• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

DX3B antena

Autor 9A2QP, 06. Prosinac 2013, 12:10:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2QP

Ima li mozda netko za prodati ili zamjeniti za neki dio trap od DX3B antene (moze i neispravni - zahrdjali pa treba reparatura hi hi) ja bi bio jako zainteresiran za jedan primjerak
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A6AA

Nadam se da si uspio naći što si tražio Joe.
Mislim da imam negdje pokoje tijelo za te trapove... Ali treba se prisjetiti u koji podrum zaroniti...

A da pitaš za iskustva kod ekipe iz ovih postova:
http://www.hamradio.hr/forum/index.php?topic=686.0

Podsjetio si me na stara dobra vremena, kada je HRS, u usponu svoga rada i djelovanja, čvrsto boravio u zgradi u Dalmatinskoj 12, gdje smo, u prizemlju pravili razne antene, zarađujući za džeparac.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2QP

Pozdrav  Emire daj molim te negdje prnadji barem ta tijela puno bi mi ucinio hi hi bas bihtio napraviti jednu takovu antenicu , nekad davno sam je imao pa sam dao dalje kolegi a sad vidis bi i meni dobro dosla. Takovom antenom u godini dana sam natukao QSO-a sa QSL potvrdjenim za osnovnu DXCC isla je jako lijepo na ta tri banda. Ajde molim lijepo potrudi se malo.....
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A6AA

Budem potražio.
Samo da mi temperatura postane temperaturica... Uh...  :'(
"DX never sleeps..."

9A4MF

moje iskustvo sa DX3B je je jako dobro, odlično mi je radila na krovu zgrade, lim ispod, a tek kada sam se vratio kući, bila je cca 14m visoko. sada odmara spakovana na tavanu, treba izmijeniti radijale i izolatore, ipak je godinama bila u prometu.

sretno s DX3B i lijepe DX veze

73 de Miro