• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Kako do uređaja?

Autor 9A3DSU, 13. Travanj 2015, 13:36:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2Z

Citat: 9a5czi  u 03. Lipanj 2015, 19:53:45

Zanimaju me iskustva s funkboerse.de. Koje su najbolje metode plačanja? Ima li šanse da ostanem "kratkih rukava", tj. da platim uređaj i nakon toga ga ne dobijem ili da bude neispravan?

73, Zrinko, 9A5CZI

Zrinko, nema najbolje metode plačanja glede (funkboerse.de) sve je moguće to što navodiš. Iskoristi to što ti se pruža kod nas.
Imam vrhunski uređaj na prodaju, KENWOOD TS-2000. GARANCIJA, VIDIŠ, PROBAŠ, PLATIŠ, NOSI DOMA. Zašto si stvarati probleme tamo gdje ih netreba.

73! de 9A2Z Stjepan, Varaždin

9a5czi

Ja zapravo tražim Yaesu FT-817ND. Osim Čip trgovine u Mariboru, nemam pojma gdje bi se mogao nabaviti ovaj uređaj. Na funkboerse.de sam našao nakoliko ponuda, ali sam malo sumnjičav prema takvoj trgovini. Zato me zanimaju konkretna iskustva.
Također, dobrodošle su i informacije o drugim mjestima gdje bih mogao po normalnoj cijeni nabaviti ovaj uređaj.

73, Zrinko

Citat: 9A2Z  u 03. Lipanj 2015, 21:58:58

Zrinko, nema najbolje metode plačanja glede (funkboerse.de) sve je moguće to što navodiš. Iskoristi to što ti se pruža kod nas.
Imam vrhunski uređaj na prodaju, KENWOOD TS-2000. GARANCIJA, VIDIŠ, PROBAŠ, PLATIŠ, NOSI DOMA. Zašto si stvarati probleme tamo gdje ih netreba.

73! de 9A2Z Stjepan, Varaždin

9A2Z

Neznam koja  je za tebe neka normalna cijena???? nemaš ništa "normalnog" od 600 EU na dalje...HI

Pogledaj ovu trgovinu u Mriboru    http://www.konekt.si/index.php

9a5czi

Ma, viđao sam po oglasnicima ekipu koja prodaje ovaj uređaj skuplje nego u navedenim trgovinama u S5!
Zato kažem po normalnoj cijeni koja je za novi uređaj oko 600E, a za rabljeni mora biti niža.

Nije mi baš usput skoknuti do Maribora, a i općenito me zanima kako funkcionira plaćanje prema računima u inozemstvu (a da nije PayPal) ako bih se odlučio za kupnju preko weba i dostavu?

Citat: 9A2Z  u 03. Lipanj 2015, 22:18:15
Neznam koja  je za tebe neka normalna cijena???? nemaš ništa "normalnog"  iznat 500EU

Pogledaj ovu trgovinu u Mriboru    http://www.konekt.si/index.php

9A2Z

Za rabljenu robu koju kupuješ bilo gdje? nije toliko upitno plačanje, vać ono što kupuješ?. Zato rabljeno kupovati samo, kada možeš vidjet i probati. Sve ostalo je veliki (rizik).. ;)

9A9Y

Ja sam kupovao na Funkboerse barem desetak puta, uvijek je sve ispalo OK.
Prodavač je uvijek napomenuo ako što nije bilo u redu, da li je pušač, da li je uređaj popravljan, da li su dijelovi bili već u upotrebi i sl.
Cijene su tako-tako, ali moguć je uvijek dogovor, pa se malo i spusti cijena.
Plaćao sam preko njemačke banke tako da ne mogu reći za ostale načine plaćanja.
Shiranu ga hotoke

9A5CB

Pozdrav!

Rabljeno samo od nekog koga dobro znas,
    preko oglasa, to je lutrija.

Ako ikako možeš, kupi novo.

Nekoliko puta kupovao kod        http://www.funkelektronik.eu/hfcommunication/     ,
    sve pet, ja zadovoljan.
    Dogovoriš sve telefonom, pa Graz nije tako daleko.
    A usput odete na  kobasice i  puntigamer.

73 de 9a5cb,Zvonimir

9A4QI

Kupovao desetak puta na Funkberse.Vrlo zadovoljan.Cijene puno manje od onih kod nas.Moja banka kod slanja novaca
privatnoj osobi osim BIC i IBAN traži punu adresu primaoca što izgleda nije obićaj u Evropi pa se stranci malo čude.Dobro je unapred objasniti strancu.Cijena nije fiksna.Na starijem oglasu možeš spustiti i za trećinu.Evropski radioamateri su po mojem iskustvu vrlo korektni i jedini rizik je transport.Ako platiš osiguranje šiping je nekoliko puta skuplji.Sa jeftinijim šipingom ideš na sreću.Nikola 9a4qi