• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Dostava QSL karata

Autor 9A3TY, 22. Studeni 2013, 18:36:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1AA

Citat: 9A7PJT  u 29. Studeni 2013, 15:09:05
Uzivajte  u svojim  karticama i  pazljivo ih  cuvajte  jer  ste  2 puta platili  njihovu  dostavu , . . . i jos  trckarali  do mjesta  isporuke   ;). . . . 

Konačno se slažem sa 7PJT.
Neki plaćaju dva puta a neki ni jednom godišnje......barem za "saveznu" članarinu  :(

73, Ivo 9A1AA

9A6R

Šta se koga tiče kome i koliko ja plačam?Isto tako mogu biti član u više RK i platiti toliko članarina.Moj novac ,moja posla.Platim i Savezu,naravno.Sve čisto ko suza.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A1AA

Reni, možda se nismo razumjeli.
Ako se dostava qsl karata plaća iz savezne članarine, a ja saveznu članarinu nisam platio, smatram da sam u krajnjem slučaju (malkice?) bezobrazan ako solim pamet onima koji su saveznu članarinu platili.
Nadam se da sam sada bio jasan....
73, Ivo 9A1AA

9A6R

To da Ivo.Znam i na koga ciljaš ali ti to ovdje nesmijem reći.SRI
GL

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A7PJT

"Malo" ste  skrenuli s teme  ali to  je ovdje obicaj   ;D!

Evo da na brzinu  odgovorin ,repliciran  ,

Ne laje pas  radi sela  nego radi sebe -  toliko o tome  ko je nama nesto dilia  i  cinija usluge.
Prozivanje  "onih koji sole pamet" je  nejasno , jer se spominje neko placanje , neplacanje , . .pa  prijavi  te nepaltise , zagorcaj im  zivot , kazni  ih   . . . jer ti  ocito  puno  toga  znas  , . .  i mozes.

73 PJT

ps
idem se ja spremat za derbi  a  karte  ako stignu

pss
nisam ih zasluzia  ;D

uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

9A3SM

Tako je Ivo,
Do sada je bilo da karte dobija SAMO onaj tko je platio članarinu prema tome ako nisi platio članarinu za 2013.godinu  onda je u najmanju ruku pošteno pokriti se po ušima i ne prosipati previše pameti okolo naokolo .. hahaha

derbi - derbi .. to je ono pravo ... naravno poslije QSL karata ... ja sam za karte kako god bilo ...

VY 73 de Mato