Martine evo ja ću svega par riječi.Koliko me sjećanje služi mislim da imam 27 tih bodova i vodim na toj listi.
Neću glasovati u anketi ali zato pišem što je puno više fer jer je javno napisano.
Tih 27 bodova uglavnom su stigli nakon što sam bio "krvavo"isprovociran i onda Bože moj zna se,mene se kazni po dva miseca pa tako DVA puta za redom a PROVOKATORA ništa.
Naravno da mu ja nisam ostao "dužan" tu,na Forumu ali uvijek je važilo jedno pravilo za mene a neko drugo za PROVOKATORE.Namjerno ističem velikim slovima PROVOKATOR jer je to u pravilu bilo tako.Vidiš mene nisu izbacili jer sam "povukao ručnu"i jednostavno prestao komunicirati sa tim PROVOKATORIMA.Nisu samo mene provocirali već i neke druge RA koji su sad u "kazni"a neki od njih i dan danas ovdje slobodno pišu sve i svašta,uporabljujući i dalje PROVOKACIJE a i o njihovom vokabularu bi se dalo raspravljati.Čitam a svi ste svjedoci da tu u raspravama ima puno više nereda i svakakvih riječi i konstrukcija nego prije godinu,dvije.Znači odstanilo se ove koji su kao remetili javni red i mir ali stanje nije baš puno bolje.Dapače,Forum se toliko "utanjilo"da nas svakim danom ima sve manje koji nešto pišemo.
Nikad nisam bio za"drakonske"kazne jer sam jednu "odslužio"i nakon 3 god.opet mogu pisati.
Jednostavno nešto što sam pisao nije bilo po"guštu"i odo ja na crnu listu.
Isto mi se dogodilo i na "zrakomlatnom"blogeru.Za još banalniju stvar-GULAG.Zbog raizmomilaženja mišljenja trajni izgon!?Stani malo,di sve to vodi?Uvik se pitam kako bi tek nastradao da je neka lova bila u igri.Što da na drugoj strani nije kolega RA?Mogao bi ovako još dosta ali nema smisla.Treba ujednačiti kriterije,pravila da budu za sve ista.Znači ne boli me glava što je mene kaznilo ali jednako treba i sa PROVOKATORIMA.Pa i danas ih tu ima,pročitaj.Provociraju,ne između redova već otvoreno.Jedan moj kolega mi je jednom rekao da bi bilo bolje ugasiti Forum jer onda nebi bilo mogućnosti da se ljudi "zakače".Znam da ideja nije baš najbolja ali u njoj ima istine.Puno i previše RA se ovdje zavadilo,posvađalo a to naravno nije dobro.
Znači:odgojne mjere i kaznice da,isti kriterij za SVE sudionike,trajni izgon nikako.
Vidiš na kraju sam ipak glasovao u anketi,HI.
Prijatelji,kolege RA gro vas me i osobno poznate.Kao i svaki čovjek od krvi mesa imam i mana i vrlina.Nije dobro kad u čovjeku prevladaju mane.A nama običnim smrtnicima je teško praštati ali kako i u porazu treba ostati velik
tako treba čovjeku i oprostiti.Sve drugo se zove slabost.Svi se bavimo ovim lijepim i zanimljivim hobby-em i pomozimo jedni drugima kako su nas učili,što nam je i obveza a ne odmagati i zapinjati noge.Neka vam to uvijek bude na umu.
Lipi pozdravi SVIMA iz danas sunčanog Splita.
GL
73,9A6R