Autor Tema: Park prirode Medvednica - 9AFF 013  (Posjeta: 1322 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 9A3SM

  • Master in Training
  • *****
  • Postova: 482
Park prirode Medvednica - 9AFF 013
« u: 25. Lipanj 2013, 22:32:26 »
Pozdrav svima,

Kao i obično kratki osvrt na današnju aktivaciju.
Nenajavljeno ali i iznenadno je dogovorena pa nije jednostavno bilo najava.
Jutarnja kava uz skype i jutarnji pozdrav Branku - 9A3PM je počeo pitanjem: Hoćeš sa nama ?  Kako nisam znao o čemu se radi brzo mi je objasnio kako njih dvojica planiraju na livadu u blizine parka prirode Medvednica ići podešavati žičanu antenu odmah mi je sinula ideja da ponesemo pribor za aktivaciju kad smo već blizu.
Kao bez broj puta do sada ukratko dogovor u 5 minuta i ja na brzinu obavio doručak i do Dakija.
Na putu do livade posjetili smo i vrijedne lovce u njihovoj " aktivaciji LOV NA GLINENE GOLUBOVE " prvenstvo lovačkog saveza Zagreba gdje smo od strane Štefa 9A2UA dočekani i počašćeni sa gemištom i pečenom vratinom. Kako je to krenulo jedva smo se iščupali i pobjegli uz obrazloženje da i nas čeka posao sve smo ih pozdravili i otišli svojim putem.

Podešavanje antene nije baš posve uspjelo i uz dogovor o korekcijama žica i žičica uputili smo se do obližnje lovačke kućice u parku prirode MEDVEDNICA .

Uvježbanom brzinom podižemo antenu, spajamo uredjaj, antenski tjuner i počinje rad .
U eteru se pojavljuje 9A3SM/p sa 9AFF-013 ....

Kako je kilavo išlo provjeravali smo da negdje nismo nešto pogrešno stavili ili da se nije nešto otkačilo i na kraju u 2 sata rada jedva 103 veze stručni stožer u sastavu 9A2WJ i 9A3PM je zaključio da je aktivacija završena i da je vrijeme za kavu ... naravno da mi nije ništa drugo preostalo nego ih podržati jer su obadvojica stariji od mene ...

Kiša i mokra ledja su moj podsjetnik na Čučerje ... ali ni to nije pomoglo da odustanemo ...

Na kraju kao i obično bio je dobro proveden dan . Napravili smo još jednu aktivaciju više za aktivnost 9AFF u 2013. godini.

Hvala svima koji su nam se javili i pomogli u spotiranju .

Pozdrav od ekipe Daki - 9A2WJ, Branko - 9A3PM i Mato - 9A3SM