• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

VU2RBI

Autor 9A6AA, 07. Svibanj 2013, 14:34:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

Postoji mogućnosti da nam sljedeći mjesec u posjetu dođe XYL Bharathi, VU2RBI.

Ne vjerujem da postoji netko tko je aktivan na KV-u a da ne zna o kome se radi... Ipak, http://www.qrz.com/db/VU2RBI

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2TN

Radio klub "Osijek" dobio je pismo slijedećeg sadržaja (a možda i još netko???):

Dear Hams
I am bharathi vu2rbi. my info is available in www.qrz.com/db/vu2rbi.
I am visiting Germany,Vianna and Hungary. i would like to visit crocia  too. i do not know anyone over there except radio hams. I spoke to 9a9a club station on radio and so many radio hams from 9a stations.
may I request you to send me an invitation to visit ur country to get a visa.i am planning to visit after hamvention in Germany. or canyou suggest me how to get invitation letter from national amateur radio club of crocia.
waiting for ur early reply
best regards
bharathi vu2rbi

Chief Co ordinator,
National Institute of Amateur Radio,
1284, sector 12, Type IV special QTRS,
R.K .Puram , New Delhi.22
bharathipd@yahoo.com

pa onda...

Dear OM
Pse send invitation to me and my husband mr d.n.prasad immediately we would like to visit in the first week of June I need reciprocal license too that ican operate from ur club station
Pse send it to us at the earliest

Bharathi vu2rbi
Mobile 09811547109
New delhi
iPhone

Nekoliko prepiski i sva primljena pisma smo poslali u HRS.

Inače, na FB smo prijatelji (9A2TN) pa smo se i tamo dopisivali.

Neznam odakle Emiru informacija ali je točna

9A3SM

Koki, opet si drugi .. informacije kruže .. hahaha
Trebao si ga poslati na web čim si ga dobio i možda bi bila neka nagrada za tebe .. ovako sljedeći puta više sreće ... podijeli sa javnošću na vrijeme ... haha

Neka oni dodju i dobro se provedu to je najvažnije ...

VY 73 de Mato

9A2TN

Mato, gdje sam zakasnio? Pa u prvoj rečenici sam napisao da neznam da li je još netko dobio pismo (pogledaj ono u zagradi)

Ako smo jedini dobili to pismo nismo ga stavili na stranice dok se Emir nije oglasio.

Ne vidim u čemu je tu problem?

9A6AA

Ideja (prijedlog) za "domaćinstvo" stigla nam je iz inozemstva. O tome sam danas obavijestio članove našega kluba.

No, ako je netko već poduzeo korake u tom pravcu - mi se "ne bumo mešali".

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6AA

XYL Bharathi, VU2RBI, dolazi u Zagreb, u srijedu 3.7. i ostaje jedan dan.

9A6AA
"DX never sleeps..."