSE u duhu HAM SPIRITA javi se u HRK-u (pogotovo HAMLETIMA) i posalji bar CHECK LOG.
AJ PSE.Za inat svemu sto se dogadja.
Ovo zamolba i svim ostalima!

Na žalost ne mogu, Ispričavam se ljudima dobre volje. Nedavno sam bio u Zg i žao mi je što sam bio...Odnosno, drago mi je bilo vidjeti neke drage prijatelje s kojima sam popio pivce. Ostalo žali Bože, i ponašanje i objašnjenja itd...
HRK-ljuš će čekati neko vrijeme. Naime puno sam potrošio živaca dogovarajući ekipu iz kluba u prošle dvije - tri godine, da se ipak natječu jer su još davne 2009 poništili kontest a oni su bili prvi i drugi. Opet su rekli da neće više raditi u našim kontestima, pa do daljnjega nill.
Čestitke svim sudionicima osobito laureatima.
Zvone

9A4DC

MY DR BIG OM ZVONE!
Kuzim tvoju poantu i podrzavam te!MNI TNX sto bar mislis o 9A ctestima (dokaz forum!)
I to duh ham spirita!
TNX OM!
MNI TNX i svim koji radili HRK!
Velike cestitke big gunovima!
Mi iz Rk Zd uspjeli aktivirat 6 stanica iz 3 mpla!
Rezultat nam nije bio prioritet.ukupno smo izmedju prosjeka i loseg (9a1bst ima MURPHY-a hi!)
Al 6 postaja,2 u portablu+2 solo hamleti+ja (9a6v) s laptopom koji mi "popio" zivce i bez LA!
Ma extra smo zadovoljni!
Big TNX to RK JADERA ZD na sudjelovanju i rezultatu (kako MO,tako i SO!)
Ham spirit na nivovu decki!
Velike cestitke 9A6CM koji extra premoren visetjednim poslom od zore do veceri uspio nocas kamionom u selo do Siska,sam dignut ANT,bit na obiteljskom skupu i radit (cakdobro!) HRK!
Ma ukratko - TNX TO ALL OMS!
9a4dc

9A1IW

...I kad hepening ne bi bio na dan sajma u Pordenoneu, bilo bi jos bolje.
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris