• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Kvaliteta tiska QSLki

Autor 9A3TY, 24. Rujan 2014, 13:23:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3TY

Hi,

kako nitko nije ništa pisao o kvaliteti zadnje ture tiskanih QSLki a mi imamo problema s njima interesira me kako su ostali prošli.
Naime, čini nam se da su pretanke a ono što je najgore je da se savijaju same od sebe (vidi sliku).
Kako prijašnje ture nisu bile takve zanima me da li i drugi imaju istih problema ili smo samo mi nadrapali ovaj put.
73 de Ivo, 9A3TY

9A6NDD

Meni se dešavalo i sa starim kada se malo navlaže (mislim na vlagu iz zraka, ne kiša ili slično). Mislim da je to normalna pojava kod plastificiranih....

73

9A3RPZ

Koliko sam cuo od kolega niste jedini. Problem je u plastifikaciji ,nisu pretanke 200 g papir al plastifikacija reagira na temperaturu malo vise pa dolazi do savijanja. Al ovo sto vidim je ipak previse. Reklamirajte to. Pretpostavljam da su i vase iz Varazdina kao i ostale koje se savijaju.

73 de Ivan
Member of    9A1CAH, 9A1WFF, CRO-CC,

73 de Ivan
9A5RPZ

Cvite kamenih latica
Pomaži me uljem iz grudi svojih maslina
Daj mi zadnju buru i malo litnjeg lada
Da jos jednom čujem kako slave zvona starog grada

9A4OE

Kao prvo pogledaj specifikaciju računa (ako postoji tako nešto) što si platio, koji papir, kao drugo ponuda je radjena na bazi kunstdruck papira težine 250 gr/m2 a ovdje se spominje tanji papir.
Dali je ikad radjena ponuda za tanji papir?
Izmjeri deset ili više kartica, odmah će ti biti jasno o kom papiru (minus folija) je riječ.

citat iz posljednje ponude (narudžbe) za tisak
"Kartice se tiskaju na 250g kunstdruck papiru, prednja strana je u boji i plastificirana je, zadnja strana je u jednoj boji (crna tj. nijanse sive). Dimenzije su 14 x 9 cm.
Sa tiskom se kreće čim se prikupi dovoljna količina kako bi se ostvarila jedinična cijena od 0,15 kn + pdv.
Ako želite koristiti više motiva (ili fotografija) za jednu oznaku, to naznačite pod napomenu. Na primjer: ,,tiska se 3 motiva po 1000 kom".
Plaćanje: kad se prikupi dovoljno količina tj. kad se krene s tiskom poslat ćemo na mail odgovarajuću obavijest.

U slučaju nejasnoća, slobodno se obratite na:

Dejan Težak
Mob: 098/ 26
E-mail:
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS